Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 433K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εδώ δεν γίνεται νουρού αλλά αρπαχτουρού

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Δεν αγαπάνε τη δουλειά τους εδώ τα κορίτσια γιατί είναι εντελώς άσχετες με την τέχνη του αληθινού μασάζ. Έξω σπουδάζουν μασάζ και εξειδικεύονται στο tantric massage. Ξέρουν να σε απογειώνουν τέλεια και έχουν και πτυχίο γι'αυτό.

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Πηγα και εκανα νουρου στο κολονακι. Υπηρχε χημεια με την κοπελα και μπορω να πω οτι με αφηνε να χουφτωνω οσο ηθελα.. για κατι παραπανω ομως δεν αφηνε. Της ειπα οτι ετσι οπως τριβοταν πανω στο πεος μου θα ειχαμε κανα ατύχημα και μου ειπε τι να κανουμε αφου σου αρεσει δεν πηραζει.. Κατι παραπανω δεν πεχτηκε αν και πιστευω οτι στο χωρο μας σίγουρα κατι παιζει σιγουρα οχι με την πρωτη φορά.  100 ευρω ειναι πολλα για να μην πηδηξεις. Μια φορά ηταν καλα.. παραπανω δυσκολο.. πηγε κανενας αλλος;  :think:  ή μονο εγω εκανα τη μαλακια;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Πηγα και εκανα νουρου στο κολονακι. Υπηρχε χημεια με την κοπελα και μπορω να πω οτι με αφηνε να χουφτωνω οσο ηθελα.. για κατι παραπανω ομως δεν αφηνε. Της ειπα οτι ετσι οπως τριβοταν πανω στο πεος μου θα ειχαμε κανα ατύχημα και μου ειπε τι να κανουμε αφου σου αρεσει δεν πηραζει.. Κατι παραπανω δεν πεχτηκε αν και πιστευω οτι στο χωρο μας σίγουρα κατι παιζει σιγουρα οχι με την πρωτη φορά.  100 ευρω ειναι πολλα για να μην πηδηξεις. Μια φορά ηταν καλα.. παραπανω δυσκολο.. πηγε κανενας αλλος;  :think:  ή μονο εγω εκανα τη μαλακια;
σε ποιο πηγες μαν?

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Στο κολονακι διαβασε λιγο πιο πανω κανω δυο σελιδες..

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πηγα και εκανα νουρου στο κολονακι. Υπηρχε χημεια με την κοπελα και μπορω να πω οτι με αφηνε να χουφτωνω οσο ηθελα.. για κατι παραπανω ομως δεν αφηνε. Της ειπα οτι ετσι οπως τριβοταν πανω στο πεος μου θα ειχαμε κανα ατύχημα και μου ειπε τι να κανουμε αφου σου αρεσει δεν πηραζει.. Κατι παραπανω δεν πεχτηκε αν και πιστευω οτι στο χωρο μας σίγουρα κατι παιζει σιγουρα οχι με την πρωτη φορά.  100 ευρω ειναι πολλα για να μην πηδηξεις. Μια φορά ηταν καλα.. παραπανω δυσκολο.. πηγε κανενας αλλος;  :think:  ή μονο εγω εκανα τη μαλακια;

Με μαγιο ησασταν και οι δυο ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
100 ευρω για πασαλειμα?  :headbang:

λεφτα υπαρχουν  :rockon:

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
25
Πόντοι
1
Με ποια έκανες?

τουλάχιστον ήξερε τίποτε ή απλώς τριβόταν αυτοσχεδιάζοντας ανάλογα με τις αντιδράσεις σου???

γιατί το εκατόμπαλο είναι πλέον λογαριασμός...

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Με την ευα εκανα.. ηξερε μπορω να πω αλλα σαν σωματοτυπο δεν μου αρεσε. Εχει ελαφρως περιφερεια και απο βυζι μηδεν. Δηλαδη μπορεθ να τριβοταν με τα βυζια της πανω μου αλλα δεν το πολυκαταλαβαινα.. παντως ειναι ομορφη κοπέλα. Απλα αν καποιος συναγωνιστης ειχε κανει και σεξ εστω σε δικο του χωρο καλο ειναι να μας ενημερωσει αλλιως δεν αξιζουν ταλεφτα τους

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
25
Πόντοι
1
Μα σε δικό σου χώρο ζητάει 150 € ,, με τόσα χρήματα έρχεται 20χρονο cg και δοκιμάζεις ότι θέλεις,,  είναι εποχές τώρα να πειραματίζεσαι με τόσο υψηλό κασέ??

Μόνο στο εξωτερικό αξίζουν τα nuru...

Εκεί είναι μεγάλη απόλαυση από επαγγελματίες που σέβονται τον πελάτη..

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Ρε τύποι, αφού δε γουστάρουν να γαμηθούνε, στην Ελλάδα ότι θέλει ο καθένας λέει και είναι ότι δηλώσει. Νούρου?Νούρου. Τι το ψάχνετε? Ας δουλέψουν όσο θέλουν κι όπως θέλουν. Η δοκιμή έγινε, τέλος

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Μα σε δικό σου χώρο ζητάει 150 € ,, με τόσα χρήματα έρχεται 20χρονο cg και δοκιμάζεις ότι θέλεις,,  είναι εποχές τώρα να πειραματίζεσαι με τόσο υψηλό κασέ??

:thumbsup:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

:rockon: :rockon: :rockon:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
859
Πόντοι
96
Πρέπει να πούμε ότι το νούρου γίνεται κυρίως με τα μουνόχειλα αφού πρώτα ο ενδιαφερόμενος έχει αλειφθεί με λάδι ή ειδική αλοιφή , όπου με αυτά η μασέζ σε τρίβει σε όλο το σώμα.Αμφιβάλω αν υπάρχει τέτοιο στην Ελλάδα και αν αξίζει το ρίσκο ως προς την υγιεινή! :huh:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πρέπει να πούμε ότι το νούρου γίνεται κυρίως με τα μουνόχειλα αφού πρώτα ο ενδιαφερόμενος έχει αλειφθεί με λάδι ή ειδική αλοιφή , όπου με αυτά η μασέζ σε τρίβει σε όλο το σώμα.Αμφιβάλω αν υπάρχει τέτοιο στην Ελλάδα και αν αξίζει το ρίσκο ως προς την υγιεινή! :huh:

Ας το κάνανε έτσι επαγγελματικά κάποιες στην Έλλάδα, και θα σου έλεγα ποιος θα κοίταγε την υγιεινή

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
θα δουμε κανενα καλο nuru ή body soupe massage στην ελλαδα τελοσ παντον >?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom