You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 433K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Δεν αγαπάνε τη δουλειά τους εδώ τα κορίτσια γιατί είναι εντελώς άσχετες με την τέχνη του αληθινού μασάζ. Έξω σπουδάζουν μασάζ και εξειδικεύονται στο tantric massage. Ξέρουν να σε απογειώνουν τέλεια και έχουν και πτυχίο γι'αυτό.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Εδώ δεν γίνεται νουρού αλλά αρπαχτουρού
Πηγα και εκανα νουρου στο κολονακι. Υπηρχε χημεια με την κοπελα και μπορω να πω οτι με αφηνε να χουφτωνω οσο ηθελα.. για κατι παραπανω ομως δεν αφηνε. Της ειπα οτι ετσι οπως τριβοταν πανω στο πεος μου θα ειχαμε κανα ατύχημα και μου ειπε τι να κανουμε αφου σου αρεσει δεν πηραζει.. Κατι παραπανω δεν πεχτηκε αν και πιστευω οτι στο χωρο μας σίγουρα κατι παιζει σιγουρα οχι με την πρωτη φορά. 100 ευρω ειναι πολλα για να μην πηδηξεις. Μια φορά ηταν καλα.. παραπανω δυσκολο.. πηγε κανενας αλλος; ή μονο εγω εκανα τη μαλακια;
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
σε ποιο πηγες μαν?Πηγα και εκανα νουρου στο κολονακι. Υπηρχε χημεια με την κοπελα και μπορω να πω οτι με αφηνε να χουφτωνω οσο ηθελα.. για κατι παραπανω ομως δεν αφηνε. Της ειπα οτι ετσι οπως τριβοταν πανω στο πεος μου θα ειχαμε κανα ατύχημα και μου ειπε τι να κανουμε αφου σου αρεσει δεν πηραζει.. Κατι παραπανω δεν πεχτηκε αν και πιστευω οτι στο χωρο μας σίγουρα κατι παιζει σιγουρα οχι με την πρωτη φορά. 100 ευρω ειναι πολλα για να μην πηδηξεις. Μια φορά ηταν καλα.. παραπανω δυσκολο.. πηγε κανενας αλλος; ή μονο εγω εκανα τη μαλακια;
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
οκ,ναι τωρα το ειδα...Στο κολονακι διαβασε λιγο πιο πανω κανω δυο σελιδες..
Πηγα και εκανα νουρου στο κολονακι. Υπηρχε χημεια με την κοπελα και μπορω να πω οτι με αφηνε να χουφτωνω οσο ηθελα.. για κατι παραπανω ομως δεν αφηνε. Της ειπα οτι ετσι οπως τριβοταν πανω στο πεος μου θα ειχαμε κανα ατύχημα και μου ειπε τι να κανουμε αφου σου αρεσει δεν πηραζει.. Κατι παραπανω δεν πεχτηκε αν και πιστευω οτι στο χωρο μας σίγουρα κατι παιζει σιγουρα οχι με την πρωτη φορά. 100 ευρω ειναι πολλα για να μην πηδηξεις. Μια φορά ηταν καλα.. παραπανω δυσκολο.. πηγε κανενας αλλος; ή μονο εγω εκανα τη μαλακια;
Με μαγιο ησασταν και οι δυο ?
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
Με ποια έκανες?
τουλάχιστον ήξερε τίποτε ή απλώς τριβόταν αυτοσχεδιάζοντας ανάλογα με τις αντιδράσεις σου???
γιατί το εκατόμπαλο είναι πλέον λογαριασμός...
τουλάχιστον ήξερε τίποτε ή απλώς τριβόταν αυτοσχεδιάζοντας ανάλογα με τις αντιδράσεις σου???
γιατί το εκατόμπαλο είναι πλέον λογαριασμός...
Με την ευα εκανα.. ηξερε μπορω να πω αλλα σαν σωματοτυπο δεν μου αρεσε. Εχει ελαφρως περιφερεια και απο βυζι μηδεν. Δηλαδη μπορεθ να τριβοταν με τα βυζια της πανω μου αλλα δεν το πολυκαταλαβαινα.. παντως ειναι ομορφη κοπέλα. Απλα αν καποιος συναγωνιστης ειχε κανει και σεξ εστω σε δικο του χωρο καλο ειναι να μας ενημερωσει αλλιως δεν αξιζουν ταλεφτα τους
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
Μα σε δικό σου χώρο ζητάει 150 € ,, με τόσα χρήματα έρχεται 20χρονο cg και δοκιμάζεις ότι θέλεις,, είναι εποχές τώρα να πειραματίζεσαι με τόσο υψηλό κασέ??
Μόνο στο εξωτερικό αξίζουν τα nuru...
Εκεί είναι μεγάλη απόλαυση από επαγγελματίες που σέβονται τον πελάτη..
Μα σε δικό σου χώρο ζητάει 150 € ,, με τόσα χρήματα έρχεται 20χρονο cg και δοκιμάζεις ότι θέλεις,, είναι εποχές τώρα να πειραματίζεσαι με τόσο υψηλό κασέ??
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 859
- Πόντοι
- 96
Πρέπει να πούμε ότι το νούρου γίνεται κυρίως με τα μουνόχειλα αφού πρώτα ο ενδιαφερόμενος έχει αλειφθεί με λάδι ή ειδική αλοιφή , όπου με αυτά η μασέζ σε τρίβει σε όλο το σώμα.Αμφιβάλω αν υπάρχει τέτοιο στην Ελλάδα και αν αξίζει το ρίσκο ως προς την υγιεινή!
Πρέπει να πούμε ότι το νούρου γίνεται κυρίως με τα μουνόχειλα αφού πρώτα ο ενδιαφερόμενος έχει αλειφθεί με λάδι ή ειδική αλοιφή , όπου με αυτά η μασέζ σε τρίβει σε όλο το σώμα.Αμφιβάλω αν υπάρχει τέτοιο στην Ελλάδα και αν αξίζει το ρίσκο ως προς την υγιεινή!
Ας το κάνανε έτσι επαγγελματικά κάποιες στην Έλλάδα, και θα σου έλεγα ποιος θα κοίταγε την υγιεινή
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Ας το κάνανε έτσι επαγγελματικά κάποιες στην Έλλάδα, και θα σου έλεγα ποιος θα κοίταγε την υγιεινή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις