You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 452K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Τι να την κάνουμε την σελίδα.. Δεν θα μας κάνει η σελίδα μασαζ...Πολυ καλη η σελίδα όντως!
pipadoros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.838
- Πόντοι
- 216
Έχω την υποψία οτι γράφουν αυτά που είναι υποχρεωμένοι απο το νόμο να γράψουν.....
Απο εκεί και μετά όταν δύο άνθρωποι τρίβονται είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες παρενέργειες.
Σε κάθε περίπτωση η τιμή τους είναι απαγορευτική για κασκαντεριλίκι.
Με τα μισά θα το δοκίμαζα εύκολα.
Απο εκεί και μετά όταν δύο άνθρωποι τρίβονται είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες παρενέργειες.
Σε κάθε περίπτωση η τιμή τους είναι απαγορευτική για κασκαντεριλίκι.
Με τα μισά θα το δοκίμαζα εύκολα.
Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.583
- Πόντοι
- 506
Μάγκες ξεκολάτε. Για να γίνει το νούρου θέλει η γκόμενα να ναι μπαμπατσικη, αλλιώς πάρτε κανα 2κιλο παϊδάκια και τρίφτε τα πάνω σας να ξεγκαβλώσετε. Οι συγκεκριμένοι που το παίζουν και καλά 'με το γράμμα του νόμου' απάτη είναι. Η μαύρη δηλαδή έχει χαρτιά?αρχίδια έχει.
εκεί στην κρατάγορά την ψωνίσανε.
Ρε άστα διάλα..
εκεί στην κρατάγορά την ψωνίσανε.
Ρε άστα διάλα..
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εννοειτε οτι με το τριψιμο θα γινει καγκελο απλως θα μεινεις με το καγκελο. επισης τα 100 γιουρα ειναι απαγορευτικα την σημερον ημερα. αν και θα θελα να το δοκιμασω ειναι πολλα τα λεφτα αρηηηη!!!!!! ενα πενηνταρικο το εδινα ανετα.Εγω τωρα να πω την μλκια εαν μου σηκωθει καγκελο τι γινετε ρε παιδες τοτε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε 100 ευρω για να σε καυλωσει καποια και να σε αφησει ετσι ειναι κοροιδιαΕγω τωρα να πω την μλκια εαν μου σηκωθει καγκελο τι γινετε ρε παιδες τοτε?
ολα αυτα τα μαγαζια πρεπει να φανε μαυρο :S
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.436
- Πόντοι
- 6.515
τυπε 100 ευρω για να σε καυλωσει καποια και να σε αφησει ετσι ειναι κοροιδια
ολα αυτα τα μαγαζια πρεπει να φανε μαυρο :S
100 ευρω χωρις τιποτα δεν εχουμε δωσει από τοτε που μαθαμε το site τυπε
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είσαι άξιος γιατί για να δώσεις 100€ έτσι από περιέργεια αν θα γίνει κάτι ή όχι, είναι δύσκολο αυτή την εποχή.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Κερδητα και ζημιεs......Εδω η γνωση αποκτιεται με διαβασμαμε έφαγε η περιέργεια και δοκίμασα (μη βαράτε, γουστάρω και το μασαζάκι). μόνο μασαζ με εσώρουχο χωρίς ούτε καν νίξη για κάτι ...άλλο. πάμε παρακάτω
Μελετη λοιπον
Εάν μου κωλοτριβεται μια ώρα πάνω στον καυλομενο μου πουτσο και μου αφήνει να την χούφτωνω το πιο πιθανό είναι να χυσω.λέτε να παρεξηγηθεί ?
"να την αγγίζω" είπε το παιδί,όχι να την χουφτώνω......
το πιο πιθανό είναι ότι χρειάζεται "επένδυση" 2-3 ραντεβού για να προχωρήσει το πράγμα.....
Δεν νομίζω οτι το αγγίζω με το χουφτωνω διαφερει τοσο.. δηλαδη ο φιλος δεν θα την άγγιξε στον κωλο; αρα θα χουφτωσε..το θεμα ειναι οτι ειναι ενα ερεθιστικο μασαζ και αφου βλέπουν οτι καβλωνουμε δεν καταλαβαινω γιατι το παιζουν τόσο δηθεν.δεν θεωρω σοβαρο ενα μασατζιδικο που σου προκαλει στυση αρα δεν νομιζω οτι ειναι στα δεν.. και δεν νομιζω οτι με το να κρατανε τα τηλεφωνα μας διασφαλιζουν τυχον πεσιμο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 403
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις