Νέα

Ντροπή τους... Ψηφίστε !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ηρεμια παιδια και να το συζητησουμε ψυχραιμα.
Συμφωνουμε οτι οι ηλικιες γυρω στα 15 ειναι επιρρεπεις σε ειδαλματα πρωτυπα και ευκολα στον επηρεασμο με αποτελεσμα αυτα που κανουν να μην ειναι και αυτα που θελουν?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ηρεμια παιδια και να το συζητησουμε ψυχραιμα.
Συμφωνουμε οτι οι ηλικιες γυρω στα 15 ειναι επιρρεπεις σε ειδαλματα πρωτυπα και ευκολα στον επηρεασμο με αποτελεσμα αυτα που κανουν να μην ειναι και αυτα που θελουν?

οχι παντα..

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Ρε τι να συζητήσουμε !
Εγώ θα γούσταρα να στήσω στα 4 τους ιδρυτές και τα μέλη αυτού του κόμματος και να βάλω ένα βόδι να τους κωλοπηδήξει με την βοιδόπουτσα του.

Μετά θα έκανα κι εγώ μια αίτηση για ένα κόμμα που να επιτρέπει τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

Αι στο διάολο

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Θα φτάσουμε στο σημείο να επιτρέπεται το sex σε 12χρονα, αλλά για να οδηγήσουν αυτοκίνητο να πρέπει να κλείσουν τα 16... ;)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
δλδ ενα 14χρονο παιδι ξερει τι θελει?

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή είναι σαν να λες πως το ειρηνοδικείο της Κάτω Μαγούλας ασχολείται με  τη διευθέτηση της ακτογραμμής μεταξύ Ρουμανίας και Ουκρανίας.......
Ελπίζω να με εννοείς......

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω και εγώ στο ότι οι Ολλανδοί έχουν ξεφύγει και δεν ξέρω που θα φτάσουν.
Το θέμα πάντως πιστεύω ότι ξεκινάει από την οικογένεια, έχουν χαλαρώσει οι δεσμοί και τα παιδιά από την μεριά τους έχουν ξεφύγει.
Όντως βλέπεις κάτι μικρά στον δρόμο που προκαλούν θελημένα.
Και δεν νομίζω ότι παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο το αν θα είναι νόμιμο ή όχι(που φυσικά διαφωνώ δεν θα πρέπει να είναι) αλλά σήμερα πιστεύετε ότι τα παιδάκια αυτής της ηλικίας δεν έχουν ξεκινήσει τις σεξουαλικές τους επαφές?
Εγώ πιστεύω ότι είναι στην τσίπα του καθενός 35άρη που πάει να κάνει κάτι με μια 14χρονη αλλά και στην ανατροφή γενικά που δίνεται από την οικογένεια.
Από κει και πέρα αν γίνει κάτι τέτοιο θα αμολυθούν όλοι οι ανώμαλοι...

Επισκέπτης
Καταρχήν και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, είμαι ΚΑΤΑ και των δύο αιτημάτων του συγκεκριμένου κόμματος και συμφωνώ πως όποιος κάνει σεξ με 12 χρονο/η ή βλέπει πορνοταινίες με 12χρονο/η είναι επικίδυνος και πρέπει να κλειστεί σε ψυχιατρείο.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί πρέπει να μην υπάρχει αυτό το κόμμα και να μην ακούγεται η άποψή του. Στο μεσαίωνα είμαστε που πρέπει να κάψουμε τις μάγισσες; Δεν υποτίθεται πως ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία όπου υπάρχει ελευθερία άποψης; Σε μια δημοκρατία, καθένας πρέπει να μπορεί να λέει την άποψη του.

Αυτό που πρέπει να προβληματίσει, δεν είναι η καθαυτή η ύπαρξη του κόμματος αλλά το αν θα ψηφιστεί από κόσμο (γιατί τότε περνάμε από την άποψη στην πράξη). Η δικαίωση του αγώνα κατά της παιδοφιλίας, δεν είναι η ποινικοποίηση μιας άποψης και η κατάργηση ενός κόμματος αλλά είναι το να πάρει αυτό το κόμμα 0.000% στις εκλογές.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Καλα ο φιλος που ειπε οτι τα 12χρονα και τα 15 χρονα εχουν μονο το παιχνιδι στο μυαλο τους σε ποιον πλανητη ζει? Εγω πιστευω οτι τα κοριτσια απο τα 12 το μονο προβλημα και θεμα συζητησης που εχουν ειναι το σεξ και οι σχεσεις (εκτος και αν ο φιλος εννοουσε το παιχνιδι με τις...μπαλες του αγοριου τους :grin: :grin: ). Μου ειχε τυχει μαθητρια 13 χρονων που στο γραφειο της ειχε ενα καλαμποκι πλαστικο που οταν το ανοιγες ηταν ενας δονητης και εγραφε "Παγκοσμια ημερα κατα του AIDS". Γελαγα με την καρδια μου...
Ξεθαρεψαν τα μικρα!!!! Δεν ειναι οπως παλια. Τωρα ξερουν για το σεξ πιο πολλα απο ολους εμας του σαιτ!!!!! ;)

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω και εγώ στο ότι οι Ολλανδοί έχουν ξεφύγει και δεν ξέρω που θα φτάσουν.
Το θέμα πάντως πιστεύω ότι ξεκινάει από την οικογένεια, έχουν χαλαρώσει οι δεσμοί και τα παιδιά από την μεριά τους έχουν ξεφύγει.
Όντως βλέπεις κάτι μικρά στον δρόμο που προκαλούν θελημένα.
Και δεν νομίζω ότι παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο το αν θα είναι νόμιμο ή όχι(που φυσικά διαφωνώ δεν θα πρέπει να είναι) αλλά σήμερα πιστεύετε ότι τα παιδάκια αυτής της ηλικίας δεν έχουν ξεκινήσει τις σεξουαλικές τους επαφές?
Εγώ πιστεύω ότι είναι στην τσίπα του καθενός 35άρη που πάει να κάνει κάτι με μια 14χρονη αλλά και στην ανατροφή γενικά που δίνεται από την οικογένεια.
Από κει και πέρα αν γίνει κάτι τέτοιο θα αμολυθούν όλοι οι ανώμαλοι...
Συμφωνω και επαυξανω με τον astrofysiko.
Χωρις να ειμαι ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ολα ξεκινουν αγονται και φερονται απο την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..χαλαρωνουν επικυνδυνα οι ΘΕΣΜΟΙ και η"ΓΝΩΣΗ" παρεχεται ασυστολα,γρηγορα,ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ...τι μπορει να αφομειωσει-κατάλαβει- ενα παιδι 10-12 χρονων οταν "ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ" το μυαλουδακι ΚΙΜΑ με ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ αμφιβολου περιεχομενου,παιχνιδια,λεξεις,συναναστροφες με προχωρημενες ΔΙΑΝΟΙΕΣ....περι ζωης....Απο την αλλη τι να πεις και γι'αυτους τους ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ που ζητανε παιδοφιλια...ας ψαξουν τα παιδικα του χρονια να δουν απο τι προηλθε....ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ειναι που ΔΥΣΤΥΧΩΣ συντηρειται και μεγαλωνει επικινδυνα.

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
1
Μάγκες διάβασα τις απόψεις σας και μπορώ να πω οτι απ τη μια έχουν δίκιο τα παιδιά που λένε οτι τα 14 έχουν ξεσαλώσει, σκέφτονται το γαμήσι πιο πολύ κ απο τις 30άρες, κ αυτά που γράφονται οτι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι μικρά και οτι σκέφτονται το παιχνίδι, είναι άρες μάρες κουκουνάρες.. Αυτές είναι πιο επικύνδινες να βιάσουν κανα μεγαλύτερο τους κ οχι αυτοι! Εδώ όμως έρχετε το τι κάνουμε εμείς. Δηλαδή επειδή όλα τα μικρά έχουν γίνει πουτανάκια, πρέπει κ εμείς να παρασυρθούμε? Μπορεί όλοι να καβλώνουμε όταν βλέπουμε οταν βλέπουμε ένα ανήλικο ξεκωλάκι που μοιάζει 10 χρόνια μεγαλύτερο, αλλά συγκρατούμαστε.. Και αν κάποιος κάνει καμιά κουτσουκέλα με κανα μικρό, το κρύβει, δεν φτιάχνει κόμμα!!! Σίγουρα οι Ολλανδοί είναι πιο εκσυγχρονισμένοι κ πιο μπροστά απο εμάς, αλλά σε αυτό το θέμα το παραγάμησαν... 1ον δε λένε για σεξουαλική επαφή 14-1,5 παιδιών με μεγαλύτερους, αλλά για 12χρονα!!! Παιδιά που μόλις έχουνε τελειώσει το δημοτικό.. Δε ξέρω, μπορεί σε άλλα θέμετα οι Ολλανδοί να είναι μπροστά σε αυτό όμως τους βρίσκω λάθος...
ΥΣ: Ο Νόμος ισχύει κ για 14 αγοράκια να πηγαίνουν κ με μεγαλύτερες γυναίκες ή φτιάχτηκε μόνο απο άντρες?!!!  :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom