Νέα

Ντροπή τους... Ψηφίστε !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Διαβάστε το κείμενο και μετά πηγαίνετε στο site του χαμόγελου του παιδιού ( ) για να ψηφίσετε....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD) από την Ολλανδική Κυβέρνηση

Μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD). Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:
- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση

Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.
Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος. Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε. πρόκειται να αιτηθεί την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία. Η αίτηση από την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας κα. θα παραδοθεί στον Επίτροπο της Ε.Ε. κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, στο τέλος του τρέχοντος έτους. Στα πλαίσια Ατυπης Συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους.

Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του!

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην παγκόσμια αυτή διαμαρτυρία
συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο & την ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών (Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το )

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε παλάβωσε ο κόσμος... ήθελα να ξέρω τους εκπροσώπους του κόμματος (προέδρους, υποψηφίους κλπ).. ένα γαμίσι θέλουν αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα τους αρέσει...

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Ένα καλό παλούκωμα θα ήταν ότι έπρεπε... >:(

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γαμίσι .. παλούκωμα.. ξύλο και πρόστιμο.. το πρόβλημα παραμένει.θα τους αρέσει.. κακοί, πούστηδες φτωχοι και άσχημοι.. και επιπλέον έχουν και αιμοροιδες...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
Αυτοι οι Ολλανδοι αρχιζουν και το παρακανουν.
Ειπαμε ελευθερια αλλα οχι και ετσι...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ναι, βεβαια, ειναι τραβηγμενο αυτο ειτε εχεις παιδια ειτε δεν εχεις. Προσεξα ομως οτι το ΔΙΕΘΝΕΣ δικαστηριο της Χαγης δεν το απαγορευσε.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Συγχαρητήρια στο συνάδελφο που ενημέρωσε για το θέμα.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια στο συνάδελφο που ενημέρωσε για το θέμα.

ναι τώρα έγραψες .. καλύτεροι μαλάκες είναι και αυτοί εκεί.. μην ξεχνάτε το κυπριακό με το σχέδιο Α(υ)νάν.. ένας αράπης και ένας πούστης κάναν τα πάντα μπάχαλο

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Παιδιά δεν ειναι οπως τα λετε. Οταν ακουμε τη λεξη "παιδοφιλια" το μυαλο μας παει στο βιασμο ενος παιδιου 8-9 χρονων κλπ απο κανεναν 50αρη. Δεν νομιμοποιηθηκε αυτο ομως στην Ολλανδια!! Μην τρελαθουμε. Απλως νομιμοποιηθηκε(επιτελους!) το δικαιωμα του καθε 15χρονου, 16χρονου κλπ να κανει σχεσεις με ατομα ενηλικα. Το ξερετε οτι ενας φιλος μου σχεδον 35αρης μονο που δεν τον βιασε μια 14χρονη τσουλιτσα (μαθητρια του)  και πηγε να βρει και τον μπελα του απο πανω επειδη αυτος ηταν ενηλικος και η κοπελα οχι? Εγω αυτην τη στιγμη δεν μπορω να κανω σχεση με κοπελα 16χρονη γιατι θα κατηγορηθω για αποπλανηση ανηλικου. Εμεις ειμαστε οι τριτοκοσμικοι και οχι οι Ολλανδοι. Και ξανατονιζω . ΔΕΝ νομιμοποιηθηκε ο βιασμος ανηλικου!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
συγνώμη η παράθεση θάπρεπε να γίνει για το μήνυμα σχετικά με το διεθνές δικαστήριο.. mea culpa

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν παύει να είναι αρρωστημένο πράγμα η παιδοφιλία.. μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά δελεάζονται εύκολα και με μικρά πράγματα και τελικά συναινούν...

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά δεν ειναι οπως τα λετε. Οταν ακουμε τη λεξη "παιδοφιλια" το μυαλο μας παει στο βιασμο ενος παιδιου 8-9 χρονων κλπ απο κανεναν 50αρη. Δεν νομιμοποιηθηκε αυτο ομως στην Ολλανδια!! Μην τρελαθουμε. Απλως νομιμοποιηθηκε(επιτελους!) το δικαιωμα του καθε 15χρονου, 16χρονου κλπ να κανει σχεσεις με ατομα ενηλικα. Το ξερετε οτι ενας φιλος μου σχεδον 35αρης μονο που δεν τον βιασε μια 14χρονη τσουλιτσα (μαθητρια του)  και πηγε να βρει και τον μπελα του απο πανω επειδη αυτος ηταν ενηλικος και η κοπελα οχι? Εγω αυτην τη στιγμη δεν μπορω να κανω σχεση με κοπελα 16χρονη γιατι θα κατηγορηθω για αποπλανηση ανηλικου. Εμεις ειμαστε οι τριτοκοσμικοι και οχι οι Ολλανδοι. Και ξανατονιζω . ΔΕΝ νομιμοποιηθηκε ο βιασμος ανηλικου!!!

Το κόμμα αυτό θέλει τους ενήλικες να συνάπτουν σχέσεις με ανήλικα άτομα (αγόρια & κορίτσια) άνω των 12 ετών. Αν σου πηδήξει κανείς το αγοράκι ή το κοριτσάκι σου στα 13 του, θα σου πω μετά αν θα τους δικαιολογείς ακόμα !!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγω εξεφρασα δημοκρατικα την αποψη μου, ξανατονιζοντας οτι ΔΕΝ νομιμοποιηθηκε σεξουαλικη επαφη χωρις τη συναινεση καποιων εκ των 2 συνουσιαζομενων. Εκφραστε και εσεις τις αποψεις σας χωρις προσωπικες υβρεις

Επισκέπτης
Ολες αυτες οι παιδοφιλιες το μονο που μου προκαλουν ειναι αναγουλα και αηδια.Και οσο για τον φιλο τον germanon να τον χαιρεται τον φιλο του που κοτζαμ αντρας πηγε με 14χρονο.Δε μπορουσε να βρει καποια στην ηλικια του??Τοσο δυσκολο ειναι πια??Αλλα αμα ηταν η αδερφη του ή η ανηψια του θα του λεγα εγω.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Ολες αυτες οι παιδοφιλιες το μονο που μου προκαλουν ειναι αναγουλα και αηδια.Και οσο για τον φιλο τον germanon να τον χαιρεται τον φιλο του που κοτζαμ αντρας πηγε με 14χρονο.Δε μπορουσε να βρει καποια στην ηλικια του??Τοσο δυσκολο ειναι πια??Αλλα αμα ηταν η αδερφη του ή η ανηψια του θα του λεγα εγω.

προφανως δεν θα εχεις δει στο δρομο τα καραπουτανακια-ψωλαλπαχτρακια ηλικιων 12-13 εως 15-16 που αν δεν σου πουν την ηλικια τους τα περνας για 22 και βαλε....
..και επισης αν ηταν η αδελφη σου ας πουμε, δεν θα σε πειραζε γιατι θα ηταν το ''κυταρο'' της οικογενειας τετοιο, που δεν θα συνιστουσε στα μυαλα σας κατι παραβατικο..
θα ηταν απλα κατι το απολυτως φυσιολογικο....

Επισκέπτης
Καλα αυτο οτι περνας τα κοριτσακια για 22 και βαλε ενω ειναι 12-13 ειναι μεγαλη παπατζα.Γιατι ρε giorgo δε θα πας να τους μιλησεις??Κατευθειαν θα την βγαλεις εξω και θα την μαμισεις??Ασε τωρα τις δικαιολογιες.Ενας αντρας 30 βαλε δε παει να μαμισει 15χρονα.Ελεος, μη τα ισοπεδωσουμε και ολα.Τωρα αυτο που λες για την αφερφη μου, για καντο πιο λιανα γιατι δε το πιασα???

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω εξεφρασα δημοκρατικα την αποψη μου, ξανατονιζοντας οτι ΔΕΝ νομιμοποιηθηκε σεξουαλικη επαφη χωρις τη συναινεση καποιων εκ των 2 συνουσιαζομενων. Εκφραστε και εσεις τις αποψεις σας χωρις προσωπικες υβρεις

Δεν έβρισα και δεν πρόσβαλλα κανέναν, ούτε του έκοψα το δικαίωμα να μιλήσει (ΔΕΝ θα μπορούσα). Απλά, ανήγαγα το γενικό (που λένε αυτοί) στο προσωπικό (πώς θα αισθανόμασταν αν κάποιος έκανα κάτι τέτοιο σε αγαπημένο σου πρόσωπο σε ηλικία 12-15 ετών).
Και πώς θα μπορούσε να συνενέσσει ένα άτομο ηικίας 12-15 για sex όταν το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το παιχνίδι ???
Και ποιος είναι αυτός ο δικαστής που θα κρίνει τελικά αν η συνεύρεσει ήταν συνενετική???  :tickedoff: :tickedoff:

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή η παραπληροφόρηση βρίθει στις μέρες μας ας αλλάξει κάποιος το πρώτο post που μιλάει πως η αναγνώριση έγινε απο το International Court of Justice :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:!!!
Σιγά να μην ασχοληθεί το International Court of Justice με το πότε θα χάνει την παρθενιά του ο κάθε λαός.Απλά μην συγχέετε την βούρτσα με την πούτσα,μιλάμε για τελείως διαφορετικό αντικείμενο και δικαιοδοσία και πολλά πολλά άλλα.....
Έλεος,τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!
Η αναγνώριση έγινε απο τοπικό δικαστήριο της Χάγης.
Οπότε αν δεν έχετε γνώση :idiot: κάποιου αντικειμένου καλύτερα να μην το αναφέρετε καν......

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως αν κάτι τέτοιο θα συνέβαινε σε αγαπημένο μου πρόσωπο, απλά θα του έδινα να καταλάβει γιατί πέθανε ο Διάκος από τη σούβλα.
Και δεν θα σταμάταγα εκεί. Δεν θα σταμάταγα μέχρι να μην μείνει τίποτα από το αρχίδι.
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak:

ΔΕΝ υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κάνεις κακό σε παιδιά!!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Δεν έβρισα και δεν πρόσβαλλα κανέναν, ούτε του έκοψα το δικαίωμα να μιλήσει (ΔΕΝ θα μπορούσα). Απλά, ανήγαγα το γενικό (που λένε αυτοί) στο προσωπικό (πώς θα αισθανόμασταν αν κάποιος έκανα κάτι τέτοιο σε αγαπημένο σου πρόσωπο σε ηλικία 12-15 ετών).
Και πώς θα μπορούσε να συνενέσσει ένα άτομο ηικίας 12-15 για sex όταν το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το παιχνίδι ???
Και ποιος είναι αυτός ο δικαστής που θα κρίνει τελικά αν η συνεύρεσει ήταν συνενετική???  :tickedoff: :tickedoff:

δηλαδη, αν καταλαβα καλα, τα κοριτσακια κ αγορακια που ξερεις εσυ, το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι το παιχνιδι....
μαλλον θα πρεπει να αφηνουμε τα πληκτρολογια και τις οθονες για λιγο και να βγαινουμε εξω στο πεχοδρομιο, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη....
(και για να σας προλαβω, δεν εχω ''πιασει'' ποτε τον εαυτο μου να εχει σεξουαλικη ορεξη για παιδακια, σχεδον ουτε για τα λεγομενα πιπινια.... γουστα ειναι αυτα..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom