Νέα

Ντροπή !!!! Αίσχος !!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eleni Louk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
giorgospapa, η  Κα Λουκα δεν σε θελει στο σαιτ και στο αποδεικνυω τωρα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Προεδρε αυτα που θελω να πω ΄΄η μαλλον να κανω στον εθνικο σταρ για τις μαλακιες που μου ειπε μεσω μηνυματων, θα τα κανω ο ιδιος ειναι τυχερος που απο αυριο θα ειμαι εκτος αθηνων αλλα θα τον πετυχω στο κεφαλαρι και εκει θα κλαει οπως εκλαιγε που τον εδειρε ο Βας Βας Παρασκευας

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδια του θεου ντροπη σας που ξεφυγατε απο το δρομο του θεου!!!!Ο θεος καταδικαζει τον αγοραιο ερωτα!!!Ειναι απο τις υψιστες αμαρτιες!!!Ολα τα παιδια εδω ειστε τοσο πολυ καλα παιδια!!!Παρακολουθω το σαιτ εδω και καιρο και δεν μπορω να πιστεψω οτι εχετε χασει τα χναρια προς το δρομο του θεου!!!!Της μονογαμιας!!!!Και σεξ οχι πριν το γαμο!!!!Κατω ο σατανας που σας εχει ολους παρασυρει τα μυαλα!!!!Μακρια απο τα  μπουρδελα!!!!

θα ηθελα πραγματικα την βοηθεια σου να ξεπερασω το προβλημα εθισμου μου στην καφεινη.Πιστευεις οτι ο σατανας μπορει να βοηθησει?Σε ευχαριστω για τον χρονο που μας διεθεσες και μας εκανες την τιμη να παρευρισκεσαι μαζι με μας τους μωρους και πολλαπλασιακις αμαρτωλους!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ποτε δεν ειναι αργα για το δρομο του θεου!!!!Αυτες οι μεταλλαγμενες δαιμονογυναικες που απαρνηθηκαν τη φυση τους και εκοψαν το μοριο που τους εδωσε ο Υψιστος ειναι πλασματα του Σατανα!!!Μεταννοειται!!!!Η ωρα της κρισης πλησιαζει!!!

Θεία Ελένη??? Μιας που τα πας καλά με τον Ύψιστο bergley......ψάχνω απεγνωσμένα ένα motherboard με 475 socket ως αύριο........θα με βοηθήσεις ή να αρχίσω να προσεύχομαι στον Δία????????

Επισκέπτης
θα ηθελα πραγματικα την βοηθεια σου να ξεπερασω το προβλημα εθισμου μου στην καφεινη.Πιστευεις οτι ο σατανας μπορει να βοηθησει?Σε ευχαριστω για τον χρονο που μας διεθεσες και μας εκανες την τιμη να παρευρισκεσαι μαζι με μας τους μωρους και πολλαπλασιακις αμαρτωλους!

Σιγα μην κοψεις τους καφεδες ποτε!ξεχνας την διαφημιση που μολις την ειδες εθιστηκες στο φραπε!Στην θυμιζω παλι για να ερθεις στα ισα σου!!!

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κατσε καλα,lala-luka-ki.... :2funny:

Stories