Νέα

Ντροπή !!!! Αίσχος !!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eleni Louk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
E

Eleni Louk

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω ειμαι αγαμος!  :birdman:
Αρα γαμαω!  :rockon:
Σατανα!!!!!!!!!!Οξω απο δω!!!!!Εσυ εισαι ο διαβολος που παρασυρεις ολα τα παιδια?Οξω απο δω βελζεβουλη!!!!!!!!!Οξω!!!!!!!!Εισαι παιδι του διαβολου!!!!!Θα καεις στο πυρ το εξωτερον!!!!!!!!!!Βελζεβουλη!!!!!!!!!!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ειδα την φωτο της λουκα και θυμηθηκα καποιον , κολλητο της, πρωην δημαρχο πολης της Β πειραια οπου πηγε με καποια υπαλληλο του δημου σαντορινη και αντι να την ξεκολιασει σηκωθηκε το βραδυ και εψελνε :idiot: :idiot: :idiot:
αλλα πως να παρει τον δημο οταν εκανε μεταγραφη τον πιο μαλακα ομορου δημου :jerking: :jerking: :jerking:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Παιδια του θεου ντροπη σας που ξεφυγατε απο το δρομο του θεου!!!!Ο θεος καταδικαζει τον αγοραιο ερωτα!!!Ειναι απο τις υψιστες αμαρτιες!!!Ολα τα παιδια εδω ειστε τοσο πολυ καλα παιδια!!!Παρακολουθω το σαιτ εδω και καιρο και δεν μπορω να πιστεψω οτι εχετε χασει τα χναρια προς το δρομο του θεου!!!!Της μονογαμιας!!!!Και σεξ οχι πριν το γαμο!!!!Κατω ο σατανας που σας εχει ολους παρασυρει τα μυαλα!!!!Μακρια απο τα  μπουρδελα!!!!

Να δεις ποιον μου θυμίζει αυτόs  ο τρόπος γραψίματος  :think: :think: :think: :think:... ποιον μου θυμίζει :think: :think: :think: :think:
α το βρηκα  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
τον Bill Clinton

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σατανα!!!!!!!!!!Οξω απο δω!!!!!Εσυ εισαι ο διαβολος που παρασυρεις ολα τα παιδια?Οξω απο δω βελζεβουλη!!!!!!!!!Οξω!!!!!!!!Εισαι παιδι του διαβολου!!!!!Θα καεις στο πυρ το εξωτερον!!!!!!!!!!Βελζεβουλη!!!!!!!!!!

>:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: :thefinge:

tempelakos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

απ' ότι θυμάμαι ο καλος θεούλης είχει πει αυξάνεσθαι και πληθήνεσθαι σαν τους κόκκους της άμμου, άρα ΓΑΜΑΤΕ...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αμα ηταν το πουλι βιολι θα ησουν καλλιτεχνης

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παιδια του θεου ντροπη σας που ξεφυγατε απο το δρομο του θεου!!!!Ο θεος καταδικαζει τον αγοραιο ερωτα!!!Ειναι απο τις υψιστες αμαρτιες!!!Ολα τα παιδια εδω ειστε τοσο πολυ καλα παιδια!!!Παρακολουθω το σαιτ εδω και καιρο και δεν μπορω να πιστεψω οτι εχετε χασει τα χναρια προς το δρομο του θεου!!!!Της μονογαμιας!!!!Και σεξ οχι πριν το γαμο!!!!Κατω ο σατανας που σας εχει ολους παρασυρει τα μυαλα!!!!Μακρια απο τα  μπουρδελα!!!!

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

[move]:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε ποιόν μου θυμίζει...ρε ποιόν μου θυμίζει..όπως γράφει...και όπως λέει και ο συνάδελφος παραπάνω.....γαμώτο....καρφώνεται......θα πέσει πολύ γέλιο μιλάμε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ο εθνικος σταρ με παρακαλεσε να το βαλω για δειτε τον αγωνα που δινει!!!!

[youtube=425,350]k7GI0OOqq40[/youtube]

Επισκέπτης
ΡΕ Λουκία μπας και γουστάρεις και δεν το λες;;;

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
RESPECT!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ελενιτσα μην μου συγχιζεσαι αγαπη μου...

ολους στο δρομο μου θα τους βαλουμε...κοιτα μονο μη δημιουργησεις κανενα μποτιλιαρισμα γιατι θα νευριασω...

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
λουκα σε ξορκιζω ! φυγε απτο σαιτ ! δινω αγωνα εδω μεσα να κανω τα ποιμνια να κατανοησουν ! δεν καταλαβαινεις οτι κανεις χαλαστρα σε μενα και σε αλλους Ιερους ? δεν πειραζει δεν το σκευτηκες.......αλλα φυγε ! ξου ! τον Αγιο πουλο τωρα !

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ε..ρε..γλέντια....θα ενώσουν τις φωνές τους όλοι οι ...άγιοι του σάιτ...γιωργοςπαπά,δημήτριος1000,πάτερτζον,ελένη λουκά,πρόεδρος παπαδόπουλος κ.λ.π....αφορισμός και νηστεία που μας περιμένει....μεταννοώ αδελφοί..[με  οι  όχι με η ].....μην με καταραστείτε.....γονυπετής σας παρακαλώ....δώστε μου άφεση αμαρτιών.... 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:)

Επισκέπτης
Ρε λετε να ειναι πραγματικα εκεινη η θεοτρελη που εβγαινε στα καναλια?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Παιδια του θεου ντροπη σας που ξεφυγατε απο το δρομο του θεου!!!!Ο θεος καταδικαζει τον αγοραιο ερωτα!!!Ειναι απο τις υψιστες αμαρτιες!!!Ολα τα παιδια εδω ειστε τοσο πολυ καλα παιδια!!!Παρακολουθω το σαιτ εδω και καιρο και δεν μπορω να πιστεψω οτι εχετε χασει τα χναρια προς το δρομο του θεου!!!!Της μονογαμιας!!!![size=14pt]Και σεξ οχι πριν το γαμο[/size]!!!!Κατω ο σατανας που σας εχει ολους παρασυρει τα μυαλα!!!!Μακρια απο τα  μπουρδελα!!!!

Εσεις κυρια Eleni Louk πριν παντρευτειται δεν γευτηκατε το θηριο της αποκαλυψης ???  :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
κυρια λουκα εισαι για ενα 69αρι?

bordelman