Νέα

Ντορινα Λαουρα. sexy duo

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
ta παντα τι μου λες ; μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
216919_4509428573017_1166490562_n.jpg

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
γεια σου μωρακι μου, εσυ επρεπε να πεις στη τσατσα τη ακριβως ηθελες απο την αρχει. η Λαουρα τα τημα τα χρηνατα που περνει. το απο που ειναι η καθε κοπελα αυτο δεν αφορα κανεναν

της είπα κανένα δεσιματάκι αλλά ΟΧΙ παθητικός στην τσατσά, το εξήγησα και μέσα στο δωμάτιο (3 φορές στα ελληνικά) ε και επέμενε κάθε λίγο να δει backdoor (απλά ελληνικά χρησιμοποίησα), επίσης δεν έβγαλε σουτιέν παρά μόνο όταν το ζήτησα (σε λίγο είπε??), προκαταρκτικά από μέρους της μηδέν (έπρεπε να ζητήσω ένα φιλάκι στο λαιμό??!!). Έχω υποχρέωση να ενημερώσω τα παιδιά στο site για το επίπεδο των υπηρεσιών  :2on1: ΥΓ επειδή έχω πάει με Αλβανίδες πλέον ξέρω τα κουτοπόνηρα τους

Επισκέπτης
της είπα κανένα δεσιματάκι αλλά ΟΧΙ παθητικός στην τσατσά, το εξήγησα και μέσα στο δωμάτιο (3 φορές στα ελληνικά) ε και επέμενε κάθε λίγο να δει backdoor (απλά ελληνικά χρησιμοποίησα), επίσης δεν έβγαλε σουτιέν παρά μόνο όταν το ζήτησα (σε λίγο είπε??), προκαταρκτικά από μέρους της μηδέν (έπρεπε να ζητήσω ένα φιλάκι στο λαιμό??!!). Έχω υποχρέωση να ενημερώσω τα παιδιά στο site για το επίπεδο των υπηρεσιών  :2on1: ΥΓ επειδή έχω πάει με Αλβανίδες πλέον ξέρω τα κουτοπόνηρα τους
μωρο μου εγω θυμαμαι καλα οτι ΕΣΥ ζητησες αυταρχικο ;)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ε όταν γαμιέται ο μέσος Έλληνας στην δουλειά και η κάθε χαζοαλβανίδα τον εκμεταλλεύεται (και την καλή του πρόθεση να πληρώσει-και πέρα από αυτό του χαλάει την ψυχολογία-πάς σε studio για να ξεχαρμανιάσεις ουσιαστικά) εσύ τι λές?? Α, ξέχασα να πω πως ενώ της τόνισα πως δεν είμαι παθητικός φαγώθηκε να δει απόκρυφα σημεία μου (ενώ της είπα 4 φορές και στην τσατσά στο σαλόνι δεν είμαι πισωγλέντης- έλεος) τι να δει λοιπόν? ενώ είχε 3 δονητές δεν έπαιξε ούτε ένα δευτερόλεπτο με κάποιον (έστω ένα πέρασμα από στήθος ή λίγο να το βάλει στο στόμα της- είχε δεκάδες προφυλακτικά δίπλα στο κομοδίνο αν αηδίαζε ας έβαζε λάστιχο σε έναν δονητή ή έστω ας τον κράταγε στο χέρι της- τι να πω? εγώ θα της τα λέω, υποτίθεται πληρώνεις για να πας με έμπειρη και θερμή γυναίκα όχι κουτοπόνηρη

μεγάλε κάπου με μπέρδεψες για την Λίντα o.k είναι μια κατηγορια μονη της και εκτος συναγωνισμού
αλλα έσκασες 50 με αυταρκικο ;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μεγάλε κάπου με μπέρδεψες για την Λίντα o.k είναι μια κατηγορια μονη της και εκτος συναγωνισμού
αλλα έσκασες 50 με αυταρκικο ;

τα λέει σε δόσεις. Στην αρχή έγραψε ότι η κοπέλα δεν ασχολήθηκε μαζί του. Μετά έγραψε ότι ήθελε δέσιμο, αλλά όχι αυταρχικό. Κάτσε να δούμε τις συνέχειες

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τα λέει σε δόσεις. Στην αρχή έγραψε ότι η κοπέλα δεν ασχολήθηκε μαζί του. Μετά έγραψε ότι ήθελε δέσιμο, αλλά όχι αυταρχικό. Κάτσε να δούμε τις συνέχειες

άρα δεν είναι η ιδέα μου ότι κάτι δεν πάει καλά με όλο το θέμα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
μπορεί και να είναι. Και απλώς ο φίλος μας να έχει δίκιο αλλά να εκφράζεται με λάθος τρόπο.

δεν ξέρω τη να σου πω αν όντως έφαγε φόλα από την Λάουρα καλά κάνει και το λέει αλλα τα λέει  πολλή μπερδεμένα και με βάζει σε υποψίες

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν ξέρω τη να σου πω αν όντως έφαγε φόλα από την Λάουρα καλά κάνει και το λέει αλλα τα λέει  πολλή μπερδεμένα και με βάζει σε υποψίες

Αν δεν έχει γράψει κριτική, το σωστό είναι να το κάνει. Κι εκεί να παραθέσει τα γεγονότα με σειρά και ξεκάθαρα

Επισκέπτης
και ντους η8ελε, και να την παρει ηθελε, και αυταρχικο ηθελε, τα παντα ηθελε...... δεν γινοντε αυτα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom