Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
ta παντα τι μου λες ; μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμτα παντα κανω
ta παντα τι μου λες ; μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμτα παντα κανω
γεια σου μωρακι μου, εσυ επρεπε να πεις στη τσατσα τη ακριβως ηθελες απο την αρχει. η Λαουρα τα τημα τα χρηνατα που περνει. το απο που ειναι η καθε κοπελα αυτο δεν αφορα κανεναν
μωρο μου εγω θυμαμαι καλα οτι ΕΣΥ ζητησες αυταρχικο ;)της είπα κανένα δεσιματάκι αλλά ΟΧΙ παθητικός στην τσατσά, το εξήγησα και μέσα στο δωμάτιο (3 φορές στα ελληνικά) ε και επέμενε κάθε λίγο να δει backdoor (απλά ελληνικά χρησιμοποίησα), επίσης δεν έβγαλε σουτιέν παρά μόνο όταν το ζήτησα (σε λίγο είπε??), προκαταρκτικά από μέρους της μηδέν (έπρεπε να ζητήσω ένα φιλάκι στο λαιμό??!!). Έχω υποχρέωση να ενημερώσω τα παιδιά στο site για το επίπεδο των υπηρεσιών ΥΓ επειδή έχω πάει με Αλβανίδες πλέον ξέρω τα κουτοπόνηρα τους
ε όταν γαμιέται ο μέσος Έλληνας στην δουλειά και η κάθε χαζοαλβανίδα τον εκμεταλλεύεται (και την καλή του πρόθεση να πληρώσει-και πέρα από αυτό του χαλάει την ψυχολογία-πάς σε studio για να ξεχαρμανιάσεις ουσιαστικά) εσύ τι λές?? Α, ξέχασα να πω πως ενώ της τόνισα πως δεν είμαι παθητικός φαγώθηκε να δει απόκρυφα σημεία μου (ενώ της είπα 4 φορές και στην τσατσά στο σαλόνι δεν είμαι πισωγλέντης- έλεος) τι να δει λοιπόν? ενώ είχε 3 δονητές δεν έπαιξε ούτε ένα δευτερόλεπτο με κάποιον (έστω ένα πέρασμα από στήθος ή λίγο να το βάλει στο στόμα της- είχε δεκάδες προφυλακτικά δίπλα στο κομοδίνο αν αηδίαζε ας έβαζε λάστιχο σε έναν δονητή ή έστω ας τον κράταγε στο χέρι της- τι να πω? εγώ θα της τα λέω, υποτίθεται πληρώνεις για να πας με έμπειρη και θερμή γυναίκα όχι κουτοπόνηρη
μεγάλε κάπου με μπέρδεψες για την Λίντα o.k είναι μια κατηγορια μονη της και εκτος συναγωνισμού
αλλα έσκασες 50 με αυταρκικο ;
τα λέει σε δόσεις. Στην αρχή έγραψε ότι η κοπέλα δεν ασχολήθηκε μαζί του. Μετά έγραψε ότι ήθελε δέσιμο, αλλά όχι αυταρχικό. Κάτσε να δούμε τις συνέχειες
άρα δεν είναι η ιδέα μου ότι κάτι δεν πάει καλά με όλο το θέμα
μπορεί και να είναι. Και απλώς ο φίλος μας να έχει δίκιο αλλά να εκφράζεται με λάθος τρόπο.
δεν ξέρω τη να σου πω αν όντως έφαγε φόλα από την Λάουρα καλά κάνει και το λέει αλλα τα λέει πολλή μπερδεμένα και με βάζει σε υποψίες
δεν ξέρω τη να σου πω αν όντως έφαγε φόλα από την Λάουρα καλά κάνει και το λέει αλλα τα λέει πολλή μπερδεμένα και με βάζει σε υποψίες
έχει γράψει... ;)Αν δεν έχει γράψει κριτική, το σωστό είναι να το κάνει. Κι εκεί να παραθέσει τα γεγονότα με σειρά και ξεκάθαρα
αναμενουμε να μπει ο συναγωνιστης...
διάβασες για το νέο διαμάντι που ανακάλυψα?
πιο διαμαντι?δωσε μας τα φωτα σου...διάβασες για το νέο διαμάντι που ανακάλυψα?
είναι η πρώτη πρώτη κριτική βρε...ρένα...εγώ είμαι ο loveseeker...πιο διαμαντι?δωσε μας τα φωτα σου...
και ντους η8ελε, και να την παρει ηθελε, και αυταρχικο ηθελε, τα παντα ηθελε...... δεν γινοντε αυτατα λέει σε δόσεις. Στην αρχή έγραψε ότι η κοπέλα δεν ασχολήθηκε μαζί του. Μετά έγραψε ότι ήθελε δέσιμο, αλλά όχι αυταρχικό. Κάτσε να δούμε τις συνέχειες