ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
γιατι σχεδον?Σχεδον τα παντα.........
γιατι σχεδον?Σχεδον τα παντα.........
στο λεσβιακο εννοεις?Κατι λειπει....
;) ;) ;)
Οχι βεβαιαστο λεσβιακο εννοεις?
ειναι real? η προσποιουνται?Οχι βεβαια
Ισα ισα που σε αυτο η Ντορινα με την Λαουρα ειναι μαστορισες......
Θεωρουνται απο τα καλυτερα διδυμα σε λεσβιακο στα stdioειναι real? η προσποιουνται?
τις εχεις παρει?Θεωρουνται απο τα καλυτερα διδυμα σε λεσβιακο στα stdio
Eχουν πολυ καλη χημεια μεταξυ τους.
Δεν ειναι τυχαιο που εκτος απο τις "δυσκολες γυναικειες μερες¨τον υπολοιπο χρονο ειναι μαζι στις βαρδιες.
Ξεχωριστα, οχι μαζιτις εχεις παρει?
σωπα ρε φιλε,σου εκανε τετοια?για Ντορίνα δεν ξέρω. Η Λάουρα έχει πάρα πολύ καλό σέρβις. Σου λέει "παίξτην μόνος σου" (ΕΛΕΟΣ), δεν βγάζει το σουτιέν, δεν κάνει προκαταρκτικά, βαριέται που ζει, τα γνωστά χαζοαλβανίστικα. Μην δίνεται λεφτά σε αυτήν δεν αξίζει. Τώρα για Ντορίνα ίσως να δοκιμαστεί στο μέλλον (αν και αυτή κάνε τα ίδια άστα να πάνε).
σωπα ρε φιλε,σου εκανε τετοια?
αρα μαυρο?ε βέβαια, απάτη μεγάλη, μου αρέσει που έκανε την καλή στο σαλόνι. Αφού φαντάσου στο τέλος της λέω να με κάνει μπάνιο στην πλάτη λίγο που δεν έφτανα , και μου λέει έχω πελάτη. (Δεν είναι υποχρεωμένη φυσικά αλλά θα μου άρεσε εμένα τελοσπάντων). Λέω εντάξει, αν έχεις πελάτη. Τσεκάρω όλα τα δωμάτια, όλα παντελώς άδεια, και ένας κύριος είπε στην κριτική μου από κάτω πως ήτανε στο σαλόνι και ήθελε να ρωτήσει κάτι (ενώ εγώ είχα σκάσει το 50ρικο και ζήτησα μια χάρη λίγων δευτερολέπτων ίσως???) προτίμησε να πάει σε άλλο παιδί στο σαλόνι (που εκείνη την στιγμή δεν είχε πληρώσει ούτε ευρώ). Κομοδίνο και δεν αξίζει να χρυσοπληρώσεις όταν υπάρχει μια Λίντα
αρα μαυρο?
ρε φιλε ηθελε να σε πηδηξει?ε όταν γαμιέται ο μέσος Έλληνας στην δουλειά και η κάθε χαζοαλβανίδα τον εκμεταλλεύεται (και την καλή του πρόθεση να πληρώσει-και πέρα από αυτό του χαλάει την ψυχολογία-πάς σε studio για να ξεχαρμανιάσεις ουσιαστικά) εσύ τι λές?? Α, ξέχασα να πω πως ενώ της τόνισα πως δεν είμαι παθητικός φαγώθηκε να δει απόκρυφα σημεία μου (ενώ της είπα 4 φορές και στην τσατσά στο σαλόνι δεν είμαι πισωγλέντης- έλεος) τι να δει λοιπόν? ενώ είχε 3 δονητές δεν έπαιξε ούτε ένα δευτερόλεπτο με κάποιον (έστω ένα πέρασμα από στήθος ή λίγο να το βάλει στο στόμα της- είχε δεκάδες προφυλακτικά δίπλα στο κομοδίνο αν αηδίαζε ας έβαζε λάστιχο σε έναν δονητή ή έστω ας τον κράταγε στο χέρι της- τι να πω? εγώ θα της τα λέω, υποτίθεται πληρώνεις για να πας με έμπειρη και θερμή γυναίκα όχι κουτοπόνηρη
ρε φιλε ηθελε να σε πηδηξει?
κοριτσια απο ποδολαγνεια πως παμε?για τη λαουρα εχω διαβασει καλες κριτικες!εσυ ντορινα???βαλτε και καμια φωτο απο τα πατουσακια σας!!!!!
[/από]απο τη λαορα που έχω εμπειρία έχω να σου πω ότι είναι φοβερή...κ ωραία παρούσα έχει με ομορφα καλοσχηματισμενα δάχτυλα κ ξέρει πολλά κόλπα. Κ φυσικά στις προσφερει στο πιάτο να της τις κανείς ότι θές. Με ντορινα δεν έχω πάει αλλά φίλοι συναγωνιστές λένε τα καλύτερα κ για αθρην στο συγκεκριμενο θέμα. Κ κείνη έχει ωραία πατουσακια...
γεια σου μωρακι μου, εσυ επρεπε να πεις στη τσατσα τη ακριβως ηθελες απο την αρχει. η Λαουρα τα τημα τα χρηνατα που περνει. το απο που ειναι η καθε κοπελα αυτο δεν αφορα κανενανε όταν γαμιέται ο μέσος Έλληνας στην δουλειά και η κάθε χαζοαλβανίδα τον εκμεταλλεύεται (και την καλή του πρόθεση να πληρώσει-και πέρα από αυτό του χαλάει την ψυχολογία-πάς σε studio για να ξεχαρμανιάσεις ουσιαστικά) εσύ τι λές?? Α, ξέχασα να πω πως ενώ της τόνισα πως δεν είμαι παθητικός φαγώθηκε να δει απόκρυφα σημεία μου (ενώ της είπα 4 φορές και στην τσατσά στο σαλόνι δεν είμαι πισωγλέντης- έλεος) τι να δει λοιπόν? ενώ είχε 3 δονητές δεν έπαιξε ούτε ένα δευτερόλεπτο με κάποιον (έστω ένα πέρασμα από στήθος ή λίγο να το βάλει στο στόμα της- είχε δεκάδες προφυλακτικά δίπλα στο κομοδίνο αν αηδίαζε ας έβαζε λάστιχο σε έναν δονητή ή έστω ας τον κράταγε στο χέρι της- τι να πω? εγώ θα της τα λέω, υποτίθεται πληρώνεις για να πας με έμπειρη και θερμή γυναίκα όχι κουτοπόνηρη
καυλιαρι μου η Λαουρα το κατεχει αρκετα καλα ;)κοριτσια απο ποδολαγνεια πως παμε?για τη λαουρα εχω διαβασει καλες κριτικες!εσυ ντορινα???βαλτε και καμια φωτο απο τα πατουσακια σας!!!!!