Νέα

Ntora Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpap71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 930
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Η Ντόρα είναι απ' τις αξιοπρεπείς ελληνίδες, αξίζει. Ωστόσο, μην γράφουμε και υπερβολές για "τεράστιο πούτσο". Kαλή παρουσία, είναι καλή και φιλότιμη στην πράξη, αξίζει επίσκεψη, αλλά όχι "τεράστιος". Just for the record.

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
Η Ντόρα είναι απ' τις αξιοπρεπείς ελληνίδες, αξίζει. Ωστόσο, μην γράφουμε και υπερβολές για "τεράστιο πούτσο". Kαλή παρουσία, είναι καλή και φιλότιμη στην πράξη, αξίζει επίσκεψη, αλλά όχι "τεράστιος". Just for the record.

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
302
Πόντοι
26
Καλημέρα αγάπες πως είστε, μετά από πολύ καιρό ξανά μπήκα εδώ. Θα χαρώ πολύ να σας δω από κοντά, πάντα με ασφάλεια υγεία και πολύ καύλα
Για σου καυλα καλή επιστροφή

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
καλησπέρα καυλες

Συνημμένα

• IMG_7652.JPG
    IMG_7652.JPG
    374,8 KB · Εμφανίσεις: 417

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
αξιοπρεπεστατη μ εκανε εντύπωση θ ελεγα οτυ τιρει τ κανονες υγειας και σε υποχρεωνει μ τ τροπο της κ σει .οτυ προσφερει ντουζακι πριν κ μετα οτυ τ κρεβατι κ ο χωρος ειναι πεντακαθαρος οτυ ειναι ανοιχτει σ ολες τ κουβεντες
γενηκα θετικο ατωμο

noName69

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
184
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά είπα να μοιραστώ και εγώ της εμπειρίες μου με την Ντόρα.
Βασικά ήταν η πρώτη τρανς έπη πληρωμή. Ακωμα σκέφτομαι πολλές φορές όταν με έστησε στα τέσσερα και την ώρα που έβαζε το προφυλακτικό να μου λέει περίμενε να δεις Πουτσα που θα φας τώρα ? και όντος δυσκολεύτηκε να μπει γιατί πονούσα αλλά όταν άνοιξε ο δρόμος μου έδωσε και κατάλαβα... Μετά από κανένα δεκάλεπτο με γύρισε ανάσκελα και με γαμουσε παίζοντας το Καυλι μου σε μια φάση που κατάλαβε ότι κοντεύω να τελειώσω μου λέει θέλεις να χύσεις στο πρόσωπο σου με σήκωσε λοιπόν και με το Καυλη της στον κωλο μου τελείωσα στο πρόσωπο μου ☺️ Ήταν μια από της καλύτερες εμπειρίες που ειχα με τρανς και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον αυτές της μέρες θα ξανά κλείσω ραντεβουδακι ?

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
Καλησπέρα παιδιά είπα να μοιραστώ και εγώ της εμπειρίες μου με την Ντόρα.
Βασικά ήταν η πρώτη τρανς έπη πληρωμή. Ακωμα σκέφτομαι πολλές φορές όταν με έστησε στα τέσσερα και την ώρα που έβαζε το προφυλακτικό να μου λέει περίμενε να δεις Πουτσα που θα φας τώρα ? και όντος δυσκολεύτηκε να μπει γιατί πονούσα αλλά όταν άνοιξε ο δρόμος μου έδωσε και κατάλαβα... Μετά από κανένα δεκάλεπτο με γύρισε ανάσκελα και με γαμουσε παίζοντας το Καυλι μου σε μια φάση που κατάλαβε ότι κοντεύω να τελειώσω μου λέει θέλεις να χύσεις στο πρόσωπο σου με σήκωσε λοιπόν και με το Καυλη της στον κωλο μου τελείωσα στο πρόσωπο μου ☺️ Ήταν μια από της καλύτερες εμπειρίες που ειχα με τρανς και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον αυτές της μέρες θα ξανά κλείσω ραντεβουδακι ?
Καλημέρα και καλή χρονιά χαίρομαι που διαβάζω όμορφα σχόλια και ότι πέρασες πραγματικά καλά. Προσπαθώ πάντα ο καθένας που έρχεται να δίνω το 100 τοις 100. Θα χαρώ πολύ να σε δω σε μία επόμενη συνάντηση

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
Αγάπες μου καλημέρα και καλή χρονιά σας εύχομαι σε όλους πραγματικά υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Ξέρω ότι αυτός ο καιρός είναι πολύ δύσκολος για όλους μας. Γιαυτό και εγώ προσπαθώ να σας κάνουν να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα καλά προπάντων με ασφάλεια και υγιεινή. Να έχετε ένα καλό μήνα σε σας και στην οικογένειά σας και να περνάτε πάντα όπως εσείς πιστεύετε καλύτερα.

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
341
Πόντοι
21
Με την Ντόρα ήταν η πρώτη μου φορά που τον έφαγα, λίγο μετά τα 18. Την συνάντησα πριν 2 χρόνια. Με το που μπήκα, με υποδέχτηκε γυμνή από πάνω, φορώντας μόνο ένα στρινγκάκι. Στην αρχή τρόμαξα λίγο από το ύψος της, καθώς ήταν ψηλότερη από εμένα, κάτι που δεν έχω συνηθίσει. Της υπενθύμισα ότι είμαι παθητικός και πως θα είναι η πρώτη μου φορά, κάτι που της είχα πει και απ'το τηλέφωνο, και μπήκα για ντουζάκι. Βγαίνοντας μου ζήτησε να πληρώσω και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Ήρθε από πάνω μου και μου έδωσε τον τεράστιο πούτσο της στο στόμα. Άρχισα να την πιπώνω ενώ εκείνη σε τακτά διαστήματα τον έσπρωχνε όλο μέσα δοκιμάζοντας τα όρια μου. Ελπίζω να μην την απογοήτευσα. Φυσικά περιποιήθηκα και τα αρχίδια της με την γλώσσα μου. Μετά από λίγα λεπτά με ξάπλωσε στο πλάι και μπήκε μέσα μου. Ένιωσα το τεράστιο καυλί της να σκίζει την τρυπούλα μου ενώ εκείνη με κράταγε σφιχτά. Η μικρή ενόχληση που ένιωσα γρήγορα μετατράπηκε σε ηδονή, αφού η πούτσα της είχε μπει για τα καλά πλέον μέσα μου και η Ντόρα είχε αρχίσει να με γαμάει με δύναμη. Στη συνέχεια, με έστησε στα τέσσερα και ανέβηκε από πάνω μου. Ακολούθησε ένα ανελέητο σφυροκόπημα όπου η Ντόρα πραγματικά τα έδωσε όλα. Για τέλος, εκείνη ξάπλωσε, και εγώ ανέβηκα από πάνω της. Και έτσι τελείωσα, χύνοντας πάνω στα βυζιά της, ενώ ακόμα χοροπήδαγα πάνω στην καυλάρα της. Να σημειώσω πως καθ'όλη την διάρκεια, η Ντόρα την έβρισκε με το να με λέει πουτανάκι και ότι μ'αρέσει να τρώω πούτσες, κάτι που με καύλωνε πολύ και τώρα που το σκέφτομαι ακόμα περισσότερο, γιατί πλέον είναι η αλήθεια :P. Πιάσαμε λίγη κουβεντούλα με εμένα να βρίσκομαι ακόμα από πάνω της και με την πούτσα της ακόμα μέσα μου, και αφού υπερηφανεύτηκε για το πόσο με έχει ανοίξει, ξάπλωσα δίπλα της και συνεχίσαμε την κουβέντα. Ήταν πολύ επικοινωνιακή και χάρηκα που ανταλλάξαμε εμπειρίες και απόψεις για ορισμένα θέματα. Πήγα πάλι για ένα γρήγορο ντουζάκι, την χαιρέτησα και έφυγα, ο ίδιος άνθρωπος, με μία τρύπα όμως που δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια.
οποτε για πρωτη φορα θα ειναι οτι πρεπει;

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.658
Πόντοι
456
Αγάπες μου καλημέρα και καλή χρονιά σας εύχομαι σε όλους πραγματικά υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Ξέρω ότι αυτός ο καιρός είναι πολύ δύσκολος για όλους μας. Γιαυτό και εγώ προσπαθώ να σας κάνουν να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα καλά προπάντων με ασφάλεια και υγιεινή. Να έχετε ένα καλό μήνα σε σας και στην οικογένειά σας και να περνάτε πάντα όπως εσείς πιστεύετε καλύτερα.
χρόνια πολλά και μπράβο που προσφέρεις καλές υπηρεσίες σου έστειλα και pm.

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
332
Πόντοι
21
οποτε για πρωτη φορα θα ειναι οτι πρεπει;
Φίλε και εγώ σαν πρωτάρης πήγα στην Ντορα….. απίστευτη…. Ακόμα την σκέφτομαι, βέβαια έχει μεγάλη πουτσα για εμένα αλλά ήταν σούπερ εμπειρία , με είχε γαμισει και λεκτικά με αυτά που μου έλεγε. Ντορα έλα χανιαααα

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
Καλημέρα αγάπες λόγω της κατάστασης θα δέχομαι μόνο εμβολιασμένος και με καθημερινό Ρapid τεστ όπως κάνω και εγώ για την δικιά σας ασφάλεια και εννοείται όλων μας.

nuktas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2019
Like
50
Πόντοι
0
Ωραίος κωλος. Αλλά δε βλέπω να ταιριάζουμε γιατί εγώ είμαι ενεργητικός ενώ αυτή απ ότι κατάλαβα ενεργωπαθητικη
...Φιλε μου το οτι ειναι ενεργοπαθητικη,νομιζω πως ειναι ασχετο απτη στιγμη που δε θες παθητικο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom