karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
.....εδώ καύλα μου....στην μοναξιά μας.....εσύ;
ευχαριστουμε καυλα, επισης!!!καλημερα καυλες καλη χρονια με υγεια σε ολους.....
Ναι είναι. Αυτό δείχνανε μέχρι πρότινος οι αγγελίες της. Ωστόσο μπες να δεις στο κανεσεξ. Αν έχει αγγελία φαπινεται για το που ειναι και αν δουλευει. Επίσης μπορεις και να την καλέσεις κιόλας να μάθεις.καλησπέρα παίδες. το ντορακι είναι Αθήνα? ξέρει κανείς?
το τηλέφωνο που έχει στις αγγελίες είναι εκτός λειτουργίας...αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας μου στείλειΝαι είναι. Αυτό δείχνανε μέχρι πρότινος οι αγγελίες της. Ωστόσο μπες να δεις στο κανεσεξ. Αν έχει αγγελία φαπινεται για το που ειναι και αν δουλευει. Επίσης μπορεις και να την καλέσεις κιόλας να μάθεις.
Καλημέρα. Τότε, εφόσον δεν λειτουργεί το τηλέφωνο επικοινωνίας της Ντόρας προφανώς μπορεί να είναι σε διακοπές. Στείλε μήνυμα εδώ. Έχει προφίλ εδώ η Ντόρα. Είναι αυτό: @ntoratransτο τηλέφωνο που έχει στις αγγελίες είναι εκτός λειτουργίας...αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας μου στείλει
Πολυ ενδιαφέρον... θα μπορουσες να μπρις σε λεπτομερειες?Απ'τις καλύτερες εμπειρίες η συνάντηση με την Ντόρα, ξέρει να γαμάει και το απολαμβάνει.
Η Ντόρα είναι κορυφή σε όλα !!!Πολυ ενδιαφέρον... θα μπορουσες να μπρις σε λεπτομερειες?
??Η Ντόρα είναι κορυφή σε όλα !!!
Περιέγραψε μας φίλε τ σ έκανε το μωράκι;Απ'τις καλύτερες εμπειρίες η συνάντηση με την Ντόρα, ξέρει να γαμάει και το απολαμβάνει.
Με την Ντόρα ήταν η πρώτη μου φορά που τον έφαγα, λίγο μετά τα 18. Την συνάντησα πριν 2 χρόνια. Με το που μπήκα, με υποδέχτηκε γυμνή από πάνω, φορώντας μόνο ένα στρινγκάκι. Στην αρχή τρόμαξα λίγο από το ύψος της, καθώς ήταν ψηλότερη από εμένα, κάτι που δεν έχω συνηθίσει. Της υπενθύμισα ότι είμαι παθητικός και πως θα είναι η πρώτη μου φορά, κάτι που της είχα πει και απ'το τηλέφωνο, και μπήκα για ντουζάκι. Βγαίνοντας μου ζήτησε να πληρώσω και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Ήρθε από πάνω μου και μου έδωσε τον τεράστιο πούτσο της στο στόμα. Άρχισα να την πιπώνω ενώ εκείνη σε τακτά διαστήματα τον έσπρωχνε όλο μέσα δοκιμάζοντας τα όρια μου. Ελπίζω να μην την απογοήτευσα. Φυσικά περιποιήθηκα και τα αρχίδια της με την γλώσσα μου. Μετά από λίγα λεπτά με ξάπλωσε στο πλάι και μπήκε μέσα μου. Ένιωσα το τεράστιο καυλί της να σκίζει την τρυπούλα μου ενώ εκείνη με κράταγε σφιχτά. Η μικρή ενόχληση που ένιωσα γρήγορα μετατράπηκε σε ηδονή, αφού η πούτσα της είχε μπει για τα καλά πλέον μέσα μου και η Ντόρα είχε αρχίσει να με γαμάει με δύναμη. Στη συνέχεια, με έστησε στα τέσσερα και ανέβηκε από πάνω μου. Ακολούθησε ένα ανελέητο σφυροκόπημα όπου η Ντόρα πραγματικά τα έδωσε όλα. Για τέλος, εκείνη ξάπλωσε, και εγώ ανέβηκα από πάνω της. Και έτσι τελείωσα, χύνοντας πάνω στα βυζιά της, ενώ ακόμα χοροπήδαγα πάνω στην καυλάρα της. Να σημειώσω πως καθ'όλη την διάρκεια, η Ντόρα την έβρισκε με το να με λέει πουτανάκι και ότι μ'αρέσει να τρώω πούτσες, κάτι που με καύλωνε πολύ και τώρα που το σκέφτομαι ακόμα περισσότερο, γιατί πλέον είναι η αλήθεια . Πιάσαμε λίγη κουβεντούλα με εμένα να βρίσκομαι ακόμα από πάνω της και με την πούτσα της ακόμα μέσα μου, και αφού υπερηφανεύτηκε για το πόσο με έχει ανοίξει, ξάπλωσα δίπλα της και συνεχίσαμε την κουβέντα. Ήταν πολύ επικοινωνιακή και χάρηκα που ανταλλάξαμε εμπειρίες και απόψεις για ορισμένα θέματα. Πήγα πάλι για ένα γρήγορο ντουζάκι, την χαιρέτησα και έφυγα, ο ίδιος άνθρωπος, με μία τρύπα όμως που δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια.Περιέγραψε μας φίλε τ σ έκανε το μωράκι;
Αυτά είναι αδερφέ..Πολύ καλή εμπειρία..! Μας καύλωσες και πρέπει να πάμε και εμείς τώρα...Με την Ντόρα ήταν η πρώτη μου φορά που τον έφαγα, λίγο μετά τα 18. Την συνάντησα πριν 2 χρόνια. Με το που μπήκα, με υποδέχτηκε γυμνή από πάνω, φορώντας μόνο ένα στρινγκάκι. Στην αρχή τρόμαξα λίγο από το ύψος της, καθώς ήταν ψηλότερη από εμένα, κάτι που δεν έχω συνηθίσει. Της υπενθύμισα ότι είμαι παθητικός και πως θα είναι η πρώτη μου φορά, κάτι που της είχα πει και απ'το τηλέφωνο, και μπήκα για ντουζάκι. Βγαίνοντας μου ζήτησε να πληρώσω και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Ήρθε από πάνω μου και μου έδωσε τον τεράστιο πούτσο της στο στόμα. Άρχισα να την πιπώνω ενώ εκείνη σε τακτά διαστήματα τον έσπρωχνε όλο μέσα δοκιμάζοντας τα όρια μου. Ελπίζω να μην την απογοήτευσα. Φυσικά περιποιήθηκα και τα αρχίδια της με την γλώσσα μου. Μετά από λίγα λεπτά με ξάπλωσε στο πλάι και μπήκε μέσα μου. Ένιωσα το τεράστιο καυλί της να σκίζει την τρυπούλα μου ενώ εκείνη με κράταγε σφιχτά. Η μικρή ενόχληση που ένιωσα γρήγορα μετατράπηκε σε ηδονή, αφού η πούτσα της είχε μπει για τα καλά πλέον μέσα μου και η Ντόρα είχε αρχίσει να με γαμάει με δύναμη. Στη συνέχεια, με έστησε στα τέσσερα και ανέβηκε από πάνω μου. Ακολούθησε ένα ανελέητο σφυροκόπημα όπου η Ντόρα πραγματικά τα έδωσε όλα. Για τέλος, εκείνη ξάπλωσε, και εγώ ανέβηκα από πάνω της. Και έτσι τελείωσα, χύνοντας πάνω στα βυζιά της, ενώ ακόμα χοροπήδαγα πάνω στην καυλάρα της. Να σημειώσω πως καθ'όλη την διάρκεια, η Ντόρα την έβρισκε με το να με λέει πουτανάκι και ότι μ'αρέσει να τρώω πούτσες, κάτι που με καύλωνε πολύ και τώρα που το σκέφτομαι ακόμα περισσότερο, γιατί πλέον είναι η αλήθεια . Πιάσαμε λίγη κουβεντούλα με εμένα να βρίσκομαι ακόμα από πάνω της και με την πούτσα της ακόμα μέσα μου, και αφού υπερηφανεύτηκε για το πόσο με έχει ανοίξει, ξάπλωσα δίπλα της και συνεχίσαμε την κουβέντα. Ήταν πολύ επικοινωνιακή και χάρηκα που ανταλλάξαμε εμπειρίες και απόψεις για ορισμένα θέματα. Πήγα πάλι για ένα γρήγορο ντουζάκι, την χαιρέτησα και έφυγα, ο ίδιος άνθρωπος, με μία τρύπα όμως που δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια.