menios34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
την τρυπα τι την θες ρε μενιο?για να τον γαμησεις τον λουκουμα?
Είναι τραγανός και νόστιμος.
την τρυπα τι την θες ρε μενιο?για να τον γαμησεις τον λουκουμα?
Κοιτα φιλε μου σχετικα σωστα τα λες,τα νουμερα ειναι λιγο λαθος ομως ,οποτε να στα διορθωσω λιγο,ολα αυτα τα μαγαζια μεχρι τωρα τουλαχιστον ειναι τρυπες που σημαινει οχι 600 νοικι αλλα 200-300 ευρω την σημερον ημερα(ψαγμενο λογω ερευνας για ανοιγμα δευτερου μαγαζιου),δευτερον δεν εχουν και πολλα πραγματα μεσα που να καινε ρευμα και ειναι ανοικτα περιπου 3-4 ωρες την ημερα οποτε και το ρευμα απο 300 που ειπες καντο 180-200,υπαλληλο δεν θες γιατι δουλευεις μονος σου αυτες τις λιγες ωρες και αν παρεις υπαλληλο θα ειναι μισο ωραριο δηλαδη 300 και οχι 600,τηλεφωνο καλα τα ειπες,το νερο σε μια τετοια τρυπα ειναι καμια 20αρια ευρω ο λογαριασμος και οχι 50,ο ΟΑΕΕ εμενα αυτη την στιγμη ειναι 450 το διμηνο και οχι 500,στα αναλωσιμα εισαι οκ πανω κατω,τωρα υπολογισε οτι θα παιξει και μαυριλα οποτε μην υπολογιζεις ολοκληρο το ΦΠΑ,αυτο με τις γυναικες μην το εχεις και σιγουρο ,εμενα το 70% της πελατειας μου ειναι κοπελες και μαλιστα 20-30 χρονων,δεν τρωνε ενα πιατο φαι αλλα την λιχουδια την κοπανανε για πλακα,αν η επενδυση ειναι εκει κοντα στα 15 χιλιαρικα και η δουλεια ειναι τοση κανεις αποσβεση σε εναν χρονο και βγαζεις και κερδος πλεον της αποσβεσης ,μετα δεν σε νοιαζει πλεον εισαι στο κερδος ,και να το κλεισεις δεν εγινε και τιποτα....Α ξεχασα να πω ,επειδη το κοιταξα κι αυτο παιζει και φτηνοτερο ντονατς απο 0.30+φπα αν το περνεις σε τετοιες ποσοτητες και οχι σαβουραΑπό όσα διάβασα κατάλαβα πως το επίπεδο συζήτησης είναι στην καφετέρια του τύπου να βρούμε μια ευκαιρία να τα κονομήσουμε.
Λοιπόν προφανώς λίγο μεγαλύτερος θα προσπαθήσω να σας δώσω μια εικόνα που δεν την είδα στους υπολογισμούς σας.
Εστω να πουλάτε λοιπόν γιατί είστε γαμάτοι και στην περιοχή που ανοίξατε το μαγαζί είναι όλοι με κοιλιές και οι γκόμενες με κυταρίτιδα 1.000 κομμάτια την ημέρα Χ 0,60 = 487 ευρώ. (ξεχάσατε να αφαιρέσετε το ΦΠΑ).
Δεύτερον αυτά τα 1.000 ρε μάγκες πόσο τα έχετε αγοράσει? Η εμπειρία μου λέει όχι λιγότερο από 0,30+ΦΠΑ έκαστο άρα 300 μετά την αποφορολόγηση κόστος πωληθέντων.
Το μικτό έσοδο είναι για 1000 κομμάτια 187 ευρώ την ημέρα αν δε αφαιρέσεις κάνα 10 ευρο βενζίνη να πας να τα πάρεις πέφτει στο 177 ευρώ.
Αυτά αν τα πουλήσεις όλα γιατί αν έχεις και ένα 10% φθορές την ημέρα (κοινώς να πετάς τα 100) τότε κλάψε άλλα 30 ευρώ που σημαίνει 147 ευρώ ημερησίως.
Η μπίζνα εξακολουθεί να δείχνει ενδιαφέρον αλλά έχει ένα σοβαρό μείον. Είναι εποχιακή!
Από τον Μάιο έως τον Αυγουστο θα έχεις στην καλύτερη περίπτωση την μισή δουλειά γιατί πρώτον δεν καταναλώνεις εύκολα σοκολάτα και δεύτερον ξέχνα τις γυναίκες λόγω σιλουέτας.
Αρα για 4 μήνες το ημερήσιο έσοδο θα είναι στα 70 ευρώ.
Ας κάνουμε μια σούμα :
25 εργάσιμες χ 4 μήνες καλοκαιρινούς = 7.000 ευρώ
25 εργάσιμες χ 8 μήνες χειμερινούς = 29.400 ευρώ
Ετήσιος τζίρος λοιπόν 36.400 ευρώ
Ενοίκειο 600Χ12 = 7.200
Ρευμα 300Χ6 = 1.800
Νερό 50Χ4 = 200
ΟΤΕ 50Χ6 = 300
Αναλώσιμα 100Χ12 =1.200
ΟΑΕΕ 500Χ6 = 3.000
Μισθοί (1 άτομο)= 600Χ14 = 8.400
ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ = 22.100
Η δουλίτσα αφήνει 1.191 ευρόπουλα τον μήνα Χ 12 = 14.300 ετησίως προ φόρων
Αφαίρεσε ένα φόρο γύρο στα 3.500 το χρόνο σου μένουν 10.800.
Δεν γνωρίζω το ύψος της επένδυσης που χρειάζεται αλλά οποιοσδήποτε άλλος υπολογισμός με τις σημερινές συνθήκες είναι είναι απλά πρόχειρος.
Σε κάθε περίπτωση είναι μια ευπρεπής δουλειά με αβέβαιο μέλλον (όπως τα γιαουρτάδικα) για κάποιον να την κάνει μόνος του, αν φυσικά έχει το κεφάλαιο να την ξεκινήσει.
τι εννοεις παιζει και φθηνοτερο ντονατς με 0.30 συν το φπα???το πουλαει καποιος?
συμφωνω σε αυτο που λες ..μολις περασει λιγο η τρελα και δει ο τυπος που το ξεκινησε οτι ξεφουσκωσε...θα αρχισει να δεινει φρανσαιζ....θα τρεξουν οσοι εχουν 5 δραχμες στην ακρη να παρουν και μετα απο λιγο ...μακαρι να βγω ψευτης..θα κλαινε....επισης ο τυπος θα κανει συμφωνια με φουρνους και αλυσιδες φουρνων να τους προμηθευει με φτηνα ντονατς ωστε και αυτοι να πουλανε φτηνα...δεν ξερω για την τιμη που λες αλλα καπου εκει θα ειναι λιγο παραπανω θεωρω κοντα στο 0.70-0.80..κια ο τυπος θα κονομαει παλιδεν προσπαθεί κανείς να σου χαλάσει την ιδέα ρε παίκτη...απλά άκου και μια διαφορετική άποψη μπορεί να σε κάνει να δεις πράγματα που ίσως να μην έχει σκεφθεί και που ίσως τα βρεις μπροστά σου...επιπλέον να είσαι σίγουρος πως το πάρτυ θα λήξει σύντομα μόλις μεγάλες αλυσίδες φούρνων βάλουν το προιόν στη γκάμα τους με 0,50 και οι φουκαριάριδες που έλπιζαν να πλουτίσουν θα νιώσουν σαν το σκύλο που του πήραν το κόκκαλο από το πιάτο
Εχω παρατηρησει σε καποιες περιοχες της Αθηνας οτι σε καποιες συγκεκριμενες ωρες πουλανε ντονατς με 0.60 λεπτα του ευρω και σχηματιζονται ουρες.7 με 9 το απογευμα ανοιγουνε....Μου ειπαν οτι πουλανε 2500 τεμαχια την μερα.Πως σας φαινεται η Μπιζνα?την εχει δει κανεις?0.60 λεπτα δεν ειναι κακο καθολου μια πραγματικη τιμη της κρισης.Αντε καποιος εκανε την αρχη.Περιμενουμε πιτογυρα με μονοευρα.Τα χοτντογκ τον 0.70 εχουν αρχισει και αυτα......
τυπε ματζεστικ μην δημοσιευεις τετοιου τυπου ιδεες γιατι μπορει να στις κλεψουν ακομα να βρεις τι επιχειριση θα ανοιξεις τυπε μου?Εχω παρατηρησει σε καποιες περιοχες της Αθηνας οτι σε καποιες συγκεκριμενες ωρες πουλανε ντονατς με 0.60 λεπτα του ευρω και σχηματιζονται ουρες.7 με 9 το απογευμα ανοιγουνε....Μου ειπαν οτι πουλανε 2500 τεμαχια την μερα.Πως σας φαινεται η Μπιζνα?την εχει δει κανεις?0.60 λεπτα δεν ειναι κακο καθολου μια πραγματικη τιμη της κρισης.Αντε καποιος εκανε την αρχη.Περιμενουμε πιτογυρα με μονοευρα.Τα χοτντογκ τον 0.70 εχουν αρχισει και αυτα......
τυπε ματζεστικ μην δημοσιευεις τετοιου τυπου ιδεες γιατι μπορει να στις κλεψουν ακομα να βρεις τι επιχειριση θα ανοιξεις τυπε μου?
ολοι ντονατς τυπε, οι μισοι ν' ανοιξουμε μια τρυπα να πουλαμε και οι αλλοι μισοι να τρωνε. Τερμα η κρισηναι τυπε τρελη κονομα λεμε
ξερεις ποσος κοσμος καθεται στην σειρα για να αγορασει ντονατς?
τωρα που το σκεφτομαι θα γαμαει τυπεολοι ντονατς τυπε, οι μισοι ν' ανοιξουμε μια τρυπα να πουλαμε και οι αλλοι μισοι να τρωνε. Τερμα η κριση
και ποιος θα αγοραζε μεταχειρισμενη καποτα?Η καλυτερη επιχειρηματικη ιδεα που ειχε ο ματζεστικ ηταν να πηγαινει στα μπουρδελα να παιρνει τις χρησιμοποιημενες καποτες,να τις καθαριζει και να τις ξαναπουλαει.δουλεια με μηδενικο κοστος.
-KAI OTAN TO ΧΥΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΤΡΩΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΕΣ ΡΕ ΑΒΓΑ,ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ!τα μικρα αυτα τα ντονατ γαμανε, εχουν τρομερη υφη εγω τρωω τρια τεσσερα, αμαθες επειδη εχουν την τρυπα στη μεση βαζεις τη ψωλη σου και το γαμας κιολας!
-ΑΥΤΟΣ που γαμει ντονατς με τρουπα στη μεση!!!!!ας πουμεκαι ποιος θα αγοραζε μεταχειρισμενη καποτα?
..εγραψες...Αν καποιοι νομιζουν οτι δουλευοντας καθημερινες 7 με 9 και μιση και κλεινοντας τα ΣΚ θα βγαζουν 3χιλιρα τον μηνα τους αζίζει να χασουν τα λεφτα τους .
ΥΓ Σε αυτο το site εχουμε διαβασει μεχρι και οτι ο Βγενόπουλος ηταν καταλληλος για πρωθυπουργος οποτε μια μαλακια ακόμα δεν κανει διαφορά.
Εχω παρατηρησει σε καποιες περιοχες της Αθηνας οτι σε καποιες συγκεκριμενες ωρες πουλανε ντονατς με 0.60 λεπτα του ευρω και σχηματιζονται ουρες.7 με 9 το απογευμα ανοιγουνε....Μου ειπαν οτι πουλανε 2500 τεμαχια την μερα.Πως σας φαινεται η Μπιζνα?την εχει δει κανεις?0.60 λεπτα δεν ειναι κακο καθολου μια πραγματικη τιμη της κρισης.Αντε καποιος εκανε την αρχη.Περιμενουμε πιτογυρα με μονοευρα.Τα χοτντογκ τον 0.70 εχουν αρχισει και αυτα......