ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
αφου εγινες αντιπροσωπος τωρα ειπες.
Κατά 50%.
Λεφτά βάζω μόνο.
αφου εγινες αντιπροσωπος τωρα ειπες.
Κατά 50%.
Λεφτά βάζω μόνο.
α ναι? τον επενδυτη κανεις? κλαφτα
Υπολογισμένο το ρίσκο. Δεν θα χρεοκοπήσω κιόλας.
Στις δουλειές δεν πετυχαίνεις πάντα.
Σε ολα τα μαγαζια -ανα την Αθηνα- ετσι ειναι... (κ εδω στην περιοχη μου-δυτικα-χαμος)ωρα 8 περιπου στο παγκρατι ειχε 40 μετρα ουρα ,τοσο πια ζητηση?
Σε ολα τα μαγαζια -ανα την Αθηνα- ετσι ειναι... (κ εδω στην περιοχη μου-δυτικα-χαμος)
Ειπαμε... κονομανε προς το παρον.. κ μπραβο τους...
Το θεμα ειναι για ποσο...?
Και θελει να μου πει καποιος οτι οι ουρες που εχουν κανει τα ντονατσαδικα τις εκαναν μηπως τα γιαουρταδικα των 5 ευρω?? Δεν Νομιζω!
Πολυ σωστος...Το φαινομενο με ουρες ειναι μιζερο αλλα και οικονομικο καθως η τιμη τους ειναι value for money-δεν θα περιμενα με αλλα 40ατομα σαν να ειμαι στην Ρωσια και να περιμενω με δελτιο το ντονατ-δειχνει και μια λιγουριά στις μάζες που σαν προβατα ακολουθουν κατα ρυπας το ρευμα..Κάποιος φουκαράς θα πάρει δάνειο από τράπεζα , θα καταχρεωθεί σε φίλους και γνωστούς για να ανοίξει ντονατσάδικο και μετά θα διαπιστώσει με τρόμο ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως του τα είχαν πει ...
"Μα ..μα...μα θα περνούσαν 1000 άτομα την μέρα ..." .
Μετά από καιρό λόγω μπόχας θα τον βρουν σπίτι του να κρέμεται από το πατάρι .
Αν καποιοι νομιζουν οτι δουλευοντας καθημερινες 7 με 9 και μιση και κλεινοντας τα ΣΚ θα βγαζουν 3χιλιρα τον μηνα τους αζίζει να χασουν τα λεφτα τους .
ΥΓ Σε αυτο το site εχουμε διαβασει μεχρι και οτι ο Βγενόπουλος ηταν καταλληλος για πρωθυπουργος οποτε μια μαλακια ακόμα δεν κανει διαφορά.
Δεν συλλαμβάνω το συλλογισμό σου αλλά εγώ προτιμώ να τα λέω με το όνομά τους: γουστάρω κλασσικό λουκουμά με τη ζάχαρη ή το πολύ-πολύ να ειναι βουτηγμένος σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΙ σοκολολάτα (ελληνική παραλλαγή ντόνατς)ετσι φανηκε εν τελει, οτι το περιτυλιγμα κανει την διαφορα.
για αυτο και εδω μιλαμε για doughnuts και οχι για λουκουμαδες, επειδη ειναι too vanilla ως λεξη για εμας τους νεοελληνες....
Ρε παιδια ανοιγω ενα θεμα για μπιζνα σε σαιτ για πουτανες.Ναι το εχω κανει αλλες 100 φορες.Και επειδη το σαιτ δεν περιλαμβανει μονο θεματα περι γαμησιου αλλα σχεδον τα παντα γιαυτο το κανω.Προφανως ανοιγετε προς θεμα συζυτησης και για να ακουστουν διαφορα.Εννοειται οτι καποιος θα διαφωνησει και καποιος θα συμφωνησει.Αλλα κανενας δεν μπορει να μας πει αν ειναι καλη η κακη η μπιζνα.Ναι οι μισοι με κατηγορησατε για τεμπελη αεργο και δεν ξερω εγω τι.Μαγκια σας αλλα καλυτερα να αναρωτηθειτε για το τι εχετε κανει εσεις η ιδιοι πρωτα και μετα τους αλλους.Καποιοι πανε να χαλασουν την δουλεια που στην τελικη ποτε δεν θα κανουνΚκαποιοι δεν τους αρεσει το 0.60 το φθηνο δηλαδη αλλα θελουν να τρωνε τα γιαουρταδικα των 5 ευρω τα σουβλακια των 3 ευρω και την pizza hut των 15 ευρω.Γιατι παντα τρωγεσται?Γιατι ειμαστε ετσι οι Ελληνες αν ειναι δυνατον....Αλλαξτε λογικη βγειτε απο τον κομπλεξισμο δειτε την ζωη με αλλο ματι........(Προς θεου δεν απευθεινεται σε ολους γιατι καποιοι κανανε σωστα την δουλεια τους).
Δεν συλλαμβάνω το συλλογισμό σου αλλά εγώ προτιμώ να τα λέω με το όνομά τους: γουστάρω κλασσικό λουκουμά με τη ζάχαρη ή το πολύ-πολύ να ειναι βουτηγμένος σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΙ σοκολολάτα (ελληνική παραλλαγή ντόνατς)
Α, και ο Βγενόπουλες δεν μου "γέμισε" ποτέ το μάτι
την τρυπα τι την θες ρε μενιο?για να τον γαμησεις τον λουκουμα?Συγνώμη για το άσχετο. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στην Αθήνα λουκουμάδες μικρούς στρογγυλούς ή σε σχήμα κουλουριού με τρύπα, που να είναι τραγανοί απ' έξω και μουλιασμένοι στο σιρόπι;
την τρυπα τι την θες ρε μενιο?για να τον γαμησεις τον λουκουμα?
Δεν συλλαμβάνω το συλλογισμό σου αλλά εγώ προτιμώ να τα λέω με το όνομά τους: γουστάρω κλασσικό λουκουμά με τη ζάχαρη ή το πολύ-πολύ να ειναι βουτηγμένος σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΙ σοκολολάτα (ελληνική παραλλαγή ντόνατς)
Α, και ο Βγενόπουλες δεν μου "γέμισε" ποτέ το μάτι