dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...πακιστανικο χοτ-ντογκ...παντως στο κεντρο δεν εχει μεινει σκυλος για σκυλος τυπε :-
...πακιστανικο χοτ-ντογκ...παντως στο κεντρο δεν εχει μεινει σκυλος για σκυλος τυπε :-
...πακιστανικο χοτ-ντογκ...
ναι... αλλά τις δοκιμάζω μόνο στα εξωτικά μέρη.. ;)
ο κλασσικος ο μαλακας ο ελληνας
περιμενει 2 ωρες στην ουρα για να φαει ντονατς
αντι να παει να παει να παρει κανα καρβελι ψωμι θελει και ντονατ το ευρωλιγουρι
μετα αρχιζουν να φαινονται οι επιπτωσεις στους πελατες φαινεται τυπεΠαντως συνεχως βγαινουν τετοια μαγαζια με φθηνο και μετριο (ακομα και στην γευση) φαγητο. Δουλευουν για 3-6 μηνες φουλ και μετα κλεινουν.
μετα αρχιζουν να φαινονται οι επιπτωσεις στους πελατες φαινεται τυπε
υπαρχει συγκαλυψη απτην παγκοσμια μασωνεια των ντονατ τυπε :Sτα στατιστικά σου τι λένε ??
Μπα απλα ανοιγουν τα ιδια η παρομοια μαγαζια σε αλλες περιοχες. Μετα απο λιγο ξεθωριαζει η "μοδα" και φευγουν.μετα αρχιζουν να φαινονται οι επιπτωσεις στους πελατες φαινεται τυπε
killuminatiυπαρχει συγκαλυψη απτην παγκοσμια μασωνεια των ντονατ τυπε :S
killuminati
Μόδα είναι,θα περάσει.πάντως όσα μαγαζιά δεν έχουνε εργαστήριο,αγοράζουν από τα κεντρικά προς 20 λεπτά το κομμάτι.φαντάσου το σκατά έχει μέσα για να το πουλάει τόσο και να κονομαει κιόλας.πάντως ελάχιστες φορές έχω φάει και δεν το βρήκα Κάτι το ιδιαίτερο.
Μόδα είναι,θα περάσει.πάντως όσα μαγαζιά δεν έχουνε εργαστήριο,αγοράζουν από τα κεντρικά προς 20 λεπτά το κομμάτι.φαντάσου το σκατά έχει μέσα για να το πουλάει τόσο και να κονομαει κιόλας.πάντως ελάχιστες φορές έχω φάει και δεν το βρήκα Κάτι το ιδιαίτερο.
η μοδα τυπε στις μερες μας ειναι να ανοιγεις καφετερια-μπαρ-κλαμπ 5-6 μαζι και να παιρνεις δανειο και να κονομας ;)Μόδα είναι,θα περάσει.πάντως όσα μαγαζιά δεν έχουνε εργαστήριο,αγοράζουν από τα κεντρικά προς 20 λεπτά το κομμάτι.φαντάσου το σκατά έχει μέσα για να το πουλάει τόσο και να κονομαει κιόλας.πάντως ελάχιστες φορές έχω φάει και δεν το βρήκα Κάτι το ιδιαίτερο.
Αλογακι