Νέα

Ντονατς ... ωραια και καθαρη μπιζνα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Μόδα είναι,θα περάσει.πάντως όσα μαγαζιά δεν έχουνε εργαστήριο,αγοράζουν από τα κεντρικά προς 20 λεπτά το κομμάτι.φαντάσου το σκατά έχει μέσα για να το πουλάει τόσο και να κονομαει κιόλας.πάντως ελάχιστες φορές έχω φάει και δεν το βρήκα Κάτι το ιδιαίτερο.
...ειπαμε οτι ειναι φτηνο πουλαει ,η ποιοτητα μπαινει σε 2η μοιρα ,απ τον τζιρο βγαινει το κερδος...

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Κάτι σημαντικό που δεν έχει αναφερθεί είναι ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.Στη περιοχή των Αγ.Αναργύρων γνωστός πρωην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ & του ΠΑΟ άνοιξε κατάστημα ΝΑΝΟΥ δίπλα του στα 20 μέτρα άνοιξε ιδιου τύπου κατάστημα & 50 μέτρα πιο κάτω άλλο ένα ίδιου  τύπου .Ποιός θα προλάβει να ξεπουλήσει πρώτος μέσα σε 3 ώρες το πολύ????  :think:  :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στο ντονατς;  :headbang:

...ειπαμε οτι ειναι φτηνο πουλαει ,η ποιοτητα μπαινει σε 2η μοιρα ,απ τον τζιρο βγαινει το κερδος...
Δεν ειναι μονο η ποιοτητα του φαγητου που μπαινει σε δευτερη μοιρα ειναι και πως γευστικα δεν αξιζουν τιποτα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μόδα είναι,θα περάσει.πάντως όσα μαγαζιά δεν έχουνε εργαστήριο,αγοράζουν από τα κεντρικά προς 20 λεπτά το κομμάτι.φαντάσου το σκατά έχει μέσα για να το πουλάει τόσο και να κονομαει κιόλας.πάντως ελάχιστες φορές έχω φάει και δεν το βρήκα Κάτι το ιδιαίτερο.

Οι πρωτες ύλες είναι πάμφθηνες. Αλευρι, νερό και ζάχαρη.

Η διανομή είναι 1000 τεμάχια σε κάθε σημείο πώλησης. Τιμολόγιο 200 ευρώ. Ένα φορτηγό μπορεί να καλύψει άνετα 25 σημεία πωλησης μέσα στην Αττική στο 8ωρο.

Γαμό τα στησίματα, γαμό τις μπίζνες έχει στήσει ο τύπος.

Από τα εγχειρήματα που του βγάζω το καπέλο. Μές στην κρίση βρήκε τρόπο να κονομάει.

Μπράβο του.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Παντως ενω πριν λιγο καιρο υπηρχε αναφορα στο site για το franchise πλεον υπαρχει η εξης ανακοινωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η Εταιρία Nanou Donuts House αποφάσισε οτι δεν θα δοθούν άλλα καταστήματα franchise. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους απευθύνθηκαν στην εταιρία και εκδήλωσαν ενδιαφέρον συνεργασίας. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώνεστε από τη σελίδα μας.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ειναι μονο η ποιοτητα του φαγητου που μπαινει σε δευτερη μοιρα ειναι και πως γευστικα δεν αξιζουν τιποτα.
[/quote]...2 φορες που εχω παρει ενταξει δεν ηταν κατι σουπερ ,αλλα τρωγοταν ,το προβλημα ειναι οτι δεν σε χορταινει σαν φαγητο πρεπει να φας 2 η 3 για να σε πιασει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φημες λένε πως ακομα και στον μετεωριτη που έπεσε στα ουράλια,

βρέθηκε DNA αλόγου :grin:
FourHorsemen-PaleHorse.jpg

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
...2 φορες που εχω παρει ενταξει δεν ηταν κατι σουπερ ,αλλα τρωγοταν ,το προβλημα ειναι οτι δεν σε χορταινει σαν φαγητο πρεπει να φας 2 η 3 για να σε πιασει...

Απο την στιγμη που ειναι VFM εμενα μου κανουν.Απο ποιοτητα εχω φαει και καλυτερα αλλα και πολυ χειροτερα και τα οποια ηταν και ακριβοτερα.Οι λοιπες αλυσιδες εστιασης παντως το επιασαν το νοημα.Αγοραζουν απο αυτον και το πουλανε στην διπλασια τιμη σχεδον.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
...2 φορες που εχω παρει ενταξει δεν ηταν κατι σουπερ ,αλλα τρωγοταν ,το προβλημα ειναι οτι δεν σε χορταινει σαν φαγητο πρεπει να φας 2 η 3 για να σε πιασει...
Ας πουμε τα χοτ-ντογκ που εχω φαει καμια 10αρια γευστικα δεν αξιζουν σε σχεση με ενα σουβλακι ας πουμε. Το σουβλακι η ιδια βλακεια ειναι ποιοτικα αλλαμε πολυ καλλιτερη γευση.

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Κάτι σημαντικό που δεν έχει αναφερθεί είναι ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.Στη περιοχή των Αγ.Αναργύρων γνωστός πρωην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ & του ΠΑΟ άνοιξε κατάστημα ΝΑΝΟΥ δίπλα του στα 20 μέτρα άνοιξε ιδιου τύπου κατάστημα & 50 μέτρα πιο κάτω άλλο ένα ίδιου  τύπου .Ποιός θα προλάβει να ξεπουλήσει πρώτος μέσα σε 3 ώρες το πολύ????  :think:  :think:
ελα ντε  :dunno:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παντως ενω πριν λιγο καιρο υπηρχε αναφορα στο site για το franchise πλεον υπαρχει η εξης ανακοινωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η Εταιρία Nanou Donuts House αποφάσισε οτι δεν θα δοθούν άλλα καταστήματα franchise. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους απευθύνθηκαν στην εταιρία και εκδήλωσαν ενδιαφέρον συνεργασίας. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώνεστε από τη σελίδα μας.
ποσο εκανε να παρεις  franchise? :think: :think:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
 Οι πρωτες ύλες είναι πάμφθηνες. Αλευρι, νερό και ζάχαρη.

Η διανομή είναι 1000 τεμάχια σε κάθε σημείο πώλησης. Τιμολόγιο 200 ευρώ. Ένα φορτηγό μπορεί να καλύψει άνετα 25 σημεία πωλησης μέσα στην Αττική στο 8ωρο.

Γαμό τα στησίματα, γαμό τις μπίζνες έχει στήσει ο τύπος.

Από τα εγχειρήματα που του βγάζω το καπέλο. Μές στην κρίση βρήκε τρόπο να κονομάει.

Μπράβο του.
Στα νανου παει ο μαγαζατορας κ τα παιρνει ο ιδιος απο το εργαστηριο.

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
δίπλα του στα 20 μέτρα άνοιξε ιδιου τύπου κατάστημα & 50 μέτρα πιο κάτω άλλο ένα ίδιου  τύπου .Ποιός θα προλάβει να ξεπουλήσει πρώτος μέσα σε 3 ώρες το πολύ????  :think:  :think:
Σαν γρίφος μου ακούγεται αυτό.

kanon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2013
Κριτικές
8
Like
8
Πόντοι
1

ρε φιλε για donuts μιλαμε, γλυκο ειναι τι να σε πιασει.. δεν ειναι σουβλακια

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Στα νανου παει ο μαγαζατορας κ τα παιρνει ο ιδιος απο το εργαστηριο.

Νόμιζα πως τα κανε παράδοση ο ίδιος...

Ακόμα καλύτερα γι αυτόν. Γλυτώνει τα μεταφορικά έξοδα.

Σούπερ μπίζνα.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
ρε φιλε για donuts μιλαμε, γλυκο ειναι τι να σε πιασει.. δεν ειναι σουβλακια
...δεν ξερω ,για αυτα με το λουκανικο λεω εγω , οντως το σουβλακι ( αμα ειναι καλο με αλαδωτη πιτα  κ.λ.π. )ειναι σαφως ανωτερο και πιο χορταστικο ...

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
  Νόμιζα πως τα κανε παράδοση ο ίδιος...

Ακόμα καλύτερα γι αυτόν. Γλυτώνει τα μεταφορικά έξοδα.

Σούπερ μπίζνα.
μαλακας ειναι να τα παει αυτος. παει ο μαγαζατορας πληρωνει κ αττικη οδο κ βενζινη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom