Για την Τσαπανίδου συμφωνούμε απόλυτα.
Τώρα για την Φλέσσα τί θέλεις; Να κάνει dp;
Δεν ξέρω αν είναι θεούσα, και για να το λες ίσως είναι, αλλά μυαλό έχει και μόρφωση.
Και έχει και class.
Η άλλη είναι βλαχάρα που "φωνάζει" πως έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει με τον "γνωστό τρόπο".
Καλλιεργεια σου ειπα κι εγω πως εχει
Αλλα μυαλο δεν εχει καθολου
Θα μου πεις... σε σχεση με τη Μενεγακη, την Σκορδα (θου κυριε) και τον λοιπο κλαδο, μια χαρα της κοβει
Αλλα εγω οταν μιλαω για μυαλο, δεν βαζω μετρο συγκρισης τις τηλεπερσονες
Θεουσα κλπ την αναφερω επειδη επανειλλημενως το εχει κανει φανερο (εμμεσα).
Πχ ελεγε στον Θεοδωρακη..."μα καλα, εσεις, ενας καλλιτεχνης, ειναι δυνατον να πιστευετε οτι οταν πεθαινουμε δεν υπαρχει τιποτα μετα??" και κατι τετοια... Κι εν ολιγοις τον πιεζε να της πει οτι μπορει (εστω) να υπαρχει και Θεος, ενω αυτος, ενας ξεμωραμενος μπαρμπας επεμενε πεισματικα οτι ειναι αθεος
Μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση
Επισης, μια δοση χαζομαρας ειναι εμφανης οταν συνεντευξιαζει επιστημονες. Εκει χανει τελειως την μπαλα (αλλα μπορει και να φταιει οτι δεν εχει θετικες γνωσεις)
Παντως, το εξυπνη το απορριπτω. Και το ξυπνια πολυ περισσοτερο, γιατι το "ξυπνια" δειχνει μεγαλυτερη οξυτητα. (ασχετα απο γνωσεις).
Πχ ξυπνια θα χαρακτηριζα της... Πανια! (χωρις πλακα)
Για τον αλλο:
Τελειωμενος ειναι μια εννοια πολυ σχετικη.
Για μενα, καποιος που ειναι υπερηφανος, δεν ειναι υλιστης και εχει επαφη με την τεχνη (ασχετα πώς κρινει κανεις την ικανοτητα του), δεν μπορει να χαρακτηριστει τελειωμενος
Αν εσυ απαιτεις κατι παραπανω, δεν μπορω να καταλαβω ποσοι ειναι ΜΗ-τελειωμενοι
Δηλαδη μονο οι μεγαλοι επιστημονες και οι μεγαλοι εξερευνητες?
Χαιρω πολυ. Αρα, εσυ κι εγω που γραφουμε σε ενα σαιτ για πουτανες ειμαστε τελειωμενοι με Τ κεφαλαιο (οπως κι ο καθε καθημερινος ανθρωπος)