Νέα

Ντίνος Χριστιανόπουλος - Ωραίος Τύπος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Για την Τσαπανίδου συμφωνούμε απόλυτα.
Τώρα για την Φλέσσα τί θέλεις; Να κάνει dp;

Δεν ξέρω αν είναι θεούσα, και για να το λες ίσως είναι, αλλά μυαλό έχει και μόρφωση.
Και έχει και class.
Η άλλη είναι βλαχάρα που "φωνάζει" πως έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει με τον "γνωστό τρόπο".

Καλλιεργεια σου ειπα κι εγω πως εχει
Αλλα μυαλο δεν εχει καθολου
Θα μου πεις... σε σχεση με τη Μενεγακη, την Σκορδα (θου κυριε) και τον λοιπο κλαδο, μια χαρα της κοβει
Αλλα εγω οταν μιλαω για μυαλο, δεν βαζω μετρο συγκρισης τις τηλεπερσονες

Θεουσα κλπ την αναφερω επειδη επανειλλημενως το εχει κανει φανερο (εμμεσα).
Πχ ελεγε στον Θεοδωρακη..."μα καλα, εσεις, ενας καλλιτεχνης, ειναι δυνατον να πιστευετε οτι οταν πεθαινουμε δεν υπαρχει τιποτα μετα??" και κατι τετοια... Κι εν ολιγοις τον πιεζε να της πει οτι μπορει (εστω) να υπαρχει και Θεος, ενω αυτος, ενας ξεμωραμενος μπαρμπας επεμενε πεισματικα οτι ειναι αθεος
Μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση
Επισης, μια δοση χαζομαρας ειναι εμφανης οταν συνεντευξιαζει επιστημονες. Εκει χανει τελειως την μπαλα (αλλα μπορει και να φταιει οτι δεν εχει θετικες γνωσεις)
Παντως, το εξυπνη το απορριπτω. Και το ξυπνια πολυ περισσοτερο, γιατι το "ξυπνια" δειχνει μεγαλυτερη οξυτητα. (ασχετα απο γνωσεις).
Πχ ξυπνια θα χαρακτηριζα της... Πανια! (χωρις πλακα)

Για τον αλλο:
Τελειωμενος ειναι μια εννοια πολυ σχετικη.
Για μενα, καποιος που ειναι υπερηφανος, δεν ειναι υλιστης και εχει επαφη με την τεχνη (ασχετα πώς κρινει κανεις την ικανοτητα του), δεν μπορει να χαρακτηριστει τελειωμενος
Αν εσυ απαιτεις κατι παραπανω, δεν μπορω να καταλαβω ποσοι ειναι ΜΗ-τελειωμενοι
Δηλαδη μονο οι μεγαλοι επιστημονες και οι μεγαλοι εξερευνητες?
Χαιρω πολυ. Αρα, εσυ κι εγω που γραφουμε σε ενα σαιτ για πουτανες ειμαστε τελειωμενοι με Τ κεφαλαιο  (οπως κι ο καθε καθημερινος ανθρωπος)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ο Χριστιανόπουλος μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποιητής, είπα και πριν ότι δεν τον κρίνω ως προς αυτό γιατί δεν έχω διαβάσει όλο το έργο του. Αυτός που κρίνω είναι ο άνθρωπος Χριστιανόπουλος. Και τον άνθρωπο Χριστιανόπουλο τον έχω δει σε τηλεοπτικές εμφανίσεις, έχω διαβάσει συνεντεύξεις του, έχω ακούσει σχόλιά του επί πολλών θεμάτων κλπ και έχω σχηματίσει πλήρη άποψη περί του ανδρός. Και πιστεύω ότι είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ με την κυριολεκτική και μεταφορική έννοια της λέξης. Δηλαδή κυριολεκτικά ότι στο τέλος της μακράς ζωής του δεν έχει καμία αξία σαν άνθρωπος και μεταφορικά ότι έχει τερματίσει πίστα που είπες κι εσύ ως προς το πουστριλίκι. Ο Χριστιανόπουλος έχει χαρακτηριστικά συμπεριφοράς της σχολής Βαλλιανάτου. Δηλαδή θράσος, αγένεια, αθυροστομία και ανεξήγητη επίδειξη της ομοφυλοφιλίας του ακόμα και σε συζητήσεις που είναι άσχετες με αυτήν. Νομίζω ότι ο κομπλεξικός και κακός θρασύπουστας αισθανόμενος μειονεκτικά και αφύσικα επιδίδεται σε μια συνεχή προσπάθεια να προβάλει το πουστριλίκι του και να σοκάρει το συνομιλητή του. Όπως ας πούμε ο κρυφόπουστας που καρφώνεται όχι γιατί αδερφίζει αλλά γιατί τονίζει διαρκώς τη μεγάλη του μαγκιά και την ακραία του γυναικοφιλία (όνομα και μη χωριό). Προσωπικά το Χριστιανόπουλο όχι μόνο δεν τον θεωρώ ωραίο τύπο που λέει και ο τίτλος του νήματος αλλά δε θα τον ήθελα ούτε συγγενή, ούτε φίλο, ούτε γείτονα, ούτε δάσκαλο του παιδιού μου, ούτε τίποτα. Με τέτοια άτομα δε θέλω να μοιράζομαι ούτε πυρετό.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.103
Πόντοι
1.206

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ο Χριστιανόπουλος μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποιητής, είπα και πριν ότι δεν τον κρίνω ως προς αυτό γιατί δεν έχω διαβάσει όλο το έργο του. Αυτός που κρίνω είναι ο άνθρωπος Χριστιανόπουλος. Και τον άνθρωπο Χριστιανόπουλο τον έχω δει σε τηλεοπτικές εμφανίσεις, έχω διαβάσει συνεντεύξεις του, έχω ακούσει σχόλιά του επί πολλών θεμάτων κλπ και έχω σχηματίσει πλήρη άποψη περί του ανδρός. Και πιστεύω ότι είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ με την κυριολεκτική και μεταφορική έννοια της λέξης. Δηλαδή κυριολεκτικά ότι στο τέλος της μακράς ζωής του δεν έχει καμία αξία σαν άνθρωπος και μεταφορικά ότι έχει τερματίσει πίστα που είπες κι εσύ ως προς το πουστριλίκι. Ο Χριστιανόπουλος έχει χαρακτηριστικά συμπεριφοράς της σχολής Βαλλιανάτου. Δηλαδή θράσος, αγένεια, αθυροστομία και ανεξήγητη επίδειξη της ομοφυλοφιλίας του ακόμα και σε συζητήσεις που είναι άσχετες με αυτήν. Νομίζω ότι ο κομπλεξικός και κακός θρασύπουστας αισθανόμενος μειονεκτικά και αφύσικα επιδίδεται σε μια συνεχή προσπάθεια να προβάλει το πουστριλίκι του και να σοκάρει το συνομιλητή του. Όπως ας πούμε ο κρυφόπουστας που καρφώνεται όχι γιατί αδερφίζει αλλά γιατί τονίζει διαρκώς τη μεγάλη του μαγκιά και την ακραία του γυναικοφιλία (όνομα και μη χωριό). Προσωπικά το Χριστιανόπουλο όχι μόνο δεν τον θεωρώ ωραίο τύπο που λέει και ο τίτλος του νήματος αλλά δε θα τον ήθελα ούτε συγγενή, ούτε φίλο, ούτε γείτονα, ούτε δάσκαλο του παιδιού μου, ούτε τίποτα. Με τέτοια άτομα δε θέλω να μοιράζομαι ούτε πυρετό.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο Χριστιανόπουλος έχει χαρακτηριστικά συμπεριφοράς της σχολής Βαλλιανάτου. Δηλαδή θράσος, αγένεια, αθυροστομία και ανεξήγητη επίδειξη της ομοφυλοφιλίας του ακόμα και σε συζητήσεις που είναι άσχετες με αυτήν.

+10
ειναι σαν να λεει, δε θα με πειτε εσεις πουστη αλλα θα σας το τριψω εγω πρωτος στη μουρη... ειχα εναν συμφοιτητη  που ηταν σε ακριβως αυτη τη φαση. παντως ειναι κ αυτο μια αμυνα στην αμηχανια κ κοροιδια που θα εφαγε για πολλα χρονια.

Επισκέπτης
Αξιοθάυμαστη η προθυμία και η σπουδή για απαξίωση και «ανθρωποφαγία».
Καλή όρεξη!!!

Συνημμένα

• JanDeBaen-1.jpg
    JanDeBaen-1.jpg
    204,5 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Ο Χριστιανόπουλος δεν είναι «δήθεν» ή, καλύτερα, «ντεμέκ».
Δεν εξαργύρωσε αυτό που είναι.
Κλείνω.

[/quote]

Καλη συνέχεια!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.452
Πόντοι
266
Εκτός απο γραφικός,τι άλλο είναι?
στα νιατα του πηγαινε στο στρατοπεδο ευοσμου στην θεσ/νικη
και ψαρευε φανταρακια
τα χαρτζηλικωνε για να τα πιπωνει
αλλα ειναι μεγαλος ποιητης :rockon:

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Το να μη γουσταρετε τα ποιηματα του και να εχετε αμφιβολιες για τα εργα του,
ειναι σεβαστο. Εγω ο ιδιος δεν εχω διαβασει κανενα εργο του. :grin:

Για τη σταση του ομως απεναντι στο Κρατος και τα βραβεια,
εχετε να πειτε τιποτα;

Εσεις που κατακρινετε,
εχετε να αντιπροβαλεται καποιον εν ζωη, που να ικανοποιει τον καθωσπρεπεισμο σας,
και να τηρει τη σταση του Χριστιανοπουλου;

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Ενώ είναι σοβαρός ιστορικός ο ... Χαριτόπουλος ....

Η κομματική πόρωση και τύφλα και το πολιτικό μίσος
οδηγεί τους ανθρώπους να γράφουν τις μεγαλύτερες μαλακίες ....

Το ειδα μολις τωρα...Τι σχεση εχει  αυτο που γραφεις ρε καραμαλακα,με αυτο που εγραψα εγώ? Εκανα καποια συγκριση? Μιλησα για Χαριτοπουλο  η οποιον αλλο?
Τυφλα και πορωση εχεις εσυ  και αυτο φαινεται απο τις παπαριες που γραφεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom