γεια σας, επειδη εθηγη το θεμα θα καταθεσω και εγω τη χθεσινη μου εμπειρια με τη λεγομενη τσατσα της Διδημου 20. προκειται για αυτη με τα κοντα μαυρα μαλια και τα γυαλια. ειχα παει χθες αργα το απογευμα απ'οτι θυμαμαι, και μας παρουσιασε τη Βικτωρια αν θυμαμαι καλα ενα καβλωτικο μιλφ, με κοντα καστανα μαλια. αλλα αυτη η τσατσα με εβγαλε απ'τα ρουχα μου. οταν την ρωτησα αν το προγραμμα εμπεριεχει και πρωκτικο, αγριεψε και μου ειπε αν θελεις μπορει η κοπελα να σε γαμησει με διαφορα αντικειμενα. κρατηθηκα να μη τι βρισω. καταλαβα πως προκειται για καμια λεσβια φεμινιστρια, ξενη οπωσδηποτε, που η συμπεριφορα της δεν αρμοζει με τα ελληνικα δεδομενα. σαν κυριος που ειμαι, συγκρατηθηκα και την εκανα. κριμα γιατι το μπουρδελο φερνει ωραιες κοπελες και η τσατσα σκοτωνει την επιγχειρηση. ευτυχως η συγκεκριμενη τσατσα αποτελει την εξαιρεση και οχι τον κανονα. οι περισσοτερες ειναι ευγενεστατες.
πες τα και εσυ για να πιστευουν.
ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ να μην παρεξηγηθω
το μωρο που δουλευει εκει μου αρεσε πολλη θα πηγαινα
ΑΛΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2000000000 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ
ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ τους στα αρχιδια μου δεν με ενδιαφερει να τα βγαλουν αλλου εγω απαιτω οταν πληρωνω οτι και να ειναι αυτο ακομα και ενα ευρω να μου φερονται καλα.
οσα και να πληρωσεις απο την στιμγη που πληρωνεις πρεπει να σου φερονται πικο ακομα και με 10 ευρα που θελουν πρεπει να ειναι αστερια στο κρεαβατι αλλιως στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ 10 ΕΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΓΜΑ εαν πιστευουν οτι αξιζουν περισσοτερα να τα ζητησουν και εαν τους κατσει καποιος τοτε τους εκατσε (λεμε τωρα) αλλιως να βρουνε αλλη δουλεια(γιατι δουλεια ειναι και αυτο).
Εφοσον η τιμη ειναι οσο λενε τοτε πρεπει να τα αξιζουν.Γιαυτο εχουν κακομαθει ολες και ειναι ξεπετες.
Στην δουλεια σας εδωσε κανεις λεφτα ετσι για αρπα κολλα ΟΧΙ ΟΠΟΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.