Νέα

Διδύμου 20 απαραδεκτο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σιγα ρε κλαψομουνι,σαν 3χρονο παιδακι που του πηραν την μπαλα κανεις. :S
:2funny: :2funny:

Σωστός.

Στις δημόσιες υπηρεσιες που μας φέρονται σαν σκουπίδια τι θα πρεπει να κανουμε, καλασνικωφ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τυπε δεν παρακολουθω τα θεματα των στουντιο αφου δεν παω σε τετοια
δεν ξερω αν παιζει κατι τετοιο
Σε ρωτησα σαν πιο παλιο μελος απο μενα που εισαι, να διαβαζα την αποψη σου!!!Καλη χρονια να εχεις!

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πρέπει να γίνει ειδικό άρθρο με καταγγελίες στο bou ώστε να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε όχι σε τι να πηγαίνουμε.
Όπως κάνουν και οι Γερμανοί!  ;)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
O φίλος που τα χώνει έχει δίκιο. Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε σε μπουρδέλο πρέπει να φερόμαστε ή να μας φέρονται σαν ζώα. Σε όποιο μαγαζί μπεις, οφείλει ο ιδιοκτήτης/υπάλληλος να είναι στοιχειωδώς ευγενικός. Νομίζω είναι αυτονόητο. Δεν ξέρω γιατί σας κάνει εντύπωση. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ένα μπράβο σε όσους γράφουν ενημερώσεις και διατηρούν το site ενημερωμένο και "ζωντανό".

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αν ήταν η Μία,καλά έκανες και δεν πέρασες.Ποιά ήταν η τσατσά που μίλησε άσχημα?Αυτή με τα μαύρα κοντά μαλλιά και τα γυαλιά?

ναι και δεν την ειχα για ετσι φλωμπα την ειχα γηια νορμαλ .Δηλαδη τις αλλες φορες που ειχα παει εκει ηταν μια χαρα τωρα μου τα εχωσε .Μηπως επειδη δεν εβγαλε αυτα που ηθελε η γιατι φυγανε και αλλοι μαζι με εμενα ? Σε πολλα σπιτια σε βριζουν καργα αμα δεν γαμισις και τους ρωτας τι κανει και ποσο ετσι γιατι δεν εχουν ορεξη.
Κριμα γιατι το μωρο μου αρεσε αλλα τοσο μπαζο αυτη μα τοσο μπαζο. 

και δεν την ειχα για τετοια αμα ξανα περασω απο εκει να με χεσεις αναποδα

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
γεια σας, επειδη εθηγη το θεμα θα καταθεσω και εγω τη χθεσινη μου εμπειρια με τη λεγομενη τσατσα της Διδημου 20. προκειται για αυτη με τα κοντα μαυρα μαλια και τα γυαλια. ειχα παει χθες αργα το απογευμα απ'οτι θυμαμαι, και μας παρουσιασε τη Βικτωρια αν θυμαμαι καλα ενα καβλωτικο μιλφ, με κοντα καστανα μαλια. αλλα αυτη η τσατσα με εβγαλε απ'τα ρουχα μου. οταν την ρωτησα αν το προγραμμα εμπεριεχει και πρωκτικο, αγριεψε και μου ειπε αν θελεις μπορει η κοπελα να σε γαμησει με διαφορα αντικειμενα. κρατηθηκα να μη τι βρισω. καταλαβα πως προκειται για καμια λεσβια φεμινιστρια, ξενη οπωσδηποτε, που η συμπεριφορα της δεν αρμοζει με τα ελληνικα δεδομενα. σαν κυριος που ειμαι, συγκρατηθηκα και την εκανα. κριμα γιατι το μπουρδελο φερνει ωραιες κοπελες και η τσατσα σκοτωνει την επιγχειρηση. ευτυχως η συγκεκριμενη τσατσα αποτελει την εξαιρεση και οχι τον κανονα. οι περισσοτερες ειναι ευγενεστατες.
πες τα και εσυ για να πιστευουν.

ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ να μην παρεξηγηθω    

το μωρο που δουλευει εκει μου αρεσε πολλη  θα πηγαινα

ΑΛΛΛΑ    ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2000000000 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ

ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ τους στα αρχιδια μου δεν με ενδιαφερει να τα βγαλουν αλλου εγω απαιτω οταν πληρωνω οτι και να ειναι αυτο ακομα και ενα ευρω να μου φερονται καλα.
οσα και να πληρωσεις απο την στιμγη που πληρωνεις πρεπει να σου φερονται πικο ακομα και με 10 ευρα που θελουν  πρεπει να ειναι αστερια στο κρεαβατι αλλιως στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ 10 ΕΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΓΜΑ εαν πιστευουν οτι αξιζουν περισσοτερα να τα ζητησουν και εαν τους κατσει καποιος τοτε τους εκατσε (λεμε τωρα) αλλιως να βρουνε αλλη δουλεια(γιατι δουλεια ειναι και αυτο).

Εφοσον η τιμη ειναι οσο λενε τοτε πρεπει να τα αξιζουν.Γιαυτο εχουν κακομαθει ολες και ειναι ξεπετες.
Στην δουλεια σας εδωσε κανεις λεφτα ετσι για αρπα κολλα ΟΧΙ ΟΠΟΟΤΕ  ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom