Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Αν ΝΧ ειναι ωραιος τυπος, για τον αποκατω τι να πεις? ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Δεν διαφωνω με αυτα που λες. Αλλα πρωτον μιλαμε για οσκαρ και δευτερον για εναν ηθοποιο που βρισκονταν στην ακμη της καριερας του και ειχε παγκοσμια καταξιωση. Επισης οσα εκατομμυρια και αν ειχε ή οσο καλος ηταν στην τεχνη του, μετα απο αυτο τον εφαγε η μαρμαγκα, το κυκλωμα του χολυγουντ δηλαδη, οπως εχουν φαει κατα καιρους και αλλα αυθαδικα τυπακια.Διαφορετικές περιπτώσεις.
Ο Μπράντο είχε την «εμπορευματική» του αξία και κάποια εκατομμύρια δολάρια στην κατοχή του.
(Δεν τον υποτιμώ, κάθε άλλο, και καλώς εκμεταλλεύτηκε τη θέση του για την ανάδειξη ουσιωδών ζητημάτων).
Ο Χριστινόπουλος δεν ξέρω αν είχε να πληρώσει το νοίκι του.
Ο καθένας μπορούσε να του ρίξει φάπες και να πάει σπίτι του «κύριος».
Αλλοιώς βάραινε η ζωή στον εναν και αλλοιώς στον άλλο.
Σπάνια μιλάμε για ποίηση εδώ μέσα.
Δεν μου αρέσει ο Χριστιανόπουλος, παρόλα αυτά ειναι ποιητής. Εχει γράψει λίγα για την ηλικία του, γιατί τα δουλεύει πολύ. Τεσπά, το να μιλάμε για ποιηση εδώ με κάνει αισιόδοξο
Ως ενδειξη πληρης μετανοιας, θα σβησω απο τον σκληρο τα ποιηματα του Καβαφη και κατι μαλακιες του Νταλι.
Οσο για τον δηθεν "ιστορικο" και "κριτικο της λογοτεχνιας" Καργακο,ειναι κωμικο και μονο το οτι τολμαει να μιλαει για Καβαφη...ο άνθρωπος ητανε καθηγητης σε φροντιστηρια,αλλα μεχρις εκει...εχει βεβαια το ψωνιο και τον καημο οτι θελει να το παιζει και μεγαλος επιστημονας...τελος πατων,ο καθενας με το χούι του...
Τυπε, ατομα σαν κι αυτα σου δινουν κουραγιο να ζεις (πνευματικα).Δεν ήταν ηρωική η πράξη του Ντίνου Χριστιανόπουλου, να μην παρλάβη το βραβείο. Ήταν συνεπές επακόλουθο της συνέχειας της ζωη του.
Είμαι εναντίον κάθε ιδεολογίας, σε οποιαδήποτε απόχρωση και αν μας την πασέρνουν. Όσο πιο γοητευτικές και προοδευτικές είναι οι ιδέες, τόσο πιο τιποτένια ανθρωπάκια μπορεί να κρύβονται από πίσω τους. Όσο πιο όμορφα τα λόγια τους, τόσο πιο ύποπτα τα έργα τους. Όσο πιο υψηλοί οι στόχοι, τόσο πιο άνοστοι οι στίχοι.
εισαι υπερ της ιδεολογιας του?
Δειξε ρε Νωντα πως ειναι τα γνησια αρσενικα...εισαι υπερ της ιδεολογιας του?![]()
Απορώ πως μπορεί να εκτιμάτε κάποιον τόσο αγενή και κακό άνθρωπο.
Κλασσική κακιασμένη πούστρα,ζηλόφθων και γεμάτος κόμπλεξ.
Την ποίησή του την έχω χεσμένη .