Νέα

΄΄ντιλίβερι΄΄ στα Χανια ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ellinaras31
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ellinaras31

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα είμαι για λίγο καιρό στα Χανιά και αναρωτιέμαι μίπος ξερει κανείσ κανένα τηλέφωνο απο ΄΄ντιλίβερι΄΄ αν ξέρει κάποιος ασ μου στείλει μνμ και αν έχει και θέλει και την άποψή του.
Ευχαριστώ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
κανεις δυστηχως δεν προκειται  να σου πει ανοιχτα εδω μεσα....τα Χανια ειναι μια μικρη πολη και οπως καταλαβαινεις δεν ειναι ευκολο να μιλησει καποιος ανοιχτα
πηγαινε στο θεμα με τα μασατζιδικα στην επαρχια και θα βρεις κατι και για τα χανια!

OP
OP
ellinaras31

ellinaras31

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ας μου στείλει ΡΜ ας μην γράψει ανοιχτά στο φόρουμ

OP
OP
ellinaras31

ellinaras31

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά όπιος ξέρει κάτι ας βοηθίσει λιγάκι την κατάσταση ψάχνω για κάποιο call girl στα Χανιά όποιος ξέρει κάποια πληροφορία θα το εκτιμίσω αφάνταστα αν την μηραστεί μαζί μου αν δεν θέλεται να γράψετε στο φόρουμ στείλτε μου μήνυμα
ευχαριστώ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Παιδιά όπιος ξέρει κάτι ας βοηθίσει λιγάκι την κατάσταση ψάχνω για κάποιο call girl στα Χανιά όποιος ξέρει κάποια πληροφορία θα το εκτιμίσω αφάνταστα αν την μηραστεί μαζί μου αν δεν θέλεται να γράψετε στο φόρουμ στείλτε μου μήνυμα
ευχαριστώ
:helpplea: :helpplea:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
κανεις δυστηχως δεν προκειται  να σου πει ανοιχτα εδω μεσα....τα Χανια ειναι μια μικρη πολη και οπως καταλαβαινεις δεν ειναι ευκολο να μιλησει καποιος ανοιχτα
πηγαινε στο θεμα με τα μασατζιδικα στην επαρχια και θα βρεις κατι και για τα χανια!

Συγνώμη ρε συνάδελφε αλλά που κολλάει ότι τα Χανιά είναι μικρή πόλη σε σχέση με αυτό που ζητάει ο ελληνάρας???Αν ξέρεις κάτι μπορείς κάλλιστα να το περιγράψεις και να δώσεις ύστερα τις λεπτομέρειες σε πμ ;) :dancing: :knockinb: :fuck2:Άλλωστε γι αυτό είναι το σάιτ,για να ξεπερνάμε κάτι τέτοια κολλήματα :2funny: :lheel:

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Συγνώμη ρε συνάδελφε αλλά που κολλάει ότι τα Χανιά είναι μικρή πόλη σε σχέση με αυτό που ζητάει ο ελληνάρας???Αν ξέρεις κάτι μπορείς κάλλιστα να το περιγράψεις και να δώσεις ύστερα τις λεπτομέρειες σε πμ ;) :dancing: :knockinb: :fuck2:Άλλωστε γι αυτό είναι το σάιτ,για να ξεπερνάμε κάτι τέτοια κολλήματα :2funny: :lheel:

Eνημερωσε τον Ελληναρα γι αυτο που σε ενημερωσα

zoydberg

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
0
Kalhspera, an 3erei kaneis kana kalo konne, plz pm!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom