Νέα

Ντέζυ Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το πρωΐ είναι σαν και εμάς και το βράδυ ταραμάς!!! :2funny:
Προσωπικά ούτε δουλειά μου κλέβει ούτε ζήλεψα κάποια "επιτυχία" του φίλου .... :2funny:
Επειδή εδώ που ζούμε είσαι ότι δηλώσεις σκεφτείτε το και ψάχτε το λίγο μάγκες μου και μετά ελάτε να μου την πείτε.....  ;)

χαχααχχααχαχααχ ταραμάς λέει...!!!

παιχτάρα, τι να ψάξεις..όποιος θέλει ψάχνει..και να φέρεις τη μύγα πίσω!! ;)

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Είναι παλιά αυτη η φωτογραφία απο τον αποκριάτικο χορό όταν είσουν στους προσκόπους! :grin:
Σκέψου το όμως ότι με κουστουμάκι γραβατούλα θασουν καλός ζιγκολό ,θα έκανες θραύση στις χήρες ματσό!! Σου μιλάω για την τρελή κονόμα ρε φίλε!!!
Γίνε απο ζιγκολιά ζιγκολό που σου πάει περισσότερο!!!  :rockon:
Προφανως δεν εχεις τις καταλληλες απαντησεις για την ερωτηση και απλα γραφεις για να γραφεις .
Επιμενω ομως στην ερωτηση μου ποιο ειναι το προβλημα σου μαζι μου σου εχω κανει κατι?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Προφανως δεν εχεις τις καταλληλες απαντησεις για την ερωτηση και απλα γραφεις για να γραφεις .
Επιμενω ομως στην ερωτηση μου ποιο ειναι το προβλημα σου μαζι μου σου εχω κανει κατι?

Παραδέξου πως δεν είσαι trany αλλά είσαι γκέϋ (όχι γκέϊσα) και θα σου πώ!  :tooth:

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0

Συνημμένα

• CIMG0187.JPG
    CIMG0187.JPG
    123,5 KB · Εμφανίσεις: 44

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ζηλεύει το μαλλί σου -.-
  :2funny:

Α) Ρε Γιωργο,το γνωριζες οτι ο Χαρίλαος ηταν Πουστης?
Β) Μα ποιος καλε ο Χαρούλης?
Α) Καλα δεν το γνωριζες?
Β) Οχι ρε Γιαννη,δεν το γνωριζα!! Πως να το γνωριζω? Οσο καιρο τον πηδουσα μου ελεγε οτι ηταν ηλεκτρολογος !!
:2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
  :2funny:

Α) Ρε Γιωργο,το γνωριζες οτι ο Χαρίλαος ηταν Πουστης?
Β) Μα ποιος καλε ο Χαρούλης?
Α) Καλα δεν το γνωριζες?
Β) Οχι ρε Γιαννη,δεν το γνωριζα!! Πως να το γνωριζω? Οσο καιρο τον πηδουσα μου ελεγε οτι ηταν ηλεκτρολογος !!
:2funny: :2funny: :2funny:

ήταν 2 κινέζοι και μετά έγιναν πολλοί :tooth:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
για το π@@τσο συζητηση

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
ελα χοτυ, ζητα συγγνωμη δεν ειναι ντροπη... δεν εχω καταλαβει ακομα αν διαφωνειτε για κατι η αν τσαντιστηκες που την εχει μεγαλυτερη απο σενα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τι συγνώμη ρε συ?
Εσύ το δήθεν το επιδοκιμάζεις και το ενθαρύνεις ???
Ο τύπος είναι το λιγότερο σιντί και δεν έχει καμια σχέση με τρανς που δηλώνει.
Το πρωϊ φοράει σώβρακο με σκελέες και το παίζει γκομενούλης και το βράδυ ξυρίζει τα παπάρια και ξηγιέται σέξυ στρίνγκ με το μισό αντζούρι έξω...και μαζευει τσάμπα γιούργια.. στα σκοτάδια με τα αγγούρια!!  :2funny:
Θα πήγαινες να συναντησεις ένα τέτοιο φρούτο και θα πλήρωνες και απο επάνω???
Η πήγες και δεν μας το λές?  :headbang:
Εξ άλλου δεν είπαμε τις ξεπέτες και τις δήθεν θα πρέπει να τις ξεμπροστιάζουμε εδώ μέσα ώστε να φυλάμε τους συνγαμητές μας απο τις ατραπούς??
Μίλα ειλικρινά και ότι πείς σεβαστό απο εσένα!!!

Tgirlhunter

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Like
10
Πόντοι
1
Μαλλον κατι συνεβει... ο hotyan μιλάει σοβαρα... πως εγινε ρε παιδια αυτο??

Τι συγνώμη ρε συ?
Το πρωϊ φοράει σώβρακο με σκελέες και το παίζει γκομενούλης και το βράδυ ξυρίζει τα παπάρια και ξηγιέται σέξυ στρίνγκ με το μισό αντζούρι έξω...και μαζευει τσάμπα γιούργια.. στα σκοτάδια με τα αγγούρια!!  :2funny:
Εξ άλλου δεν είπαμε τις ξεπέτες και τις δήθεν θα πρέπει να τις ξεμπροστιάζουμε εδώ μέσα ώστε να φυλάμε τους συνγαμητές μας απο τις ατραπούς??

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
από μένα, δλδ, δεν είναι σεβαστό; :'( :birdman:
Μαλλον κατι συνεβει... ο hotyan μιλάει σοβαρα... πως εγινε ρε παιδια αυτο??

Ασφαλώς και είναι σεβαστή η τοποθέτησή σας επι του υποκειμένου.... σχετικά με το αν τον συναντήσεις το πρωϊ θα πείς να ενα "παληκάρι¨και το βράδυ θα σου πεί μόνο με ενα ογδονταρι θα σου δώσω το παπάρι!!  :2funny:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Τι συγνώμη ρε συ?
φυσικα και πηγα και μια και δυο και γω δεν θυμαμαι ποσες φορες και ολες περασα υπεροχα... ξεπετα δεν ειναι σιγουρα, ειναι ομως και απο τις λιγες τραβεστι (οχι χοτυ μου δεν ειναι CD-DVD Κλπ)που δεν εχουν κομπλεξ κι απωθημενα και μπορεις να συνενοηθεις, ειναι καθαρη, παιρνει παντα προφυλαξεις και ποτε δεν σε πιεζει για τον χρονο... το κανει λες κι ειναι η γκομενα σου (η ο γκομενος σου... οπως βολευει τον καθενα)... τωρα δεν καταλαβαινω γιατι την αποκαλεις δηθεν... αν αρεσει στον κοσμο η εμφανιση και το καυλι της καλα κανει και μαζευει τα γιουρια, εξ άλλου τι μας νοιαζει εμας πως κυκλοφοραει στη καθημερινη της ζωη... αυτα ειχα να σου πω ανευ φοβου και παθους

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το τι κανει ο καθενας το πρωι η το βραδυ δεν αφορα κανεναν μας ποσο μαλλον οταν αυτο δεν μας προσβαλει η επιρεαζει την ιδια μας την ζωη.αυτο που κανεις ειναι τουλαχιστον ενα δειγμα θρασυδειλιας και πιστεψε με δεν θα ηθελες να σου φερθουν με αναλογο τροπο.για σκεψου φιλε μου να σου την στηναν ωραια και καλα εξω απο το σπιτι σου να σε παρακολουθουσαν κανα μηνα και μετα να εβγαζαν δημοσια οτι ανωμαλια και αρρωστα ενστικτα κουβαλας.οστοσο το πιο αντρικιο εφοσων κοροιδευεις περι διπλης οψεος καταστασης και αφου εσυ δηλωνεις αντρας να δωσεις ενα ραντευου και να πεις καταμουτρα σε οποιον κατηγορεις το προβλημα σου.και αυτο το λεω διοτι οι αναφορες σου δεν εχουν ιχνος κριτικης κατι που θα βοηθουσε εδω μεσα αντιθετως δειχνει μια εμπαθεια καλλυμενος απο τις πολεμιστρες του υπολογιστη σου....γιατι ετσι κανουν τα κοτοπουλα.και κατι τελευταιο οταν εσυ εγω η οποιοδηποτε αλλος εδω μεσα βρουμε τους αδενες να εμφανισουμε το προσωπο μας δημοσια τοτε θα δικαιουμαστε να εχουμε ενα λογο παραπανω.....

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
φυσικα και πηγα και μια και δυο και γω δεν θυμαμαι ποσες φορες και ολες περασα υπεροχα... ξεπετα δεν ειναι σιγουρα, ειναι ομως και απο τις λιγες τραβεστι (οχι χοτυ μου δεν ειναι CD-DVD Κλπ)που δεν εχουν κομπλεξ κι απωθημενα και μπορεις να συνενοηθεις, ειναι καθαρη, παιρνει παντα προφυλαξεις και ποτε δεν σε πιεζει για τον χρονο... το κανει λες κι ειναι η γκομενα σου (η ο γκομενος σου... οπως βολευει τον καθενα)... τωρα δεν καταλαβαινω γιατι την αποκαλεις δηθεν... αν αρεσει στον κοσμο η εμφανιση και το καυλι της καλα κανει και μαζευει τα γιουρια, εξ άλλου τι μας νοιαζει εμας πως κυκλοφοραει στη καθημερινη της ζωη... αυτα ειχα να σου πω ανευ φοβου και παθους
Συμφωνω απολυτα με τον glykomoytsoyno

takoylhs44

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Συμφωνω απλυτα με το glykomoutsouno.Εχω κι εγω προσωπικη εμπειρια με τη νταιζη και ειναι ετσι ακριβως

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Συμφωνω απολυτα με τον glykomoytsoyno
Συμφωνω απλυτα με το glykomoutsouno.Εχω κι εγω προσωπικη εμπειρια με τη νταιζη και ειναι ετσι ακριβως
το τι κανει ο καθενας το πρωι η το βραδυ δεν αφορα κανεναν μας ποσο μαλλον οταν αυτο δεν μας προσβαλει η επιρεαζει την ιδια μας την ζωη.αυτο που κανεις ειναι τουλαχιστον ενα δειγμα θρασυδειλιας και πιστεψε με δεν θα ηθελες να σου φερθουν με αναλογο τροπο.για σκεψου φιλε μου να σου την στηναν ωραια και καλα εξω απο το σπιτι σου να σε παρακολουθουσαν κανα μηνα και μετα να εβγαζαν δημοσια οτι ανωμαλια και αρρωστα ενστικτα κουβαλας.οστοσο το πιο αντρικιο εφοσων κοροιδευεις περι διπλης οψεος καταστασης και αφου εσυ δηλωνεις αντρας να δωσεις ενα ραντευου και να πεις καταμουτρα σε οποιον κατηγορεις το προβλημα σου.και αυτο το λεω διοτι οι αναφορες σου δεν εχουν ιχνος κριτικης κατι που θα βοηθουσε εδω μεσα αντιθετως δειχνει μια εμπαθεια καλλυμενος απο τις πολεμιστρες του υπολογιστη σου....γιατι ετσι κανουν τα κοτοπουλα.και κατι τελευταιο οταν εσυ εγω η οποιοδηποτε αλλος εδω μεσα βρουμε τους αδενες να εμφανισουμε το προσωπο μας δημοσια τοτε θα δικαιουμαστε να εχουμε ενα λογο παραπανω.....

Οκ τότε!
Και εγώ είμαι καθαρός έχω και χαρτιά κτηνιάτρου !
Ακομπλεξάριστα ελάτε καλοί μου σε εμένα αφού σας αρέσει να σας βολέψω αφιλοκερδώς :zfuck: και με μπόλικο γράσο(κρίση εχουμε μην μου ξοδευεστε) και ύστερα ελατε να γράψετε για το "τρανς hoty" Πόσο καλά γαμεί και ότι είναι ότι καλλίτερο έχετε βάλει στο αχόρταγο απευθυσμένο σας!
Καθαρά βαθειά δυνατά και τσάμπα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Κοπιάστε  ρε ο Ντερούλης θέλει 50άρια καθε φορά... εγώ θα σας προσφέρω και τσίμπουρο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom