Νέα

Ντέζυ Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλα το οτι εισαι τρελη το ειχα καταλαβει απο την αρχη οτη τα περνης και ληγμενα και  αυτο επισης τελος παντων οτη και να λες εσυ και το συναφισου σας εχω γραμενους στα αρχιδια μου λες και ειναι τιτλος τιμης να εισαι τρανς με βυζια και αρχιδια να κρεμοντε και καποιες σαν εσενα να προσπα8ουν να με ποισουν για το ποσο γυναικα ειμαι
τωρα για τα σπιτια και της πολικατικιες δεν θα σου απαντησω ειναι περιτο :idiot: :headbang: :headbang: :headbang: :birdman:

Καλά ρε φίλε δε ντρεπεσαι να βάζις πέντε-πέντε τις παραπλανητικές  αγγελίες στο adoos και να δηλώνεις ώς τρανς Ντεζη και δείχνεις τα παπάρια σου να κρέμονται ?  :uglystupid:
Αν είσαι κωλομπαράς δήλωσέ το η αν είσαι πισωγλέντης πάλι δηλωσέ το και είσαι οκ.
Νο πρόμπλεμ και όσοι πιστοί.
Όχι όμως να προσπαθείς με τα δήθεν να ξεγελάς ανυποψίαστους και να τους παρασείρεις να έλθουν στο σταύλο σου και να σου ακουμπήσουν το πενηντάρι ή όσο παραπάνω μπορέσεις και τους αρπάξεις....
Και κάτι ακόμη που είναι και θέμα των ημερών: Οι γιατροί σου δίνουν άδεια "οδήγησης" η κυκλοφορείς χωρίς ντόκιουμεντς και όποιον πάρει ο χάρος? :grin:

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Καλά ρε φίλε δε ντρεπεσαι να βάζις πέντε-πέντε τις παραπλανητικές  αγγελίες στο adoos και να δηλώνεις ώς τρανς Ντεζη και δείχνεις τα παπάρια σου να κρέμονται ?  :uglystupid:
Αν είσαι κωλομπαράς δήλωσέ το η αν είσαι πισωγλέντης πάλι δηλωσέ το και είσαι οκ.
Νο πρόμπλεμ και όσοι πιστοί.
Όχι όμως να προσπαθείς με τα δήθεν να ξεγελάς ανυποψίαστους και να τους παρασείρεις να έλθουν στο σταύλο σου και να σου ακουμπήσουν το πενηντάρι ή όσο παραπάνω μπορέσεις και τους αρπάξεις....
Και κάτι ακόμη που είναι και θέμα των ημερών: Οι γιατροί σου δίνουν άδεια "οδήγησης" η κυκλοφορείς χωρίς ντόκιουμεντς και όποιον πάρει ο χάρος? :grin:
ενοειτε ειναι διαθεσιμες ολες η εξετασεις σε οποιον το επιθιμι το πως 8α προσδιορισο τον εαφτο μου ειναι δικομου θεμα
εισαι για κλαματα δεν ασχολουμε αλο μαζι σου :uglystupid: :idiot:
φιλια με γλοσα

Συνημμένα

• CIMG0185.JPG
    CIMG0185.JPG
    120,4 KB · Εμφανίσεις: 52

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
ξέρεις ότι είναι ορειοθετική η Νταίζη δηλαδή;

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
δεν είμαι εγω που τα γράφω ΕΡΩΤΗΣΗ ΈΚΑΝΑ που θα με πείς και μαλάκα βρε σούργελο... ΜΑΛΑΚΑΣ θα είμουν αν δεν ρωτούσα..
Να διμηουργεις θεμα ειθελες αλλα δεν θα σου κανω τη χαρη βουρλο

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
αυτη τη φοτο ντεζη με τα βυζια στο προφιλ σου γιατι την εχεις???? :think:
ετσι ονειρεθεσαι να γινεις????? :headbang:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ουτε το φουστανο μπαρμπα να εχεις δε γινεσαι ετσι

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
οσο για το κοριτσαρα μου που ειπες να ξερεις οτι εγω ανδρας ειμαι κ το δειλωνω κ εδω μεσα εσυ που εισαι αντρας κ δειλωνεις γυναικα στο φυλλο ??????? :headbang: :headbang: :booty: :booty: :rockon: :rockon: ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
οσο για το κοριτσαρα μου που ειπες να ξερεις οτι εγω ανδρας ειμαι κ το δειλωνω κ εδω μεσα εσυ που εισαι αντρας κ δειλωνεις γυναικα στο φυλλο ??????? :headbang: :headbang: :booty: :booty: :rockon: :rockon: ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ΔΕΝ πειραζει κοριτσι μου αρεσω και ετσι εχω δει τη ψαχνεις και καταλαβενο τη εισαι ελεος :headbang: :headbang: :headbang:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
εσυ που τα καταλαβενεις ολα ΚΑΛΧΑ μαθε κ λιγο ορθογραφια γιατι σε κοβω τη μονη λεξη που θα εχεις μαθει πριν φυγεις απ'αυτο το κοσμο να γραφεις σΩστα θα ειναι η ΠΟΥΤΣΑ......ελα δες κ λιγο βυζακι να παρεις τα πανω σου  :tits2:

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:
εσυ που τα καταλαβενεις ολα ΚΑΛΧΑ μαθε κ λιγο ορθογραφια γιατι σε κοβω τη μονη λεξη που θα εχεις μαθει πριν φυγεις απ'αυτο το κοσμο να γραφεις σΩστα θα ειναι η ΠΟΥΤΣΑ......ελα δες κ λιγο βυζακι να παρεις τα πανω σου  :tits2:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε Χότυ, τη δουλειά σου κλέβει και ρίχνεις τόσο κράξιμο; :jerking: :grin: :birdman:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
bgikan ta maxairia
zilepsan tin epitxia tis ntezis
den einai i prwti fora pou dexetai etsi epithesi

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Μην παίρνεις δρόμο ρε φίλε απάντησε σε αυτό που σε ρωτάει να καταλάβουν και οι υπόλοιποι γιατί σου την λέμε.....  ;)

ρε Χότυ, τη δουλειά σου κλέβει και ρίχνεις τόσο κράξιμο; :jerking: :grin: :birdman:
bgikan ta maxairia
zilepsan tin epitxia tis ntezis
den einai i prwti fora pou dexetai etsi epithesi
Το πρωΐ είναι σαν και εμάς και το βράδυ ταραμάς!!! :2funny:
Προσωπικά ούτε δουλειά μου κλέβει ούτε ζήλεψα κάποια "επιτυχία" του φίλου .... :2funny:
Επειδή εδώ που ζούμε είσαι ότι δηλώσεις σκεφτείτε το και ψάχτε το λίγο μάγκες μου και μετά ελάτε να μου την πείτε.....  ;)

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Μην παίρνεις δρόμο ρε φίλε απάντησε σε αυτό που σε ρωτάει να καταλάβουν και οι υπόλοιποι γιατί σου την λέμε.....  ;)
Το πρωΐ είναι σαν και εμάς και το βράδυ ταραμάς!!! :2funny:
Προσωπικά ούτε δουλειά μου κλέβει ούτε ζήλεψα κάποια "επιτυχία" του φίλου .... :2funny:
Επειδή εδώ που ζούμε είσαι ότι δηλώσεις σκεφτείτε το και ψάχτε το λίγο μάγκες μου και μετά ελάτε να μου την πείτε.....  ;)
Αφου σε καποιους αρεσει ο ταραμας εσυ τι προβλημα εχεις
Δεν σου επιβαλλω την εικονα μου με τη θεληση σου με βλεπεις
Ποιο ειναι λοιπον το προβλημα σου και μου επιτιθεσαι με αυτο τον απαραδεκτο τροπο

Συνημμένα

• CIMG0187.JPG
    CIMG0187.JPG
    123,5 KB · Εμφανίσεις: 38

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αφου σε καποιους αρεσει ο ταραμας εσυ τι προβλημα εχεις
Δεν σου επιβαλλω την εικονα μου με τη θεληση σου με βλεπεις
Ποιο ειναι λοιπον το προβλημα σου και μου επιτιθεσαι με αυτο τον απαραδεκτο τροπο

Είναι παλιά αυτη η φωτογραφία απο τον αποκριάτικο χορό όταν είσουν στους προσκόπους! :grin:
Σκέψου το όμως ότι με κουστουμάκι γραβατούλα θασουν καλός ζιγκολό ,θα έκανες θραύση στις χήρες ματσό!! Σου μιλάω για την τρελή κονόμα ρε φίλε!!!
Γίνε απο ζιγκολιά ζιγκολό που σου πάει περισσότερο!!!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom