Νέα

Ντέζυ Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αλλος ενας γαμιας του πληκτρολογιου χαχαχα το virtual γαμησι μαλλον φτανει να σου χρυσωσει το χαπι της ανικανοτητας σου.φιλε στην πιατσα ξερεις τι λενε?οποιος λεει οτι γαμαει τον εχει ξεφλουδισει απο την μαλακια!!!! :jerking: αντε γιατι το ελιωσες το καημενο το πληκτρολογιο

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αλλος ενας γαμιας του πληκτρολογιου χαχαχα το virtual γαμησι μαλλον φτανει να σου χρυσωσει το χαπι της ανικανοτητας σου.φιλε στην πιατσα ξερεις τι λενε?οποιος λεει οτι γαμαει τον εχει ξεφλουδισει απο την μαλακια!!!! :jerking: αντε γιατι το ελιωσες το καημενο το πληκτρολογιο

Ελα ρε Ντέζο πάλι απο το λευκωμα σου αντιγράφεις? Πές και καμια καλή μαλακια μπάς και τσιμπίσει κανα κορόιδάκι .... ρε απατεώνα μπαινε με το κανονικό προφίλ και μην πλασάρεις τον ντεζο το ψευτοσιντί  :2funny:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Οκ τότε!
Και εγώ είμαι καθαρός έχω και χαρτιά κτηνιάτρου !
Ακομπλεξάριστα ελάτε καλοί μου σε εμένα αφού σας αρέσει να σας βολέψω αφιλοκερδώς :zfuck: και με μπόλικο γράσο(κρίση εχουμε μην μου ξοδευεστε) και ύστερα ελατε να γράψετε για το "τρανς hoty" Πόσο καλά γαμεί και ότι είναι ότι καλλίτερο έχετε βάλει στο αχόρταγο απευθυσμένο σας!
Καθαρά βαθειά δυνατά και τσάμπα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Κοπιάστε  ρε ο Ντερούλης θέλει 50άρια καθε φορά... εγώ θα σας προσφέρω και τσίμπουρο!!
μη ξεχνας μονο οτι ενιοτε πρεπει να τον παιρνεις λιγουλακι... να κανεις πολυ ωραιες και βαθειες λαρυγγατες πιπες... νασαι ατριχο ολουθε και να στηνεσαι με χαρη στα 4... ανεβασε φωτο σου και θαμαι ο πρωτος που θα στο χωσει... (το 50αρικο εννοω)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Hoty αδικείς την Ντέζυ. Έχω να πάω με Ντέζυ πάνω απο 2 χρόνια, ωστόσο τη θυμάμαι σαν ένα πολύ καλό παιδί. Πολύ σέξυ στο κρεβάτι και πολύ προσεκτική. Δεν την γνωρίζω προσωπικά και αν θα με χάλαγε θα την έκρινα πολύ αρνητικά κιόλας.

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι να ανεβασει ρε η κοτα 35 χρονων μαλακας και το θεμα ειναι οτι το εξελισει κιολας ....μιλαμε για μεγιστο μαλακοτριφτη

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ πάντως ομολογώ πως σκέφτομαι να την τιμήσω κάποια στιγμή. Πολύ γυμνασμένο και σέξυ κορμί είχε θυμάμαι.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
hotyan για λίγο προσοχή με τα προσωπικά στοιχεία που δημοσιεύεις...

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε βλακακο hoty? σε μπουκωσαν με μια παρατηρηση?αντε να το βουλωνεις μαλακοπιτουρα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
τι εγινε βλακακο hoty? σε μπουκωσαν με μια παρατηρηση?αντε να το βουλωνεις μαλακοπιτουρα

[size=16pt]Τίνος ψευτοτράβελλου είσαι κλωνος και εμφανίζεσαι όταν σε θίγουν?

Όνομα:  placebo13
Ημερομηνία εγγραφής:  22-12-2008 

Εμφάνιση Κριτικών :  Δε βρέθηκαν κριτικές.

Καλα τόσο καιρό δεν  :zfuck: τίποτε?

Πές καμια ιστορία της ζωής σου , άσε ρε φίλε σε λυπάμαι....
[/size]

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Καλύτερα να αρχίσεις να λυπάσαι τον εαυτό σου.

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον δεν γαμαω σαν εσενα ρε φιλε η γαμαω απλα δεν το λεω δεν με αφορα τι νομιζεις αλλωστε δεν βλεπω την μαπα σου για να ξερω με ποιον μιλαω.οστοσο δεν το παιζω γαμιας του pc σαν εσενα .και που εισαι καποιος εδω μεσα εχει βαλει λυτους και δεμενους να σε βρει .και πιστεψε με κανε λιγο κρατει γιατι θα δημοσιευτουν δια ντελαλη και οχι εδω στην γειτονια σου ισως τα κατορθωματα σου

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Με απειλείς?
:hmm: Κάντο πιο αναλυτικά....  που είναι το μεμπτό?
Για λέγε.....

sortep

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
290
Αφου σε καποιους αρεσει ο ταραμας εσυ τι προβλημα εχεις
Δεν σου επιβαλλω την εικονα μου με τη θεληση σου με βλεπεις
Ποιο ειναι λοιπον το προβλημα σου και μου επιτιθεσαι με αυτο τον απαραδεκτο τροπο

ντεζη καμια βολτα θεσσαλονικη ερχεσαι?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ξέρει κανείς;
:think:  To σιντί πως γραφέραι στα σουαχίλι και πώς στα καυλιαρντα;

ClintV

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλή επαγγελματίας,ευγενική, δυστυχώς εμένα τότε το γεγονός ότι δεν είχε στήθος με χάλασε και έτσι δεν έκατσα, εν τούτοις σήμερα αν ξαναπήγαινα θα καθόμουνα, πολύ όμορφο γυμνασμένο κορμί με όμορφο δικό της χώρο, γυμνασμένη και με κατανόηση.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
κατανοηση  :uglystupid: χααχχααχχαχαχαχα @@@@@@@@ μανουλαααααααα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
τι εννοεις ?? και κατα δευτερον ισχυει οτι αποσυρθηκε ? το κινητο της ειναι κλειστο καιρο τωρα ...
εχει ενα σοβαρο προβλημα υγειας με τη μεση της, πιστευω οτι μολις το ξεπερασει θα επανερθει...

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
πολύ σύντομα θα την δούμε πάλι...ανυπομονώ

Stories