αλλος ενας γαμιας του πληκτρολογιου χαχαχα το virtual γαμησι μαλλον φτανει να σου χρυσωσει το χαπι της ανικανοτητας σου.φιλε στην πιατσα ξερεις τι λενε?οποιος λεει οτι γαμαει τον εχει ξεφλουδισει απο την μαλακια!!!! αντε γιατι το ελιωσες το καημενο το πληκτρολογιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντέζυ Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 764
- Εμφανίσεις 181K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αλλος ενας γαμιας του πληκτρολογιου χαχαχα το virtual γαμησι μαλλον φτανει να σου χρυσωσει το χαπι της ανικανοτητας σου.φιλε στην πιατσα ξερεις τι λενε?οποιος λεει οτι γαμαει τον εχει ξεφλουδισει απο την μαλακια!!!! αντε γιατι το ελιωσες το καημενο το πληκτρολογιο
Ελα ρε Ντέζο πάλι απο το λευκωμα σου αντιγράφεις? Πές και καμια καλή μαλακια μπάς και τσιμπίσει κανα κορόιδάκι .... ρε απατεώνα μπαινε με το κανονικό προφίλ και μην πλασάρεις τον ντεζο το ψευτοσιντί
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
μη ξεχνας μονο οτι ενιοτε πρεπει να τον παιρνεις λιγουλακι... να κανεις πολυ ωραιες και βαθειες λαρυγγατες πιπες... νασαι ατριχο ολουθε και να στηνεσαι με χαρη στα 4... ανεβασε φωτο σου και θαμαι ο πρωτος που θα στο χωσει... (το 50αρικο εννοω)Οκ τότε!
Και εγώ είμαι καθαρός έχω και χαρτιά κτηνιάτρου !
Ακομπλεξάριστα ελάτε καλοί μου σε εμένα αφού σας αρέσει να σας βολέψω αφιλοκερδώς και με μπόλικο γράσο(κρίση εχουμε μην μου ξοδευεστε) και ύστερα ελατε να γράψετε για το "τρανς hoty" Πόσο καλά γαμεί και ότι είναι ότι καλλίτερο έχετε βάλει στο αχόρταγο απευθυσμένο σας!
Καθαρά βαθειά δυνατά και τσάμπα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Κοπιάστε ρε ο Ντερούλης θέλει 50άρια καθε φορά... εγώ θα σας προσφέρω και τσίμπουρο!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
hotyan για λίγο προσοχή με τα προσωπικά στοιχεία που δημοσιεύεις...
τι εγινε βλακακο hoty? σε μπουκωσαν με μια παρατηρηση?αντε να το βουλωνεις μαλακοπιτουρα
[size=16pt]Τίνος ψευτοτράβελλου είσαι κλωνος και εμφανίζεσαι όταν σε θίγουν?
Όνομα: placebo13
Ημερομηνία εγγραφής: 22-12-2008
Εμφάνιση Κριτικών : Δε βρέθηκαν κριτικές.
Καλα τόσο καιρό δεν τίποτε?
Πές καμια ιστορία της ζωής σου , άσε ρε φίλε σε λυπάμαι.... [/size]
μαλλον δεν γαμαω σαν εσενα ρε φιλε η γαμαω απλα δεν το λεω δεν με αφορα τι νομιζεις αλλωστε δεν βλεπω την μαπα σου για να ξερω με ποιον μιλαω.οστοσο δεν το παιζω γαμιας του pc σαν εσενα .και που εισαι καποιος εδω μεσα εχει βαλει λυτους και δεμενους να σε βρει .και πιστεψε με κανε λιγο κρατει γιατι θα δημοσιευτουν δια ντελαλη και οχι εδω στην γειτονια σου ισως τα κατορθωματα σου
Αφου σε καποιους αρεσει ο ταραμας εσυ τι προβλημα εχεις
Δεν σου επιβαλλω την εικονα μου με τη θεληση σου με βλεπεις
Ποιο ειναι λοιπον το προβλημα σου και μου επιτιθεσαι με αυτο τον απαραδεκτο τροπο
ντεζη καμια βολτα θεσσαλονικη ερχεσαι?
ClintV
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλή επαγγελματίας,ευγενική, δυστυχώς εμένα τότε το γεγονός ότι δεν είχε στήθος με χάλασε και έτσι δεν έκατσα, εν τούτοις σήμερα αν ξαναπήγαινα θα καθόμουνα, πολύ όμορφο γυμνασμένο κορμί με όμορφο δικό της χώρο, γυμνασμένη και με κατανόηση.
arizale
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
κατανοηση χααχχααχχαχαχαχα @@@@@@@@ μανουλαααααααα
τι εννοεις ?? και κατα δευτερον ισχυει οτι αποσυρθηκε ? το κινητο της ειναι κλειστο καιρο τωρα ...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
εχει ενα σοβαρο προβλημα υγειας με τη μεση της, πιστευω οτι μολις το ξεπερασει θα επανερθει...τι εννοεις ?? και κατα δευτερον ισχυει οτι αποσυρθηκε ? το κινητο της ειναι κλειστο καιρο τωρα ...
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Εμ, το ειχε παρακάνει με τα βάρη στο γυμναστήριο, δεν πρόσεχε...εχει ενα σοβαρο προβλημα υγειας με τη μεση της, πιστευω οτι μολις το ξεπερασει θα επανερθει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K