doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ανοιγω το θρεντ οπου θα ασχολουμαστε με τον "ειδικο" χωρις να γαμαμε το θρεντ της θρυλαρας
ξεδωστε αδερφια
ξεδωστε αδερφια
γιατι στην β εθνικη δεν θα πλακωνονται???Μα κανείς δεν έχει αρχίδια σε αυτή τη χώρα? Εχουμε δεύτερο νεκρό από συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων ( αλητών χουλιγκάνων πληρωμένων στρατών από τις διοικήσεις), Δύο δηλαδή οι δολοφονίες και κανείς δεν τολμά να στείλει τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναικό στη Β Εθνική για κανά δυό χρονάκια ? Τι αλλο πρεέπι να γίνει δηλαδή ? να βάλει καάς φανατικός βόμβα σε καμιά κερκίδα ?
ΥΓ Ολυμπιακός είμαι αλλά ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που ΖΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
Μάλλον η χθεσινή δολοφονία δεν έχει σχέση με το ντέρμπι....μάλλον ξεκαθάρισμα λογαριασμών...έτσι λένε τα site και τα ραδιόφωνα τουλάχιστον.....Μα κανείς δεν έχει αρχίδια σε αυτή τη χώρα? Εχουμε δεύτερο νεκρό από συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων ( αλητών χουλιγκάνων πληρωμένων στρατών από τις διοικήσεις), Δύο δηλαδή οι δολοφονίες και κανείς δεν τολμά να στείλει τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναικό στη Β Εθνική για κανά δυό χρονάκια ? Τι αλλο πρεέπι να γίνει δηλαδή ? να βάλει καάς φανατικός βόμβα σε καμιά κερκίδα ?
πηγαινε κλαψε παρεα με τους υπολοιπους στα αναλογα θρεντς..κανεις δεν σε υποχρεωνει να διαβαζεις τα οπαδικα θρεντς..Λοιπόν, επειδή έχουμε δημοκρατία και επειδή έχει γαμηθεί το site με post για ποδοσφαιρικά προτείνω δύο πράγματα...
1. Να σβηστούν όλα τα αθλητικά εκτός 1-2.
2. Αν δεν θέλουν κάτι τέτοιο οι φανατικοί φτιάχτε ένα site να λέγεται sports-bourdela.com
Δεν πάει άλλο...πηγαίντε σε καναν κατεστραμμένο καφενέ με τον Γεωργίου να ξεδώσετε, μαζί με όλους τους τελειωμένους πορωμένους...ΑΝΤΕ ΠΙΑ....
Ποιά ραδιόφωνα? Αυτά που είναι στα payroll? Μα φυσικά ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών... Για τη δολοφονία της Παιανίας... Αλλά ποιός τολμάει να θέσει θέμα ιδιαίτερα σήμερα με τόσα που ακούμε και βλέπουμε γύρω μας.΄Μάλλον η χθεσινή δολοφονία δεν έχει σχέση με το ντέρμπι....μάλλον ξεκαθάρισμα λογαριασμών...έτσι λένε τα site και τα ραδιόφωνα τουλάχιστον.....
πηγαινε κλαψε παρεα με τους υπολοιπους στα αναλογα θρεντς..κανεις δεν σε υποχρεωνει να διαβαζεις τα οπαδικα θρεντς..
κολλαει στο οτι εχεις ποσταρει την ιδια αποψη περι των αθλητικων σε 10 θρεντς,αρα μας τα εχεις κανει τσουρεκια..ρε μπαμια..Τι να κλάψω ρε μπάμια? πού κολλάει αυτό.... ποιος σου μίλησε, ποιος σου απεύθυνε τον λόγο? Τράβα σε καναν τελειωμένο καφενέ να κλάψεις........
κολλαει στο οτι εχεις ποσταρει την ιδια αποψη περι των αθλητικων σε 10 θρεντς,αρα μας τα εχεις κανει τσουρεκια..ρε μπαμια..
και ξερεις τωρα εμεις ε???δεν θα τρωμε το φαγητο μας..Γιατί ρε μπάμια, απαγορεύεται? οχι! όπως μας τα κάνετε τσουρέκια εσείς με το λέτε τα δικά σας, θα πω κι εγώ τα δικά μου.....Και μάλιστα λέω να το κάνω σύστημα, σαν ραπανάκι θα φυτρώνω και θα σας τα κάνω τσουρέκια, απλά πράγματα.
υποδειξεις στον καθρεφτη σου..Κακώς, να το τρώς το φαί σου να μεγαλώσεις να γίνεις άντρας, κι όταν γίνεις άντρας να είσαι σωστός στην κοινωνία.
Και τι θες ? ...βοήθεια στην μετακόμιση ?Μα κανείς δεν έχει αρχίδια σε αυτή τη χώρα? Έχουμε δεύτερο νεκρό από συμπλοκή μεταξύ "φιλάθλων" αλητών χουλιγκάνων -πληρωμένων δηλάδή στρατών από τις διοικήσεις-, Δύο δηλαδή οι δολοφονίες ( Η πρώτη στην Παιανία.. το ξεχάσαμε? ) και κανείς μα κανείς δεν τολμά να στείλει τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό στη Γ Εθνική για κανά δυό χρονάκια? Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή? Να βάλει κάποιος φανατικός βόμβα σε καμιά κερκίδα? ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ