You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντενισα απο Ρεμουνδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ναι , αλλά επιτρέπεται σε κάποιο μέλος να μην του αρέσει, έτσι δεν είναι ? Ή πρέπει να τον λιθοβολήσουμε ?ειναι πολυ φιλοτιμη και προσπαθει παντα ο πελατης να φυγει ικανοποιημενος... αυτο μερικοι δε το βλεπουν
ασε που εχει ανεβασει τον πηχυ πολυ ψηλα... μακρα η καλυτερη σε υπηρεσιες απο ολες...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.081
- Πόντοι
- 42.697
Εγώ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να μην καταλαβαίνω ένα πράγμα. Γιατί κάποιοι παρεξηγείστε όταν κάποιος εκφράσει μια αρνητική γνώμη για μια ιερόδουλη. Δεν καταλαβαίνω...Δεν έχει το κάθε μέλος του σάιτ δικαίωμα να μην του αρέσει η Ντενίζα , η Σόνια, η Σαμάνθα, η Λίντα , η Σάρα , η Ντάρια, η Αλίσα, η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ? Γιατί πρέπει να ανέχεται τις ύβρεις και τις ειρωνίες του καθένα ? Εσείς τί ζόρι τραβάτε ? Μισθό σας κόβουνε ? Κοιτάξτε το αυτό ...
γιατί υπάρχουν πάρα πολλά καμμένα (στην κυριολεξία) άτομα...
οχί μόνο εδώ μέσα.
Παντού.
Ο συγκεκριμένος πέρα απο υπέρτατος βλάκας, είναι ο κλασσικός πουτανοκαψούρης αγαπητικός (του κώλου).
bourdelos
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 175
- Πόντοι
- 4.445
εδω απλως εκφραζουμε την γνωμη μας για καποιες γυναικες... σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι.. αν τωρα δε συμφωνουν με αυτα που γραφονται, δεν εγινε και τπτ... γουστα ειναι αυτα....
εξαλλου δεν ειναι δυνατο να αρεσει μια γυναικα σε ολους... αλλα μεσα απο την πληροφορηση πολλων ατομων για καποια συγκεκριμενη εκαστοτε βγαινει μια εικονα που πλησιαζει και ολο πιο πολυ στην πραγματικοτητα
εξαλλου δεν ειναι δυνατο να αρεσει μια γυναικα σε ολους... αλλα μεσα απο την πληροφορηση πολλων ατομων για καποια συγκεκριμενη εκαστοτε βγαινει μια εικονα που πλησιαζει και ολο πιο πολυ στην πραγματικοτητα
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Καλή είναι. Αρκετά καλή και φιλότιμη. Όσοι πελάτς και αν έχουν περάσει δε θα βαρεθεί. Έκοψε τα εξτρά (σε εμένα τουλάχιστον) που έκανε παλιά και εγώ προσωπικά δύσκολα θα ξαναπάω...ορε αλανια ειναι καλη αυτη η Ντενιζα?
αξιζει τον κοπο?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Όντως , έχουν την ίδια μηχανή ;)μοιαζει λιγο με τη γκομενα που ειναι στο αβαταρ μου... χι χι
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Όλες τις μέρες ,όλες τις ώρες (μπουρδελοώρες βέβαια) Αχαχατι ωρες τη βρισκουμε?
Αφου την εχουμε ξεπατωσει η μαλλον ξεμουνιασει καλυτεραπαντως τον τελευταιο καιρο εχει αδυνατισει πολυ... χρειαζεται λιγη ξεκουραση
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
ορε αλανια ειναι καλη αυτη η Ντενιζα?
αξιζει τον κοπο?
Καλη ειναι , οχι βεβαια κατι το εξαιρετικο, αλλα σιγουρα δεν θα κλαψεις το 20αρικο.
Μεγαλο ρολο παιζει και σε τι φαση θα την βρεις. Εγω περασα μετρια προς το καλα την τελευταια φορα που πηγα.
Οπως λεει και ο μεγας Πουτανγαμων, εχει κοψει τα "extra"
γιατί υπάρχουν πάρα πολλά καμμένα (στην κυριολεξία) άτομα...
οχί μόνο εδώ μέσα.
Παντού.
Ο συγκεκριμένος πέρα απο υπέρτατος βλάκας, είναι ο κλασσικός πουτανοκαψούρης αγαπητικός (του κώλου).
Ρε φλωρακο ειπα την γνωμη μου για σενα μην επιμενεις. ;)
erasitexnis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.225
αληθεια διαβαζω απο χθες και προσπαθω να καταλαβω τα αιτια της επιθεσης σου στον zerotolerance...επιτελους κατεληξα σε συμπερασμα...ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!Ρε φλωρακο ειπα την γνωμη μου για σενα μην επιμενεις. ;)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Απ΄το αυτί και στην Ντενίζααληθεια διαβαζω απο χθες και προσπαθω να καταλαβω τα αιτια της επιθεσης σου στον zerotolerance...επιτελους κατεληξα σε συμπερασμα...ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις