pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
γιατι ντρεπεσε οπωσ θεσ ;)σιγά μην πω εδώ ;) ;) ;)
γιατι ντρεπεσε οπωσ θεσ ;)σιγά μην πω εδώ ;) ;) ;)
Το νούμερο 3 είναι πολύ πολύ ύποπτο !!!!!Άρα ανακεφαλαιώνοντας , η Ντενίσα δουλεύει
1. Χωρίς ρεπό , κάθε μέρα
2. Διπλοβάρδια, από το πρωί μέχρι το βράδυ
3. Χωρίς περίοδο
4. Με το μαγαζί τίγκα στον κόσμο από το πρωί μέχρι το βράδυ
Πο, μαλάκα μου, πούτσα που τρώει η κοπέλα!!! Το μουνί της θα έχει γίνει σαν το γκραν κάνιον!!
μηπως ειναι τραβελος υποθετω...τι θεσ να πεισ ρε μαστορα για το 3?
την έχω πετύχει εγώ μεθυσμένη να βρωμάει αλκοολ στα 2 μέτρα και ξενέρωσα.
απο τότε δεν την ξαναπήρα ποτέ
μηπως ειναι τραβελος υποθετω...
μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
το lipton-ice-tea τι γέυση το προτίμα? Ροδάκινο ή λεμόνι?Η Ντενισα παρολο αυτα που εχουν γραφτει εδω Δ-Ε-Ν πινει βοτκα.Lipton Ice Tea.
Kαλα εσυ ποσα κιλα εισαι για να το λες αυτο?
Παντως η Ντενισα καποιες ελαχιστες μερες τον μηνα δεν δουλευει καθολου.
Την επισκευτηκα πριν λιγη ωρα ξανα.Ειπαμε παρα παρα πολλα πραγματα το 70% στα Τσεχικα και το αλλο 30% στα Ελληνικα.
Δεν ξερω φιλε αν δουλευει,αλλα το αβαταρ σου ειναι ολα τα λεφτα!!!!παιδια δουλευει σημερα η ντενισα? μην κατεβω αδικα
Εαν εσένα δεν σε ενοχλέι το γεγονός να βρωμοκοπάει αλκοολ η κοπέλα που πληρώνεις, κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.Ας υποθεσουμε οτι πινει ρε παιδια!(και εγω αυτο νομιζω)
Το προβλημα δεν βλεπω που ειναι!
Πως αλλιως θα βγουνε οι διπλοβαρδιες που κανει τοσο καιρο?
Ετσι ευκολο το εχετε?
Εαν εσένα δεν σε ενοχλέι το γεγονός να βρωμοκοπάει αλκοολ η κοπέλα που πληρώνεις, κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.
ο καθένας όπως γουστάρει.
άλλος μπορεί να γουστάρει να βρωμάει ιδρωτίλα η κοπέλα, καθόλου απίθανο και αυτό...
ρε παιδιά η ντενίσα είναι 100% γυναίκα!!! έχει και 2 παιδιά μικρά. αυτό το έχω διαπιστώσει πολύπροσωπικά και απο πολύ κοντά. ¨οσο για τα χάπια που λέτε δεν ξέρω το θέμα κι δεν εκφέρω γνώμη. ¨οσο για να δείτε αν κάποια είναι φυσική γυναίκα ή εγχειρισμένη (υπάρχουν πολλές τ'ετοιες στα μπουρδέλα) ψάξτε αν το μουνί της έχει κλειτορίδα. αν δεν έχει έιναι τραβεστί και αν έχει είναι γυναίκα. ένα άλλλο πράγμα που θα διαπιστώσετε είναι οτι στην κανονική γυναίκα τα μουνόχειλα έιναι απαλά ένω σε εγχειρισμένη εκεί που κανονικά έπρεπε να υπάρχουν μουνόχειλα θα δείτε κάτι σκληρά σαν κοκαλο. οφείλετε οτι εκει ήταν τα αρχίδια που κόψανε.
έτσι θα καταλάβετε την διαφορά. και αν θέλετε καντε μια βόλτα απο συγγρού ή καβάλας και πηγαίνετε με μια εγχειρισμένη να το δέιτε απο κοντά
Η ντενίσα είναι εδω 3 χρόνια σχεδόν και δουλεύει για να ζήσει την οικογενειά της στην τσεχία. παλαιά έπινε πολύ όταν δούλευε στο φυλής 109. τώρα όμως όχι δεν πίνει καθόλου στην δουλεια. αυτό μου το έχουν πεί φίλοι μου και το έχω διαπιστώσει και γώ όταν την επισκέφτηκα.
αυτά για να λυθούν οι παρεξηγήσεις και να μην λέει ο καθένας το μακ΄ρυ και το κοντό του
Φίλε Βαγγέλη χαιρετίσματα!!!!
το lipton-ice-tea τι γέυση το προτίμα? Ροδάκινο ή λεμόνι?
ουίσκι πίνει?
τζίν?
τεκίλα?
ρούμι?
κατά τα άλλα χαλάρωσε δεν σου θίξαμε την κολητή...
Γεια σου και σενα!
Κοιτα ρε ειρωνιες απο φλωρακια και συκιες δεν ανεχομαι.
Εχουμε πει αρκετα πραγματα και εχουμε κανει περισσοτερα με την Ντενισα απο τη μια φορα που πηγες εσυ και ξενερωσες.
Αλλωστε για να γαμησει κανεις την Ντενισα(που το μουνι της ειναι πραγματικο πηγαδι δυστηχως) και να την κανει να ιδρωσει θελει και μαγκια και εργαλειο κατι που δεν εχεις εσυ ουτε θα αποκτησεις ΟΚ.Γι'αυτο Μοκο.Αι τραβα απο κει που θα μας την λενε και τα μουζμουλα.
Οσο για το ρεπο ναι παιρνει που και που πχ.Σαββατα συνηθως απο οτι εχω καταλαβει.Τωρα αν αυτο πεφτει πανω στην περιοδο και τετοια δεν γνωριζω.
Παντως η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα για το πως αντεχει αυτη η Κοπελα καθε μερα πανω απο 12 ωρες.