Επισκέπτης
μονο αν δεν βαλεις και συ διχτυ....προτιμω σε πορτοκαλι.... ;)
περτικαλι διχτυ?
δεν εχω δει ποτε
μονο αν δεν βαλεις και συ διχτυ....προτιμω σε πορτοκαλι.... ;)
περτικαλι διχτυ?
δεν εχω δει ποτε
οι μυστες της ποδολαγνειας ομως ξερουν και εχουν δει....και εχουν και γκομενα με διχτυ πορτοκαλι....περτικαλι διχτυ?
δεν εχω δει ποτε
ε άμα δεν είναι σαν κολλημένο είναι σαν να μου βγάλανε το δάχτυλο και να έχουν βάλει άλλο, έχω τεράστιο κενό ανάμεσα στα δύο δάχτυλα τελικά
προτιμώ να λέω ότι γέρνει ελαφρά στο πλάι γιατί είναι ρομαντικό
οι μυστες της ποδολαγνειας ομως ξερουν και εχουν δει....και εχουν και γκομενα με διχτυ πορτοκαλι....
στη λαϊκή δεν έχεις δει πως πουλάνε τις πατάτες ?
χαχαχαχαχαχαχαχα
για να μη πω κανα βαρυ...
ετσι που γερνει στο πλαι φερνει και σε θρησκευτικο
δε φαίνεται
θα γινει συνηθεια στο τελος και θα σε μαζευουμε...τωρα θα πιω νερο γιατι συμφωνησα μαζι σου :S
η κλιση του κεφαλιου, βλαμμενο χηναρι
θα γινει συνηθεια στο τελος και θα σε μαζευουμε...
πορτοκαλι διχτυ εχω δει..σε ολα τα χρωματα εχω δει...
βασικα γ να βαλει διχτυ με χρωμα πρεπει κατα την ταπεινη μου γνωμη να:εχεις πολυ συγκεκριμενο σωματοτυπο,πολυ συγκεκριμενο στυλ,τα καταλληλα ρουχα και να μπορεσεις να το υποστηριξεις....αν πετυχεις ολα τα παραπανω να προσεξεις ποτε κ που θα το βαλεις...
εισαι γνωστρια του αντικειμενου....ρισπεκτ.....θα γινει συνηθεια στο τελος και θα σε μαζευουμε...
πορτοκαλι διχτυ εχω δει..σε ολα τα χρωματα εχω δει...
η εικόνα που έβαλες δε φαίνεται
αν πληρεις τις παραπανω προυποθεσεις μπορεις...:o :o :o :o
υπαρχει περιπτωση δλδ να βαλεις εξω (οχι μεσα για να πηδηχτεις δλδ-οχι εσυ,γενικα), διχτυ περα απο μαυρο??
καλα ....εσυ δεν εχεις και πεπιτο.....δεν μετραςεγω συγκεκριμενα ουτε γ σεξ θα το εβαζα.
αν πληρεις τις παραπανω προυποθεσεις μπορεις...
εγω συγκεκριμενα ουτε γ σεξ θα το εβαζα.
δικα σου;
:o :o :o :o
υπαρχει περιπτωση δλδ να βαλεις εξω (οχι μεσα για να πηδηχτεις δλδ-οχι εσυ,γενικα), διχτυ περα απο μαυρο??
http://[URL unfurl="true"]www.piercingbabes.com/img/01/girl-in-pool-with-pierced-belly1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτο ειναι ενα πολυ καλο δειγμα κιτσαριου...
ευχαριστω μακλειν μου που εμπλουτιζεις με εικονες τα λεγομενα μου...
[QUOTE="gl, post: 1608616"]
καλα ....εσυ δεν εχεις και πεπιτο.....δεν μετρας :idiot:
[/quote]
τρομερο επιχειρημα.. :2funny:
ουτε εγω θα μου το εκανα...εχω βαλει αρκετες μαλακιες στο παρελθον, αλλα αυτο δε θα (μου) το εκανα ποτε!!
καλα μεσα στο σπιτι, αναλογα και την υπολοιπη 'στολη', ταιριαζει..