Νέα

Ντανιέλα Φωκαίας 17

• Μέλος που άνοιξε το νήμα terrorist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
φίλοι καλησπερα
η Ντανιέλα εργάζεται στην φωκαίας 17 ( και στα 2 μπουρδέλα) το πρωί έιναι στο πάνω ως τις 5 και μετά κατεβάινει στο ισόγειο.
Είναι μελαχροινή 20 ετων απο ρουμανία με καλό σωμα και ωραίο βυζί. την εχω πάρει 3-4 φορές και είμαι πολυ ικανοποιημένος. στο δωμάτιο εέχει πολύ καλη συμμετοχή και η πίπα της είναι το κατι άλλο. είναι ψηλή γύρω στο 1.75, καλό σώμα και μελαχροινή. γλύφει τα αρχιδια και η καλύτερη στάση είναι στα τέσσερα. το πρωι δίνι και κουλούρι με +20 ευρω. η τιμή ε΄΄ιναι 20 Ε. αν δ ετης πέιτε οτι ερχεστε απο το σάιτ τοτε θα έχετε και εξτρα περιποίηση. την συνιστώ ανεπιφύλακτα. πείτε της οτι πάτε και απο μένα τον ολτεάν. η καλύτερη στάση κατα την γνώμη μου έιναι οταν κάθεται απάνω σου κι της το χώνεις ολο. τότε είναι ολα τα λεφτα. μια επισκεψη θα σας πείσει.
σας ξαναλέω οτι η πίπα της είναι το κάτι αλλο καθως και το πισωκολλήτο όπως επίσης και το γλύψειμο στα αρχίδια που τα παίρνει ολα στο στόμα. επειτρέπει και χτυπήματα στα κωλομάγουλα
:rockon: :rockon: :rockon:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Φίλε terrorist είναι αυτή που κάνει και ακάποτο τσιμπούκι?
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Στη Φωκαίας 17 δεν υπάρχει μπουρδέλο μήπως εννοείς το 25?

OP
OP
T

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Στη Φωκαίας 17 δεν υπάρχει μπουρδέλο μήπως εννοείς το 25?
oxi ειναι το 17 και είναι διπλα-διπλα με ασπρη πορτα και τα 2. ειανι τα πρώτα αριστερα οπωσ κατεβαίνουμε απο φυλής
nai κανει ακαποτο αλλα οχι σε μένα. εχει γραφτει οτι να αποφευγετε τα ακαποτα πολλές φορες γιατι κυκλοφορούν ασθενειες.
προσωπικα τα αποφευγω και δεν αφηνω να μου κάνουν

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
την πήρα και εγώ την Ντανιέλα. κάνει καλή πίπα, και μετά την τρύπησα την κωλοτρυπίδα. καλή γενικά συστήνεται. για την κωλοτρυπίδα +20 ευρώπουλα. πρωινή βάρδια.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Σνυναγωνιστές έχω εκφράσει την απορία μου και αλλού, μια και δεν την επιτσίλισα (κόλησα και γω) ακόμα. Είναι μία αδύνατη με μικρό στήθος που εμφανίζεται με σουτιέν ή μία με 2αράκι topless που υπήρχε στις αρχές. Η τσατσα μου τις παρουσίασε και τις 2 για Ντανιέλλες.

OP
OP
T

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Σνυναγωνιστές έχω εκφράσει την απορία μου και αλλού, μια και δεν την επιτσίλισα (κόλησα και γω) ακόμα. Είναι μία αδύνατη με μικρό στήθος που εμφανίζεται με σουτιέν ή μία με 2αράκι topless που υπήρχε στις αρχές. Η τσατσα μου τις παρουσίασε και τις 2 για Ντανιέλλες.
φίλε η τανιέλα είναι μια και μοναδικη ( οσον αφορά αυτή που λεω εγω). είναι μελαχροινη, με μακρια μαλιά, φοραει σουτιέν και ωραιο σώμα και βαφεται λίγο στα μάτια με μπλέ. μη σας μπερδεύουν οι άλλες.
σήμερα έκανα κατάθεση και την ενημερωσα πάλι για το πόστ μου και το σάιτ. να της λέτε οτι πάτε απο το σάιτ για σπέσιαλ περιποίηση. μιλάει λίγο ελληικά και έιναι ρουμανα.

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Είναι τώρα εκεί που λες (ισόγειο Φώκαιας 17) φίλε terrorist? Τι size είναι το στήθος της; Φυσικό;

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
με αναψατε παλιοπαιδα πρωινιατικα και πηρα το αμαξι για ντανιελα καρφωτος,οπως τα λετε ειναι,τον γλυφει και χωρις καποτα αλλα οχι κεφαλι,καλο γαμησι απο πΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 το μονο κακο ειναι που η τσατσα σε μια φαση φωναξε και καλα να τελειωνουμε κριμα γιατι αυτο για εμενΑ ειναι αρνητικοσ παραγοντας σε ενα μπουρδελο,παντως ειναι και ομορφη και καυλιαρα αλλα εικοσι παραπανω ειναι πολλα για κουλουρακι.παντως σε γενικεσ γραμμες το ευχαριστηθηκα!!!

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω απο την δικη μου καταθεση καθως ο constantly τα ειπε σχεδον ολα!!!!ευτυχως η δυστιχως εγω τελειωνω γρηγορα οποτε η τσατσα δεν προλαβε να φωναξει!!!

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τον γλύφει ολόκληρο ΚΑΙ το κεφάλι και τον παίρνει και όλο μέσα . Απλά ενημερωτικά. (μην το κάνετε γιατί πρέπει να προσέχουμε).
αληθεια??πω πω τελικα οι ρουμανες ειναι ασυδοτες ρε παιδακι μου!!!εγω καταευχαριστηθηκα το γλυψιμο στις μπαλες,αυτο ητανε σουπερ και για αυτο τον λογο πηγα και σαυτην,για τον απιθανη αισθηση της γλωσσας πανω στις μπαλες,και η προηγουμενη που μου το εκανε ρουμανα ητανε παλι η φλωρα απο το 86,και οταν λεω ασυδοτες πιστεψτε με εχω λογο...εχω λογο αλλα λεφτα ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
φίλε η τανιέλα είναι μια και μοναδικη ( οσον αφορά αυτή που λεω εγω). είναι μελαχροινη, με μακρια μαλιά, φοραει σουτιέν και ωραιο σώμα και βαφεται λίγο στα μάτια με μπλέ. μη σας μπερδεύουν οι άλλες.
σήμερα έκανα κατάθεση και την ενημερωσα πάλι για το πόστ μου και το σάιτ. να της λέτε οτι πάτε απο το σάιτ για σπέσιαλ περιποίηση. μιλάει λίγο ελληικά και έιναι ρουμανα.

thnx φίλε terrorist ελπίζω να την πετύχω σήμερα για την δοκιμή (ολες τεστάρονται, ειδικά οι "ονομαστές" για το "βιογραφικό" μας επιβάλλεται)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Πάντως ενυπωσιάστηκα που ανοίχτηκε thread για την Ντανιέλλα εμφανισιακά δεν σε πείθει με τπτ (γι'αυτό και δεν την έχω πάρει τοσο καιρό). Επιφυλάσσομαι...

OP
OP
T

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Πάντως ενυπωσιάστηκα που ανοίχτηκε thread για την Ντανιέλλα εμφανισιακά δεν σε πείθει με τπτ (γι'αυτό και δεν την έχω πάρει τοσο καιρό). Επιφυλάσσομαι...
μια δοκιμή θα σε πέισει φίλε free
και μην ξεχνάτε να της λέτε οτι πάτε απο σάιτ για ειδική περιποιήση.
Οσον αφορά τη τσατσα έτσι είναι τι να κάνουμε.
Μην ανησυχείτε σε λίγο θα διορθωθέι το προβλημα

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Δεν με έπεισε η δοκιμή, για την φασαρία που γίνεται εδώ μέσα μόνο το 20% έπιασε. Γλύψιμο 5'' πίπα 30'' τπτ ιδιαίτερο - όχι ακάποτη ούτε που ρώτησε κατέυθείαν το προφυλακτικό και χωρίς να βγάλει τα ρουχα της.
Μετά από αυτήν την εισαγωγή άρχισα να απογοητεύομαι, στάσεις 1-2 μήπως και μουρθει όρεξη αλλά τιποτα και το σουτιεν φορεμένο. Τα πήρα και της το κατέβασα - δεν ενοχληθηκε πάντως. Τελείωσα κακήν κακώς.
Ωραίο σωματάκι έχει πάντως, φάτσα συμπαθητική αλλα βαριεστημένη, στηθη χαλαρά.
Δεν ξέρω τι γίνεται, ήμουν ο 1ος πρωινός και δεν είχε ζεσταθεί (ήταν όμως εντελώς σφιχτή - το μόνο καλό) δεν είπα κουβέντα για το σαιτ γιατί δεν θέλω να βάζω μεσον και για να γαμίσω.

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
γαμω το κερατο μου δεν μπορω να χαλιναγωγξσω τα παθη μου και ξαναπηγα στην ντανιελα σημερα,τισ μπαλλες αφου τισ κοιταζε καλα καλα δεν μου τις εγλυψε οπως ηθελα,(τι εγινε σημερα δεν ητανε για γλυψιμο???)οσοσν αφορα την πιπα το περιεργο ειναι οτι μου παιρνει για πολυ λιγο ανεβαινει απο πανω μου και μετα μου ξαναπαιρνει!!!!πρωτη φορα  μου συμβαινει αυτο!!!μετα ανεβαινει παλι απο πανω,αΠΟ  μπροστα και τελειωμα απο πισω στο ωραιο στησιμο που κανει στα 4.και το καλυτερο?χυνω και μου τραβαει την καποτα και οπως ειναι η τσαπου με τα σιαχυ μου την φιλαει(οχι στο κεφαλι)πω πω η κοπελα πρεπει να της αρεσει πολυ το γαμησι...παρα πολυ ρε μαγκες μου,α ρε ρουμανια τι μας φερνεις...υ.γ και τωρα που μπηκε και στην ευρωπη???καλα μαγκες μου για αυτο η αγορα γεμισε απο ρουμανες!!!

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Λοιπόν αυτό που εγώ έχω καταλάβει είναι ότι "κάποιοι" για δικούς τους λόγους σπονσοράρουν κάποιες συγκεκρίμενες πουτάνες...Δεν ξέρω γιατί το γιατί το αφήνω στην κρίση του κάθε συναγωνιστή.'Εχοντας διαβάσει τα σχόλια για την συγκεκριμένη κοπέλα αποφάσισα και γώ να της κάνω ένα test drive...ούτε μπάλες γλύφει,ούτε ακάποτο κάνει,ούτε καν το σουτιέν της δεν βγάζει...η πίπα της είναι μέτρια προς κακή και το γαμήσι της βαριεστημένο,και φανταστείτε ότι της είπα και για το site κλπ κλπ που να μην τα έλεγα...Μην ψαρώνετε και ακολουθήστε το ένστικτο σας...Η κοπέλα από το πρόσωπο φαίνεται ότι δεν γουστάρει...Τα ίδια έκανε και σε ένα συναγωνιστή ο οποίος είχε μπει πριν απο μένα...μου έκανε νόημα να μην μπω αλλά δυστηχώς είχα ήδη πληρώσει...Μακριά και επενδύστε αλλού...Τα 20 ευρώ δεν είναι για πέταμα.   

OP
OP
T

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
φίλε φρή και ρίπερ μήπως πήγατε σε άλλο μπουρδέλο? μήπως δεν μιλάμε για την ίδια κοπέλα? δεν θελω να σπονσονάρω καμια και δεν εχω όφελος. απλά είπα κάτι που μου άρεσε πολύ με αυτη τη κοπέλα. συμφων.ω οτι δεν βγαζει το σουτιέν αλλα αν της το πεισ το βγαζει. επίσης έχει μακρι μαυρα μαλιά. φυσικά τα γούστα αλλάζουν και εινια φυσικό αυτό που αρέσει σε μένα να μην αρέσει σε άλλον.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Οχι terorrist δεν έκανα λάθος (και ο ripper φαντάζομαι μια και περιγράφει ότι βίωσα και εγώ) μιλάμε για την Ντάνι ή Ντανιέλλα του Φωκαίας 17 (νέο) πάνω ή κάτω.
Το έχω γράψει και παλαιότερα στν φάτσα της δείχνει ότι βαριέται και αυτό πράττει στο δωμάτιο... εκτος αν τα καλά τα κάνει με όσους γουστάρει μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom