Νέα

Ντανιέλα Φωκαίας 17

• Μέλος που άνοιξε το νήμα terrorist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παίδες η ντανιέλα ΈΦΥΓΕ την παρασκευή για ρουμανία  καί επιστρέφει μέχρι τέλος ιουλίου. επίσης και γώ φεύγω διακοπές και επιστρέφω αύγουστο. αν κάποιος την πετύχει τις μέρες που θα λέιπω ασ ενημερώσει τουσ συναγωνιστές.
σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και τα λέμε τον αύγουστο
byeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Καλες βουτιες μαγκακο.

OP
OP
T

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
ευχαριστώ παίδες για τις ευχές σας. χτές μίλησα με τη ντανιέλα και σας στέλνει χαιρετίσματα. λόγω διακοπών με την οικογένεια δεν θα έχουμε επικοινωνία αλλά μου είπε οτι έρχεται γύρω στο τέλος ιουλίου.
τα λέμε στον αύγουστο. και αν μπορώ να μπω στο ίντερνετ θα σας πω πως πεερνάω

OP
OP
T

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
παίδες κανένα νεο απο ντανιέλα? δεν μπορω να την βρω και το κινητό ειναι κλειστο στη ρουμανια
βοηθείστε!!!!

Επισκέπτης
Πολυ ομορφη η Ντανιελα αλλα πολυ μικροκαμομενη και αδυνατη...

OP
OP
T

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Πολυ ομορφη η Ντανιελα αλλα πολυ μικροκαμομενη και αδυνατη...
φίλε κώστα μπορέις να μου πείς αν την πέτυχες αυτές τις μέρες και που? προσπαθώ να τη βρω αλλά δεν τα εχω καταφέρει.
περιμένω απάντηση σ ου

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.706
Πόντοι
8.445
τελικά την βρήκε κανείς την Ντανιέλα;

OP
OP
T

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
παίδες η ντανιέλα ΄δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. μήπως την έχει συναντήσει κανέις άλλος σε κάποια απο τα σπίτια της φυλής? στη ρουμανία πάντως δεν είναι, μετά απο έγκυρες πληροφορίες μου. Μπορεί κάποιος να να κοιτάξει στα σπίτια μήπως την πετ΄΄υχει πουθενα?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
παίδες η ντανιέλα ΄δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. μήπως την έχει συναντήσει κανέις άλλος σε κάποια απο τα σπίτια της φυλής? στη ρουμανία πάντως δεν είναι, μετά απο έγκυρες πληροφορίες μου. Μπορεί κάποιος να να κοιτάξει στα σπίτια μήπως την πετ΄΄υχει πουθενα?
Αν η Ντανιελλα της Φωκαιας ειναι μινιον, τοτε αυτη που συστηθηκε ως Ντανιελλα στο Φυλης 59-κατω-την Κυριακη το πρωι δεν ειναι αυτη.

Επισκέπτης
Ακριβως το αντιθετο.Η Ντανιελλα που δουλευει Φυλης 54(στο κατω συνηθως)ειναι νταρντανα ξανθια με μεγαλα βυζια ψηλη εννοω η Ντανιελλα ειναι σαν την Pocahontas,μελαγχροινη με ωραιο σφιχτο κορμι μαυρα μακρια μαλλιασχετικα αβυζη.
Η Ντανιελλα δουλευε απογευμα Φωκαιας 17 στο πρωτο και το απογευμα στο μεσαιο απο τα 134.Σε αυτα τα σπιτια μεχρι χτες δεν ηταν παντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom