παιδες εγω θα παω πεντακαθαρος, θα ειμαι ηρεμος και θα της μιλησω ομορφα (οχι σαν να ειναι γκομενα, αλλα σαν να ειναι κανονικη κοπελα) και ειμαι σιγουρος οτι θα περασω καλα.... τελικα εχω καταλαβει πως μερικοι μπαινετε και τους λετε μαλακιες ετσι και αυτες σας κανουν μαλακιες... δεν μιλαω για τα παιδια εδω (free, ripper) γιατι δεν την εχω δοκιμασει και μπορει να ειναι χαλια αλλα γενικα τι βλεπω απο το φορουμ....
συμφωνώ με τον γιάννη. άμα μπαίνετε στο δωμάτιο και λέτε διάφορα, ή το παίζετε γκόμενοι, φυσικό είναι να μην συμπεριφέρετε καλα και νακανει μαλακίες.
στην πουτάνα πουτανιές χωράνε? όοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
εμένα γιατί δεν μου κάνει τις μαλακίες που κάνει σε άλλους? δεν την ήξερα απο πρίν αλλά την γνώρισα στο μπουρδέλο. απλα επειδή μιλάω την γλώσα της είπαμε μερι΄κα πράγματα παραπάνω και περνάμε καλα΄.
να συμπεριφέρεστε καλα για να σας φέρεται καλά. μου έιπε οτι πολλούς έιδε που βρωμαγανε κλπ και ανγκάστηκε να φύγει απο το δωμάτιο.
και άλλοι να της μιλάνε ασχημα. γιαυτό να της συμπεριφέρεστε καλά για να σας συμπεριφέρετε καλά.
δεν εχω να κερδίσω τίποτε απο αυτά ουτε οικονομικό όφελος έχω απο την κοπέλα ουτε θα έχω. φίλε γιαννη στειλε το τηλ ή παρε με τηλέφωνο γιατί σε θέλω οπωσδήποτε
ά ξέχασα να σας πώ ότι το βράδυ δουλευει κάπου στη φυλής
θα σας ενημερώσω σύτομα