You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντανιέλα Φωκαίας 17
- Μέλος που άνοιξε το νήμα terrorist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
αυτη ειναι καλη,απο που ειναι?απο ποδι τι λεει?ποσο παει?σορρυ που ρωταω τοσα πολλα αλλα ειμαι στρατο τωρα,και σερφαρω απο το κινητο.
Επισκέπτης
πρωινη βαρδια....
παίδες χτές πήρα την ντανιέλα στην φυλής 134 στο μεσαίο σπίτι με την π΄ρασινη πόρτα.
λοιπόν δουλέυει απο τις 10 τομπρωί ως τισ 5 στο 134 και μετά απο τισ 5 ως τις 12 στο φωκαίας 17 στο ισόγειο. αν θέλετε διναι και κουλούρι με +20 ευρώ. μπορέιτε να της το πείτε στο δωμάτιο χωρίς να το λέτε στην τσατσα. να βγάλει και αυτή κάτι παραπάνω.
αυτά απο μένα και περιμένω να την τιμήσετε δεόντως. και οπως είπαμε να της συμπεριφέρεστε σαν άνθρωπος και όχι σαν ζωωο γιατί έιναι άνθρωπος πάνω απόλα.
Συγκεκριμμένα μου ανέφερε οτι ο άλλος που ήταν πριν απο μένα στο διπλανό δωμάτιο ήθελε με το ζόρι να την φιλήσει και να της γλύψει το μουνί. και αυτο την στεναχώρησε. δεν θελει κατι με το ζόρι
λοιπόν δουλέυει απο τις 10 τομπρωί ως τισ 5 στο 134 και μετά απο τισ 5 ως τις 12 στο φωκαίας 17 στο ισόγειο. αν θέλετε διναι και κουλούρι με +20 ευρώ. μπορέιτε να της το πείτε στο δωμάτιο χωρίς να το λέτε στην τσατσα. να βγάλει και αυτή κάτι παραπάνω.
αυτά απο μένα και περιμένω να την τιμήσετε δεόντως. και οπως είπαμε να της συμπεριφέρεστε σαν άνθρωπος και όχι σαν ζωωο γιατί έιναι άνθρωπος πάνω απόλα.
Συγκεκριμμένα μου ανέφερε οτι ο άλλος που ήταν πριν απο μένα στο διπλανό δωμάτιο ήθελε με το ζόρι να την φιλήσει και να της γλύψει το μουνί. και αυτο την στεναχώρησε. δεν θελει κατι με το ζόρι
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τη πηρα πριν μια εβδομαδα στο ανακαινισμενο και καθαροτατο μπουρδελακι στο 134β,με μια ευγενεστατη,προσχαρη και εξυπηρετικη ρωσιδα τσατσα,το καλο με αυτην ειναι ειναι οτι ειναι καυλιαρα και της αρεσει η πουτσα πολυ κι ετσι το ευχαριστιεται κι το ευχαριστιομαστε κι εμεις!!!επισης γλυφει και και τις μπαλες και αυτο προσδιδει μια εξτρα γοητεια και καυλα και ηδονη καΤΑ την διαρκεια της πραξης!!!!!!!δοκιμαστε την ανεπιφυλακτα!!!τελικα αξιζει αυτη? "η μονο για κουλουρι.
ναι ακριβώς οπως τα λές είναι.terrorist ισχύει το πρόγραμμα που προανέφερες (πρωι Φλ134 βραδυ Φκ17) γιατί θέλω να της δώσω 2η ευκαιρία.
εκτός απο τετάρτες που είναι στο φυλής 71 στο ισόγειο αποτι μου έιπε.
επίσης θα ήθελα να ξέρω ποιός ήταν αυτός ο μ....ας που την π΄ρ'οδωσε στην υπηρεσία τοης φυλής 134.
και για να γ΄θνω πιο συγκεκριμένος κάπιος πήγε στο 134 και ρώτησε αν η ντανιέλα δίνιε κουλούρι και η τσατσα απάντησε οχι. τότε αυτό ο μ......ας έιπε πως όχι αφου στο ίντςερνετ γράφει οτι στο δωμάτιο δίνει κουλούρι με 20 ε. γιΑ να δείτε τι μαλάκες υπάρχουν. η κοπέλα θέλει μερικά εξτρα χρηματα και κάποιοι την καρφώνουν απο πάνω. τα σχόλια δικάσας
απο την ερχόμενη η την άλλη βδομάδα φεύγει για ρουμανία και επειστρέφει τέλοσ ιουλίου
vasilis1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
παιδιά, πού ακριβώς είναι αυτό το σπίτι;
φυλής 134 το μεσαίο σπίτι με την πράσινη πόρταπαιδιά, πού ακριβώς είναι αυτό το σπίτι;
επισης είναι και φωκαίας 17 ισόγειο μετα τις 5
vasilis1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
ευχαριστούμε!
παίδες η ντανιέλα ΈΦΥΓΕ την παρασκευή για ρουμανία καί επιστρέφει μέχρι τέλος ιουλίου. επίσης και γώ φεύγω διακοπές και επιστρέφω αύγουστο. αν κάποιος την πετύχει τις μέρες που θα λέιπω ασ ενημερώσει τουσ συναγωνιστές.
σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και τα λέμε τον αύγουστο
byeeeeeeeeeeeeeeeeeee
σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και τα λέμε τον αύγουστο
byeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις