You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντάνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ytrytr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.007
- Πόντοι
- 19.505
Ναι, ψώνιζε στο σούπερ μαρκετ σήμερα στις 4:32 (φακές, διχκτυωτό καλσόν, βαμβάκι και γάλα βλάχας)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.007
- Πόντοι
- 19.505
επίσης επέστρεψε από ρωσία, έχει νέα ξώφτερνα γοβάκια όπως μας ενημέρωσε συναγωνιστής που κοιτάνε πάντα ταβάνι. Δουλευει Φυλής 200 πότε πρωι και πότε βράδυ
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.007
- Πόντοι
- 19.505
ε, δεν πάει και με το πάσο της
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.007
- Πόντοι
- 19.505
heellover εσυ μου την κουραζεις την ντανα και φευγει η περουκα απο τη θεση της? τα τακουνια πρεπει να κυτανε ταβανι, και εγω το φροντιζω αυτο παντα με το ντανακι.
αυριο θα ειναι μαλλον πρωι, θα αντισταθω?
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Φιλοι ,υστερα απο τον εντονο προβληματισμο εις τον οποιο περιηλθα κοιτωντας τα thread για τα πισωγλεντικα αγορια και τη συνεισφορα των παπαδων στην ομοφυλοφιλια ... ε στην ορθοδοξια ηθελα να πω
και αφου εξυσα με ζηλο τα αρχιδια μου για το αποτελεσμα του μεγαλου ντερμπι περιμενα με ανυπομονησια να ανοιξει το επομενο πολυ ενδιαφερον thread με τους αθλους του καπταν Αρη και ολης της τιμημενης αριστερας
κατι ομως το οποιο δεν εγινε και ετσι βρηκα και εγω την ευκαιρια να ανακοινωσω κατι που ενδιαφερει μονο την hard core (οπως πολυ σωστα λεει και o panosmpos)μειοψηφια αυτου του site:ΝΤΑΝΑ ΙS BACK ,YEAH BABY YEAH σημερα το πρωι το μωρο ηταν στο γνωστο του ποστο στο Φυλης 200 πανεμορφο και μουγγο οπως παντα με μια attraction ομως στο προγραμμα του.Αμεσως μετα τη πιπα καβαλησε απο πανω χωρις να της το ζητησω δειχνοντας μου οτι μαλλον η τρελλο-Ντενιζα εχει αλλαξει τις ισορροπιες για τα καλα στη φυλης.ΝΤΑΝΑ FOR EVER το αγαπημενο μου επιπλο μετα το γνωστο πανεμορφο.... κομοδινο
και αφου εξυσα με ζηλο τα αρχιδια μου για το αποτελεσμα του μεγαλου ντερμπι περιμενα με ανυπομονησια να ανοιξει το επομενο πολυ ενδιαφερον thread με τους αθλους του καπταν Αρη και ολης της τιμημενης αριστερας
κατι ομως το οποιο δεν εγινε και ετσι βρηκα και εγω την ευκαιρια να ανακοινωσω κατι που ενδιαφερει μονο την hard core (οπως πολυ σωστα λεει και o panosmpos)μειοψηφια αυτου του site:ΝΤΑΝΑ ΙS BACK ,YEAH BABY YEAH σημερα το πρωι το μωρο ηταν στο γνωστο του ποστο στο Φυλης 200 πανεμορφο και μουγγο οπως παντα με μια attraction ομως στο προγραμμα του.Αμεσως μετα τη πιπα καβαλησε απο πανω χωρις να της το ζητησω δειχνοντας μου οτι μαλλον η τρελλο-Ντενιζα εχει αλλαξει τις ισορροπιες για τα καλα στη φυλης.ΝΤΑΝΑ FOR EVER το αγαπημενο μου επιπλο μετα το γνωστο πανεμορφο.... κομοδινο
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
NTANA IS BACK, γεγονος, και θα ελεγα σε ολα της καλυτερη, υπομονετικο στοματικο, παντα φιλοξενο μουνακι, στησιμο στα 4 καλυτερο απο πριν, και λιγο πιο χοντρουλα, ελαχιστα ομως, περουκα ως εχει, και ψηλοτακουνα που για λιγο σημαδεψαν το ταβανι, hellover τρεχα....
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ειναι απογευμα σημερα? αν γνωριζει κανεις?
[/quoteο
ο ευρων θα αμοιφθει
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Πέρασα χθες φίλε αλλα έλυπε η ντάνα ίσως έρθει απο βδομάδα .
Επισκέπτης
που ειναι ι ντανα οεο???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις