pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τί θες να μάθεις πουλάκι μου...ρώτα.θα 'μαι καλος σημερα με το τρυφερουδι...no comment
Μετά όμως περιμένω κ την δικιά σου ανάλυση κ τοποθέτηση να ξέρεις.
Τί θες να μάθεις πουλάκι μου...ρώτα.θα 'μαι καλος σημερα με το τρυφερουδι...no comment
πρωτο βημα τρυφερουδι μ'...δευτερο?Πάντως όχι τα σπάω κ εκτονώνω τα νεύρα μου...
Παντού κουκουλοφόρους κ χρυσαυγίτες βλέπεις;;;
Τί θες να μάθεις πουλάκι μου...ρώτα.
Μετά όμως περιμένω κ την δικιά σου ανάλυση κ τοποθέτηση να ξέρεις.
Μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Παπαδήμ κ Χ.Α. δεν υπάρχουν κ τρομερά μεγάλες ιδεολογικές διαφορές....Eαν συμβει κατι τετοιο θα ευθυνεται ο καθε λογης"Νταλαρας",πρωτα και κυρια...
Εγγραφή στο ΚΚΕ.πρωτο βημα τρυφερουδι μ'...δευτερο?
Και για την συγκυβέρνηση των τριών οι συριζαίοι έφταιγαν ε;;;;Συνέχισε να το λες και θα το πιστέψεις στο τέλος.
Φαντάζομαι και για την είσοδο του Βορίδη και του Άδωνι στην κυβέρνηση δεν έφταιγαν οι τσιρυζαίοι που τα έκαναν μπάχαλο στις παρελάσεις. Υπεύθυνη δύναμη!
Αλλά το καλύτερο:
Επιλέγω να βρεθώ κοντά στον κόσμο. Με ανοιχτές πόρτες για όσους αγαπούν, αλλά κι όσους πικραίνονται. Σε κάθε περίπτωση με πράξεις, χωρίς να κρύβομαι πίσω από δάφνες του χτες. Με ξεκάθαρη θέση που βασίζεται στα 42 χρόνια [size=20pt]αυτόνομης[/size] πορείας.
(Νταλάρας)
"Περασμένο καλοκαίρι και ο τροβαδούρος επισκέφτηκε μετά της συμβίας του το Φεστιβάλ Αθηνών (θέατρο οδού Πειραιώς) στο πλαίσιο θεατρικής παράστασης, η οποία μάλιστα είχε ως θεματική τη μετανάστευση. Στην αυλαία της παράστασης μια γυναίκα προσέγγισε την υπουργό με ηρεμία, άπλωσε το χέρι της και δίνοντας της ένα κέρμα των δύο ευρώ, την παρότρυνε να προσπαθήσει να περάσει το υπόλοιπο της βραδιάς με όσα χρήματα είχαν αφήσει οι πολιτικές επιλογές της ίδιας και των ομοίων της στην τσέπη μιας απλής εκπαιδευτικού.Επιλέγω να βρεθώ κοντά στον κόσμο. Με ανοιχτές πόρτες για όσους αγαπούν, αλλά κι όσους πικραίνονται. Σε κάθε περίπτωση με πράξεις, χωρίς να κρύβομαι πίσω από δάφνες του χτες. Με ξεκάθαρη θέση που βασίζεται στα 42 χρόνια αυτόνομης πορείας.
(Νταλάρας)
Τον Αδωνακο και τον Βοριδη τους εκανε υπουργους η ΠΑΣΟΚαρα...Συνέχισε να το λες και θα το πιστέψεις στο τέλος.
Φαντάζομαι και για την είσοδο του Βορίδη και του Άδωνι στην κυβέρνηση δεν έφταιγαν οι τσιρυζαίοι που τα έκαναν μπάχαλο στις παρελάσεις. Υπεύθυνη δύναμη!
α)Δηλαδή μόνο οι αριστεροί δεν πάνε τον Νταλάρα ε;;;α)Ρε πανίβλακα, ομοϊδεάτες σου μπαχαλάκηδες δεν ήταν αυτοί;
Μη μου πεις ότι αυθόρμητα πήγαν εκεί, έτυχε να υπάρχουν μερικοί κεσέδες με γιαούρτι και τους πέταξαν.
β)Όταν σε πίανει υστερία να διώξεις τον ΓΑΠ αλλά ταυτόχρονα αρνείσαι να μπεις στην κυβέρνηση, τι περίμενες να συμβεί δηλαδή;
Καταρχήν ρε νούμερο έβγαινε η συγκυβέρνηση κ με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...ο Καρατζαφέρης δεν ήταν απαραίτητος στο καρέ.Μαλακάκο, ο Τσίπρας είναι αυτός που μιλάει συνέχεια για ανθέλληνες και δοσίλογους. Δεν είναι τυχαίο που είναι ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ. Στα'χω πει χίλιες φορές αυτά αλλά εσύ συνεχίζεις να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ήθελαν να κρατήσουν τους φασίστες εκτός τότε γιατί δε δέχτηκαν να μπουν αυτοί στην κυβέρνηση; Μήπως δε γνώριζαν που θα αναγκαζόταν να στραφεί ο ΓΑΠ αν αυτοί του έκλειναν την πόρτα; Όχι βέβαια, δεν είναι τόσο αφελείς.
Παραθέτομεν πρὸς διευκόλυνσιν τῆς πλειοψηφίας τῶν συμμετεχόντων τὸ ὑπόλοιπον πρόγραμμα συναυλιῶν τοῦ Λαϊκοῦ Βάρδου
10/03: Κλειστό Γυμναστήριο 'Μιχάλη Μουρούτσου' - Δάφνη
17/03: Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης – Ηλιούπολη
24/03: Δημοτικό Γυμναστήριο 'Έσπερος'- Καλλιθέα
Ώρα έναρξης όλων των συναυλιών: 19:30.
Είσοδος ελεύθερη
Αγαπητέ, επετρεψέ μου την επανάληψη -διαφήμιση του παραπάνω....πρέπει να ενημερωθεί καλά ο κόσμος...χαχα
Προμηθευτείτε όλοι ένα κεσεδάκι....Αγαπητέ, επετρεψέ μου την επανάληψη -διαφήμιση του παραπάνω....πρέπει να ενημερωθεί καλά ο κόσμος...χαχα
Ειμαι καθημερινος του πελατης του στο ραδιο9τζιμακος απαιχτοςςςςςςς
Για πες...γιατί ήταν χρήσιμος τότε;;;Ήταν και παραήταν. Αλλά που να πάρεις χαμπάρι, εσύ έκανες μπαλάκια με τα κάκαδα της μύτης σου τότε.
Τώρα που έπαψε να είναι χρήσιμος είδες για πότε εξαφανίστηκε.
Σε λάθος θρεντ γράφεις,αλλά σε κατανοούμε επειδή έχεις πάθει μαλάκινση κ εγκεφαλικό.Μάθατε τα δυσάρεστα για τον σοσιαλισμό; Μόλις τρεις μήνες μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ιλ, η Βόρειος Κορέα ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις πυρηνικές δοκιμές, διακόπτει τις εκτοξεύσεις πυραύλων και δέχεται τον διεθνή έλεγχο του πυρηνικού προγράμματός της, με αντάλλαγμα 240.000 τόνους επισιτιστικής βοήθειας
ωιμέ.....
καλα κανεις, ανοιγει μυαλα, και ακομα και αν δεν συμφωνεις με αυτα που λεει το χιουμορ του απαιχτο....Ειμαι καθημερινος του πελατης του στο ραδιο9