Νέα

Νταλάρας στο Ίλιον ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ & ΚΑΡΕΚΛΕΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraskeuas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παπαριες.

Εκεινος που φοροδιαφευγει κανει κακο στην κοινωνια
και θα του τα πληρωσουμε εμεις τα σπασμενα.... και τι εργο παραγει?
πληρωνεται. Αυτος παραγει θεαμα εμεις συμμετεχουμε και αυτος πληρωνεται.

Και φοροδιαφευγει κιολας.... τελικα θα πρεπει να πεσει μεγαλη πεινα για να βαλετε καποιοι μυαλο
ακομη δεν εχει ερθει κριση παιδια... τα εμπορικα ειναι γεματα δεν ξερετε τι θα πει πεινα
αν πειναγες δεν θα καθοσουν να φιλοσοφησεις τωρα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

λέω λοιπόν ότι δεν αξιολογούνται όλα με βάση κάποιους δημοσιονομικούς ή οικονομικούς δείκτες
αυτό δε μας νομιμοποιεί να τα μηδενίζουμε όλα και να κανιβαλίζουμε το έργο κάποιων ανθρωπών

αγαπητέ για να θεωρηθεί στην μουσική ότι έχεις κάνει έργο απαιτείτε να είναι δικές σου οι συνθέσεις... ποιο το έργο του νταλάρα πέρα από το με λένε πόπη ?  :2funny: :2funny: :2funny:
φωνή ? ναι φωνάρα...ξέρεις πόσες άγνωστες χιλιάδες φωνάρες υπάρχουν που ο νταλάρας είναι μια τρίχα από τα αρχίδια τους ?

χάρη στην τέχνη μου τα χαλάς... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω δεν μπορω να καταλαβω το εξης απο που και ως που πρεπει να παραγραφονται οι οικονομικες ατασθαλιες καποιου επειδη παραγει εργο.... εγω θα πληρωσω τα δικα του σπασμενα?

ειλικρινα μου κανει μεγαλη εντυπωση που υπαρχουν ανθρωποι με τετοιες σκεψεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εχει πει ωραια τραγουδια και μεγαλωσανε γενιεs και γενιεs μ αυτα.........Η συγχιση νομιζω προερχεται οταν δεν τον βλεπουμε σαν τραγουδιστη αλλα σαν οτιδηποτε αλλο...Η δημοσια εικονα ενοs καλλιτεχνη αμαυρωνεται οταν αυτοs αναμιχθει με τα κοινα,ιδιωs τωρα που ο κοσμοs μισει οτιδηποτε εχει σχεση μ εκεινα τα χρονια....Καηκαμε στον χυλο και βεβαια φυσαμε και το γιαουρτι..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εχει πει ωραια τραγουδια και μεγαλωσανε γενιεs και γενιεs μ αυτα.........Η συγχιση νομιζω προερχεται οταν δεν τον βλεπουμε σαν τραγουδιστη αλλα σαν οτιδηποτε αλλο...Η δημοσια εικονα ενοs καλλιτεχνη αμαυρωνεται οταν αυτοs αναμιχθει με τα κοινα,ιδιωs τωρα που ο κοσμοs μισει οτιδηποτε εχει σχεση μ εκεινα τα χρονια....Καηκαμε στον χυλο και βεβαια φυσαμε και το γιαουρτι..

εγώ τον αντιπάθησα από τότε που τα έβαλε με τον τεράστιο...τον Πανούση!!!  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πάντως τέτοιες μαλακίες ούτε θα αποτρέψουν τον φοροφυγαδα από το να φοροδιαφεύγει ουτε θα γεμίσουν και ταμεία...

παπαριές και μαγκιές του κώλου είναι...

Επισκέπτης
Εγω δεν μπορω να καταλαβω το εξης απο που και ως που πρεπει να παραγραφονται οι οικονομικες ατασθαλιες καποιου επειδη παραγει εργο.... εγω θα πληρωσω τα δικα του σπασμενα?

ειλικρινα μου κανει μεγαλη εντυπωση που υπαρχουν ανθρωποι με τετοιες σκεψεις.

Ήταν πιο ικανός, κατάλαβε πως δουλεύει το σύστημα άρα πιο πετυχημένος από σένα που καλείσαι να πληρώσεις.
Παρ' τ' αρχίδια του και πλήρωνε τώρα..
(που τι να πληρώσεις εσύ δλδ αλλά κουβέντα να γίνεται)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
πακιστανέ γενικά μιλάω δεν με ενδιαφέρει εξατομικευμένα ο Νταλάρας , αλλού είναι η ένστασή μου

boldemort , δεν υποστήριζω την δημοσιονομική αναρχία , αλλά λέω ότι δεν μπορούμε να τα αξιολογούμε όλα και να κανιβαλίζουμε
το έργο με πρόσχημα την δημοσιονομική προσαρμογή , εξάλλου οι δείκτες αυτοί απευθύνονται στην διαχείρηση της μάζας
είναι βιοπολιτική ένας τρόπος κοινωνικής μηχανικής , ενώ το έργο πηγάζει απο σκεπτόμενες προσωπικότητες

ας πούμε και ο Παπανικολάου (ο γυναικολόγος) μπορεί να μην έκοψε μια απόδειξη
ή Μίκης να μη δήλωσε στην εφορία τα έσοδα απο μια συναυλία

αυτό τι σημαίνει?
ότι θα ακυρώσουμε όσα προσέφεραν για χάρη της νομιμότητας της πουτάνας της κοινωνίας δλδ της αγέλης των ζώων ?

υγ: δεν υποστηρίζω τον εκτροχιασμό των δημοσιονομικών , απλά θεωρώ λάθος την θεοποίηση τους

υγ2 : ελπίζω να τα κατέστησα σαφή αυτά που θέλω να πώ , γιατί πρέπει να φύγω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ήταν πιο ικανός, κατάλαβε πως δουλεύει το σύστημα άρα πιο πετυχημένος από σένα που καλείσαι να πληρώσεις.
Παρ' τ' αρχίδια του και πλήρωνε τώρα..
(που τι να πληρώσεις εσύ δλδ αλλά κουβέντα να γίνεται)

xaxaxxa ωραια καλα εκανε αλλα αμα τον παρω πρεφα θα τον κυνηγησω.

Ουτε εσυ πληρωνεις νατσε ασε τα ψεματα

Δεν κλαιγομαι που εκλεψε αλλα δεν θα του αφαιρεσω τελειως και τις ατασθαλιες επειδη ειναι ωραιος καλλιτεχνης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω λεω να καταλαβεις πως δουλευει το συστημα να βγαλεις λεφτα αλλα να μην γαμηθεις και στην φοροδιαφυγη φιλε. Α ρε νατσακι δεν καταλαβαινεις εχεις θεμα νοηματικης μετα σου φταιει το ελληνικο πανεπιστημιο

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.187
Πόντοι
7.195
πακιστανέ γενικά μιλάω δεν με ενδιαφέρει εξατομικευμένα ο Νταλάρας , αλλού είναι η ένστασή μου

boldemort , δεν υποστήριζω την δημοσιονομική αναρχία , αλλά λέω ότι δεν μπορούμε να τα αξιολογούμε όλα και να κανιβαλίζουμε
το έργο με πρόσχημα την δημοσιονομική προσαρμογή , εξάλλου οι δείκτες αυτοί απευθύνονται στην διαχείρηση της μάζας
είναι βιοπολιτική ένας τρόπος κοινωνικής μηχανικής , ενώ το έργο πηγάζει απο σκεπτόμενες προσωπικότητες

ας πούμε και ο Παπανικολάου (ο γυναικολόγος) μπορεί να μην έκοψε μια απόδειξη
ή Μίκης να μη δήλωσε στην εφορία τα έσοδα απο μια συναυλία

αυτό τι σημαίνει?
ότι θα ακυρώσουμε όσα προσέφεραν για χάρη της νομιμότητας της πουτάνας της κοινωνίας δλδ της αγέλης των ζώων ?

υγ: δεν υποστηρίζω τον εκτροχιασμό των δημοσιονομικών , απλά θεωρώ λάθος την θεοποίηση τους

υγ2 : ελπίζω να τα κατέστησα σαφή αυτά που θέλω να πώ , γιατί πρέπει να φύγω
συνεχισε να γινεσαι ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ.....
γουσταρω.....

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Τι γαμάτο βιντεάκι, ετσι, ξεφτίλα και γιούχα σε κάθε προδότη νεοταξίτη αντεθνικό καθίκι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
συνεχισε να γινεσαι ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ.....
γουσταρω.....
τι γουστάρεις ρε ερπετό ; 
ποιός σας δίνει το γαμημένο δικαίωμα να έχετε άποψη πραγματικά για το οτιδήποτε , χωρίς να ξέρετε ούτε κάν ανάγνωση σ'αυτή τη γαμημένη κοινωνία σας ;

πήρε θέση το ερπετό , εξισώθηκε με τον Νταλάρα και τον βρίζει
ή βρίζει εμένα άσχετως αν κάνω διδακτορικό ή όχι

γαμημένη φαυλοκρατική κοινωνία

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι γουστάρεις ρε ερπετό ; 
ποιός σας δίνει το γαμημένο δικαίωμα να έχετε άποψη πραγματικά για το οτιδήποτε , χωρίς να ξέρετε ούτε κάν ανάγνωση σ'αυτή τη γαμημένη κοινωνία σας ;

πήρε θέση το ερπετό , εξισώθηκε με τον Νταλάρα και τον βρίζει
ή βρίζει εμένα άσχετως αν κάνω διδακτορικό ή όχι

γαμημένη φαυλοκρατική κοινωνία

Ηρεμησε... ειναι αναγωγοι δεν ξερουν να κανουν συζητηση χωρις να διαφωνουν πολιτισμενα...  :P

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ηρεμησε... ειναι αναγωγοι δεν ξερουν να κανουν συζητηση χωρις να διαφωνουν πολιτισμενα...  :P
για να το πώ λαικά γιατί μάλλον τα ερπετοειδή δεν καταλαβαίνουν τίποτα

με ποιό δικαίωμα ένα ντουβάρι εξισώνεται βρίζει και πετάει γιαούρτια σε κάποιον 150πατώματα απο πάνω του ?

ας πούμε ο Νταλάρας είναι μαλάκας ,
εσύ  πανάθλιε ανθρωπάκο SimPLicio
τι διάλο έχεις παράξει ως έργο , εκτός απ΄το να μασκαράευεις το μηδέν σου, βρίζοντας μεγαλύτερους ?

αυτό είναι το κυριότερο αίτιο της κρίσης : η άνοδος της ασημαντότητας , η κυριαρχία της φαυλότητας
και ο εκτροχιασμός των δημοσιονομικών δεικτών έπεται ώς φυσικο επακόλουθο

πρόσεξε τώρα το ερπετοειδές , ανίκανο να αρθρώσει λόγο , πως θα επαληθεύσει αυτό που έγραψα

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.187
Πόντοι
7.195
για να το πώ λαικά γιατί μάλλον τα ερπετοειδή δεν καταλαβαίνουν τίποτα

με ποιό δικαίωμα ένα ντουβάρι εξισώνεται βρίζει και πετάει γιαούρτια σε κάποιον 150πατώματα απο πάνω του ?

ας πούμε ο Νταλάρας είναι μαλάκας ,
εσύ  πανάθλιε ανθρωπάκο SimPLicio
τι διάλο έχεις παράξει ως έργο , εκτός απ΄το να μασκαράευεις το μηδέν σου, βρίζοντας μεγαλύτερους ?

αυτό είναι το κυριότερο αίτιο της κρίσης : η άνοδος της ασημαντότητας , η κυριαρχία της φαυλότητας
και ο εκτροχιασμός των δημοσιονομικών δεικτών έπεται ώς φυσικο επακόλουθο

πρόσεξε τώρα το ερπετοειδές , ανίκανο να αρθρώσει λόγο , πως θα επαληθεύσει αυτό που έγραψα
προφανως συμπεριλαμβανεσαι και εσυ στο στερεωμα του "η άνοδος της ασημαντότητας , η κυριαρχία της φαυλότητας".
διοτι συνηθως ολοι οι ασημαντοι και οι τυχαρπαστοι like ανδρικος , νταλαρικος + συμβια , και πολυ αλλοι αντιδρατε λυσωδως οταν κατι σας θιγει !!!!!!!!
ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑ
γουσταρω !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom