Νέα

Νταλάρας στο Ίλιον ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ & ΚΑΡΕΚΛΕΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraskeuas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για την οικονομική κρίση πως σχετίζεται ο Νταλάρας δεν έχω καταλάβει  :think:

Έλα ντε ...
Αυτός για τις εμφανίσεις του στην Ολυμπιάδα,
έπαιρνε μόνο 1-2 μύρια € ανά εμφάνιση .........

Και η κυρά του , για να αλλάξει πλακάκια και ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ
ΞΟΔΕΨΕ ΜΟΝΟ 1 ΜΥΡΙΟ € ....

Τι σχέση έχει .....

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Που ζείτε ρε ξυπνήστεεεε!!!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Έλα ντε ...
Αυτός για τις εμφανίσεις του στην Ολυμπιάδα,
έπαιρνε μόνο 1-2 μύρια € ανά εμφάνιση .........

Και η κυρά του , για να αλλάξει πλακάκια και ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ
ΞΟΔΕΨΕ ΜΟΝΟ 1 ΜΥΡΙΟ € ....

Τι σχέση έχει .....
δεν τις ήξερα αυτές τις "λεπτομέρειες"

αλλά για την ελληνική οικονομική φούσκα εκτός απο τους υποτίθεται "απο πάνω"
φταίνε και οι "απο κάτω" που εν προκειμένω πετάνε τα γιαούρτια, ήταν συνολικά παθολογικό το σύστημα

πόσοι είναι διορισμένοι, αμόρφωτοι σε θέσεις που δεν τις άξιζαν και με μισθούς που δεν τους άξιζαν ?

προσωπικά θα γούσταρα δεόντως την αγελαδίτσα να πήγαινε σε κάποιον μαλάκα του δημοτικού που έχει διορισθεί στο ΣΔΟΕ
και έχει κάνει περιουσία εκατομμυρίων

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Την άλλη "λεπτομέρεια" , ότι μεταβίβασε στην κυρά ακίνητα,
πάνω που έγινε βουλευτίνα,
για να απολαύσει τις βουλευτικές "φοροαπαλλαγές" ;;;;;;;;;;;
ok κατανοητό και καταδικαστέο χωρίς αμφιβολία

τουλάχιστον αυτός όμως έχει και μια παραγωγή μουσικού έργου που θα μείνει
ενώ μια τεράστια μάζα ατόμων παντελώς άχρηστων ευνοηθηκε πολύ, χωρίς να αφήσει τίποτα

Επισκέπτης
ok κατανοητό και καταδικαστέο χωρίς αμφιβολία

ενώ μια τεράστια μάζα ατόμων παντελώς άχρηστων ευνοηθηκε πολύ, χωρίς να αφήσει τίποτα

Και ο Ντεπαρτιέ στη Γαλλία είχε προσφορά, αλλά τα 145.000.000€ που έχει δώσει φόρους,
δεν τα θεώρησε αρκετά η γαλλική δημοκρατία και ήθελε να του πάρει κι άλλα ....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Και ο Ντεπαρτιέ στη Γαλλία είχε προσφορά, αλλά τα 145.000.000€ που έχει δώσει φόρους,
δεν τα θεώρησε αρκετά η γαλλική δημοκρατία και ήθελε να του πάρει κι άλλα ....
σύμφωνοι

αλλά δε νομίζω στη Γαλλία να έχουν αυτά τα καρκινωματώδη φαινόμενα που έχουν συζητήθεί στο thread πχ με τους ΔΥ
θέλω να πώ ,ας ήταν το ελληνικό σύστημα αξιοκρατικό και δίκαιο ομοιογενώς και ας του τα έπαιρναν όλα του Νταλάρα

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.187
Πόντοι
7.195
σύμφωνοι

αλλά δε νομίζω στη Γαλλία να έχουν αυτά τα καρκινωματώδη φαινόμενα που έχουν συζητήθεί στο thread πχ με τους ΔΥ
θέλω να πώ ,ας ήταν το ελληνικό σύστημα αξιοκρατικό και δίκαιο ομοιογενώς και ας του τα έπαιρναν όλα του Νταλάρα
σε αφησα να απαλαυσεις μονος σου την ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ .
ομως παλι θα σου συστησω να διαβασεις προτου μιλησεις !!!!!!
ποιο μουσικο εργο αφησε ο απατεωνας ??????
αυτο που εκλεψε απο τον πατερα του που τον αφησε να πεθανει στην ψαθα .....
αυτο που εκλοεψε απο τους υπολοιπους ?????
για πιο μιλας εσυ μεσα στην ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ σου ????
οσον αφορα και τους δυο (γεωργαρα και την γελοια συζυγο) μηπως ενοεις οτι πρεπει να τους πουμε και "ΑΦΕΡΙΜ¨" για την κλεψια στον Ελληνικο λαο και την πληρη ανικανοτητα που επιδεικνυουν και οι δυο ????
οσον αφορα για το ΣΔΟΕ παλι αδιαβαστος εισαι .
ο μεγας δημοκρατης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ της καταπτυστης γνωστης οικογενειας , ειχε διορισει αποφοιτο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ τον τοτε ΠΡΟΕΔΡΟ της ΕΘΕΛ ,γνωστο κουμασι και τεμπελχανειο, λογω ,ακουσον ακουσον , ΕΙΔΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ.
σε λιγο θα μας ξεφουρνισεις οτι "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" κατα γελοιδεστατον ΠΑΓΚΑΛΟΝ.
πρεπει ομως να σου αναγνωρισω και ενα δικαιο !!!!!!
αν εχει και αλλους γελοιους σαν εσενα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ τοτε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
πολυ λυπαμαι γιατι ο καθε ασχετος βγαινει εδω και γραφει οτι να ναι για τον μεγαλυτερο ελληνα τραγουδιστη.ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Η αλλη όψη του αριστερού Νταλάρα, αγαπάει την Ελλαδα και την Κύπρο, αλλά η φοροδιαφυγη είναι αλλο πραγμα...  

Στο ΣΔOE «σκόνταψαν» οι καλλιτεχνικές ευαισθησίες πρωθυπουργικού συμβούλου...
Δημοσίευση: 06 Φεβ. 2003
Την παραίτησή του υπέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης ο σύμβουλος Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Πανταγιάς.
Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον Κώστα Σημίτη, έρχεται έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή, την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Πανταγιάς ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος προς το Δημόσιο του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα ύψους 100 εκατ. δραχμών.....

Φοροδιαφυγή... με ρυθμό latin εντόπισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες στις φορολογικές δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. Το θέμα, όμως, απέκτησε και πολιτική διάσταση όταν επενέβη ανεβάζοντας τον ρυθμό σε allegro, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Γιώργος Πανταγιάς. Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του πρωθυπουργικού συμβούλου τον οδήγησαν σε έντονες παραστάσεις στην ηγεσία του ΣΔΟΕ, με αίτημα να μην επιμένουν σε τέτοιες «αντικαλλιτεχνικές» υποθέσεις.

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού εμφανίζεται να εισηγείται (προφανώς χωρίς καμιά αρμοδιότητα) στο ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέη προς το Δημόσιο ύψους 100 εκατ. δρχ. του κορυφαίου τραγουδιστή Γιώργου Nταλάρα.

Προς απογοήτευσή του όμως, οι ελεγκτικές αρχές ακολούθησαν την προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία και απέστειλαν στην εφορία που υπάγεται ο κ. Nταλάρας την έκθεση ελέγχου. Σύμφωνα με πληροφορίες το χρέος του κ. Nταλάρα κοινοποιήθηκε ήδη στη ΔOY Ψυχικού και αναγκαστικά εξοφλείται κανονικώς κατόπιν της ρυθμίσεως στην οποία προχώρησε.

Ωστόσο, ενώ ο καλλιτέχνης έχει προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος φαίνεται ότι επιμένει στις παρεμβάσεις του, που σύμφωνα με πληροφορίες επεκτείνονται σε όλο σχεδόν το φάσμα των πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων...

Ηδη το θέμα έχει τεθεί στο γραφείο του πρωθυπουργού, δεδομένου ότι κατά τις παρεμβάσεις του δραστήριου συμβούλου γίνεται εμφανής η υπονοούμενη επίκληση «του Μαξίμου» και αναμένεται να ενημερωθεί και ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης, ο οποίος προφανώς δεν έχει λόγους να ενδιαφέρεται για τις φορολογικές εκκρεμότητες καλλιτεχνών.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
σκέφτηκα αρχικά να μην απαντήσω καίγοντας εγκεφαλικά κύτταρα , αλλά μετά το είδα ώς πείραμα μελέτης ζωικής ψυχολογίας & ως διασκέδαση

λοιπόν έγραψα τις εξής φράσεις προς τον Λάκη , με προφανή την ένστασή μου ότι η οικονομική κρίση είναι συστημικό παθολογικό φαινόμενο:

α)
σύμφωνοι (σ. για το θέμα του αξιοποινου των πράξεων του/της Νταλάρα )
β)
ok κατανοητό και καταδικαστέο χωρίς αμφιβολία (σ. ξανά για 8η φορά το θέμα του αξιόποινου των πράξεων του Νταλάρα)

τώρα κάποιο λόγο φορτίστηκε το εγκεφαλικό παρέγχυμα του SBL και εκφορτιζόμενο αποτύπωσε το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα

σε αφησα να απαλαυσεις μονος σου την ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ .

τωρα για ποιό λόγο γελοιοποιηθήκα δεν το κατανοώ
και άντε πές ότι γελοιοποιήθηκα , σε ποιούς γελοιοποιηθήκα ;
σε ομοιοειδέις του SBL; αν είναι έτσι τότε είναι μέγιστη κολακεία για μένα !

μετά μου απευθύνει το ερώτημα για το έργο που άφησε και καταλήγει στο χαρακτηρισμό ότι είμαι άσχετος  :

ποιο μουσικο εργο αφησε ο απατεωνας ??????
αυτο που εκλεψε απο τον πατερα του που τον αφησε να πεθανει στην ψαθα .....
αυτο που εκλοεψε απο τους υπολοιπους ?????
για πιο μιλας εσυ μεσα στην ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ σου ????

άρα σύμφωνα με τον SBL έκλεψε με κάποιο τρόπο το μουσικό έργο του πατέρα του και κάποιων υπολοίπων

τώρα τι ακριβώς εννοεί, επίσης δεν βγάζω νόημα

μάλλον εννοεί ότι έκλεψε το iron man απο τον ozzy και το έβαλε στα "παραπονεμένα λόγια"

μετά προσπαθώντας να ισοπεδώσει και να καταστρέψει την λάθος και επαίσχυντη τοποθέτηση μου περί φαυλοκρατίας και αναξιοκρατίας στο ΣΔΟΕ
με αποστομώνει με το κάτωθι :

οσον αφορα για το ΣΔΟΕ παλι αδιαβαστος εισαι .
ο μεγας δημοκρατης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ της καταπτυστης γνωστης οικογενειας , ειχε διορισει αποφοιτο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ τον τοτε ΠΡΟΕΔΡΟ της ΕΘΕΛ ,γνωστο κουμασι και τεμπελχανειο, λογω ,ακουσον ακουσον , ΕΙΔΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ.

τώρα μάλλον πρέπει να νιώσω ότι με γκρέμισε , αλλά όσο και να προσπαθω δυσκολεύομαι να καταλάβω τον τρόπο που με αποστόμωσε...

συνεχίζει αποτυπώνοντας την καθόλου λαικίστικη & κοινότυπη & χιλιομασημένη άποψη που δεν ακούγεται ποτέ στα καφενεία απο ηλικιωμένους ,
ότι το σύνολο του κακόμοιρου ελληνικού λαού είναι άμοιρο
ευθυνών ,δεν ευνοήθηκε καθόλου χωρίς να το αξίζει την εποχή των παχιών αγελάδων ,ότι δεν υπάρχει ίχνος φαυλότητας & αναξιοκρατίας,

και ο καλός μας sbl χωρίς να είναι καθόλου υποκινούμενος κοινότυπα & προβλέψιμα αγελαία αντανακλαστικά ,αποδίδει τις ευθύνες κατ'αποκλειστικότητα και πλήρως για την
οικονομική κρίση στους επιφανείς αποδιοπομπαίους τράγους :

σε λιγο θα μας ξεφουρνισεις οτι "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" κατα γελοιδεστατον ΠΑΓΚΑΛΟΝ

και τέλος μετά απο τον συνεκτικότατο , υψηλού επιπέδου λόγο του
καταλήγει στο συμπέρασμα :

πρεπει ομως να σου αναγνωρισω και ενα δικαιο !!!!!!
αν εχει και αλλους γελοιους σαν εσενα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ τοτε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

άρα πιστεύει ότι αν ήταν περισσότεροι σαν αυτόν, με την προφανέστατη, λαμπρή καριέρα σε ακαδημαικό επίπεδο (φαίνεται αυτό απο τη γραφή του)  θα είχε προοδεύσει το έθνος και η φυλή , ενώ επειδή είναι πολλοί σαν εμένα , που υποτίθεται στα κριτήρια του είμαι πιο κάτω απο το δημοτικό , είμαστε σ'αυτό το χάλι.

τώρα θα μαζευτούν κάποιοι σαν το skatomoutro ή κάποιοι άλλοι ντενεκέδες , θα συμφωνήσουν όλοι αυτοί μεταξύ τους , ότι λέω μαλακίες
και θα βγάλουν το ομαδικό πόρισμα ότι το αίτιο της κρίσης είναι ο Νταλάρας και γενικά όλοι οι απο πάνω και ότι ο λαός είναι άμοιρος ευθυνών και το θύμα...

Επισκέπτης
Ο Νταλάρας είναι ένα σκουπίδι , με μηδενική καλλιτεχνική προσφορά
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΥΖΗΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΞΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

Π.Χ. ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ , ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ κ.α.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.187
Πόντοι
7.195
σκέφτηκα αρχικά να μην απαντήσω καίγοντας εγκεφαλικά κύτταρα , αλλά μετά το είδα ώς πείραμα μελέτης ζωικής ψυχολογίας & ως διασκέδαση

λοιπόν έγραψα τις εξής φράσεις προς τον Λάκη , με προφανή την ένστασή μου ότι η οικονομική κρίση είναι συστημικό παθολογικό φαινόμενο:

α)β)
τώρα κάποιο λόγο φορτίστηκε το εγκεφαλικό παρέγχυμα του SBL και εκφορτιζόμενο αποτύπωσε το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα

τωρα για ποιό λόγο γελοιοποιηθήκα δεν το κατανοώ
και άντε πές ότι γελοιοποιήθηκα , σε ποιούς γελοιοποιηθήκα ;
σε ομοιοειδέις του SBL; αν είναι έτσι τότε είναι μέγιστη κολακεία για μένα !

μετά μου απευθύνει το ερώτημα για το έργο που άφησε και καταλήγει στο χαρακτηρισμό ότι είμαι άσχετος  :

άρα σύμφωνα με τον SBL έκλεψε με κάποιο τρόπο το μουσικό έργο του πατέρα του και κάποιων υπολοίπων

τώρα τι ακριβώς εννοεί, επίσης δεν βγάζω νόημα

μάλλον εννοεί ότι έκλεψε το iron man απο τον ozzy και το έβαλε στα "παραπονεμένα λόγια"

μετά προσπαθώντας να ισοπεδώσει και να καταστρέψει την λάθος και επαίσχυντη τοποθέτηση μου περί φαυλοκρατίας και αναξιοκρατίας στο ΣΔΟΕ
με αποστομώνει με το κάτωθι :

τώρα μάλλον πρέπει να νιώσω ότι με γκρέμισε , αλλά όσο και να προσπαθω δυσκολεύομαι να καταλάβω τον τρόπο που με αποστόμωσε...

συνεχίζει αποτυπώνοντας την καθόλου λαικίστικη & κοινότυπη & χιλιομασημένη άποψη που δεν ακούγεται ποτέ στα καφενεία απο ηλικιωμένους ,
ότι το σύνολο του κακόμοιρου ελληνικού λαού είναι άμοιρο
ευθυνών ,δεν ευνοήθηκε καθόλου χωρίς να το αξίζει την εποχή των παχιών αγελάδων ,ότι δεν υπάρχει ίχνος φαυλότητας & αναξιοκρατίας,

και ο καλός μας sbl χωρίς να είναι καθόλου υποκινούμενος κοινότυπα & προβλέψιμα αγελαία αντανακλαστικά ,αποδίδει τις ευθύνες κατ'αποκλειστικότητα και πλήρως για την
οικονομική κρίση στους επιφανείς αποδιοπομπαίους τράγους :

και τέλος μετά απο τον συνεκτικότατο , υψηλού επιπέδου λόγο του
καταλήγει στο συμπέρασμα :

άρα πιστεύει ότι αν ήταν περισσότεροι σαν αυτόν, με την προφανέστατη, λαμπρή καριέρα σε ακαδημαικό επίπεδο (φαίνεται αυτό απο τη γραφή του)  θα είχε προοδεύσει το έθνος και η φυλή , ενώ επειδή είναι πολλοί σαν εμένα , που υποτίθεται στα κριτήρια του είμαι πιο κάτω απο το δημοτικό , είμαστε σ'αυτό το χάλι.

τώρα θα μαζευτούν κάποιοι σαν το skatomoutro ή κάποιοι άλλοι ντενεκέδες , θα συμφωνήσουν όλοι αυτοί μεταξύ τους , ότι λέω μαλακίες
και θα βγάλουν το ομαδικό πόρισμα ότι το αίτιο της κρίσης είναι ο Νταλάρας και γενικά όλοι οι απο πάνω και ότι ο λαός είναι άμοιρος ευθυνών και το θύμα...
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗ ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΑΚΟ ΜΑΘΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ
SPL ΚΑΙ ΟΧΙ SBL
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗ ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΑΚΟ ............................

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
:jerking: :jerking:
τράβα τελείωσε το δημοτικό ρε ερπετό που βάζεις στο στόμα ανθρώπους που είναι 100πατώματα πάνω απο σένα, για να νιώσεις ότι ξεφεύγεις απο το τίποτά σου
ούτε καν το διαδικτυακό σου όνομα είναι άξιο προσοχής

όλα τα μηδενικά αποκτήσατε ταυτότητα και βρίζετε

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.187
Πόντοι
7.195
τράβα τελείωσε το δημοτικό ρε ερπετό που βάζεις στο στόμα ανθρώπους που είναι 100πατώματα πάνω απο σένα, για να νιώσεις ότι ξεφεύγεις απο το τίποτά σου

ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗ ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΑΚΟ δεν μπορω να φοιτησω στο δημοτικο γιατι φοιτησα 5 ετη στο νηπιαγωγειο!!!
εσυ σε πιο επίπεδο ΒΟΘΡΟΥ ζεις ????????????
γιατι εισαι τοσο κακομοιρουλης και γελοιος που εκτος βοθρου αποκλειεται να ζεις ......

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗ ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΑΚΟ δεν μπορω να φοιτησω στο δημοτικο γιατι φοιτησα 5 ετη στο νηπιαγωγειο!!!
εσυ σε πιο επίπεδο ΒΟΘΡΟΥ ζεις ????????????
γιατι εισαι τοσο κακομοιρουλης και γελοιος που εκτος βοθρου αποκλειεται να ζεις ......

στο επίπεδο 150 πατωμάτων πάνω απο σένα  και ο Νταλάρας 350
πάρε τώρα λίγη αυτοπεποίθηση βρίζοντας εκεί που δε φτάνεις
για να κοροιδέψεις το "τίποτα" σου , ότι είναι" κάτι" πίσω απο το πληκτρολόγιό σου

τα "τίποτα" που εκτρέφει η κοινωνία σας , αν υπήρχε άλλο καθεστώς τα τίποτα δε θα είχατε τη γλωσσίτσα σας στη θέση της,αλλά σας προστατεύει η φαυλοκρατική δημοκρατία σας...

και αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που  καίω για χατήρι ακόμα ενός τίποτα

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Επίσης θα πρόσθετα ότι και ο Τσίπρας δεν πληρώνει φόρους-(όπως ομολόγησε) οπότε γιατί όχι και ένα γιαούρτι  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω αν ημουν Νταλαρας θα μαθαινα απο πριν τι παιζει εκει και δεν θα πατουσα καν... ο κοσμος δεν σε θελει... δεν πηγαινεις καν. ΑΠοφευγεις τις κακοτοπιες. ΑΠλα τα πραγματα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
διαβάζω που λέτε αν είναι κάποιος η όχι ο Νταλάρας....
δεν λέω κάποιες ερμηνίες απίστευτες τις έχει κάνει (πχ το θεσαλλονίκη με τον παπακωνσταντίνου..)αλλά πέρα από την έμπειρη φωνή του πνευματικά είναι σκουπίδι αν κρίνω από τον τρόπο που αντιμετόπισε κάποτε τον πανούση η από τα κατορθόματα της γυναίκας του.
όχι τέτοιοι φιλοχρήματοι τύποι δεν έχουν σχέση με την λέξη τέχνη.

και το μεγαλήτερο χιτ που έγραψε ο ίδιος είναι το με λένε πόπη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να μου πείτε για κάνα Γιάννη Αγγελάκα ναι καλλιτεχνάρα...ο τελευταίος διάσιμος που αξίζει και έχει να πει κάτι.
από εκεί και πέρα στην ελλάδα ότι ποιότητα παιζει είναι εντελώς undergound και για λίγους...

Επισκέπτης

Μιλαμε για τσοπανηδες... χοιροβοσκους... κανε παιχνιδι παιχταρα μου...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
αν μου επιτρέπετε , θα αποσαφηνίσω κάπως την θέση μου , και το πού ακριβώς έγκειται η ένστασή μου :

λέω λοιπόν ότι δεν αξιολογούνται όλα με βάση κάποιους δημοσιονομικούς ή οικονομικούς δείκτες
αυτό δε μας νομιμοποιεί να τα μηδενίζουμε όλα και να κανιβαλίζουμε το έργο κάποιων ανθρωπών

ας πούμε ότι επιστήμονες ή καλλιτέχνες που παράγουν σημαντικό έργο το οποίο θα μείνει αλλά φοροδιαφεύγουν,
αυτό το γεγονός νομιμοποιεί κάποιο τυχαίο ζηλόφθονο μηδενικό όπως ο spl να κανιβαλίζει την προσφορά τους
με το πρόσχημα της δημοσιονομικής παρέκλισης ?

ε στους όρχεις μας στην τελική η Μέρκελ και ο Όλι Ρέν

είναι σημαντικό για την κοινωνία να υπάρχει υγεία στους οικονομικούς δείκτες και κανένας να μην είναι υπεράνω του νόμου,κανένας δεν το αμφισβητεί αυτό,
αλλά είναι σημαντικότερο να παράγεται έργο , είναι η δικτατορία των μηδενικών να μηδενίζουν τα πάντα
και να τα φέρνουν όλα στο μηδέν τους για να νιώσουν καλά , με πρόσχημα εν προκειμένω τις οικονομικές ατασθαλίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom