σκέφτηκα αρχικά να μην απαντήσω καίγοντας εγκεφαλικά κύτταρα , αλλά μετά το είδα ώς πείραμα μελέτης ζωικής ψυχολογίας & ως διασκέδαση
λοιπόν έγραψα τις εξής φράσεις προς τον Λάκη , με προφανή την ένστασή μου ότι η οικονομική κρίση είναι συστημικό παθολογικό φαινόμενο:
α)
σύμφωνοι (σ. για το θέμα του αξιοποινου των πράξεων του/της Νταλάρα )
αλλά δε νομίζω στη Γαλλία να έχουν αυτά τα καρκινωματώδη φαινόμενα που έχουν συζητήθεί στο thread πχ με τους ΔΥ
θέλω να πώ ,ας ήταν το ελληνικό σύστημα αξιοκρατικό και δίκαιο ομοιογενώς και ας του τα έπαιρναν όλα του Νταλάρα
β)
ok κατανοητό και καταδικαστέο χωρίς αμφιβολία (σ. ξανά για 8η φορά το θέμα του αξιόποινου των πράξεων του Νταλάρα)
τουλάχιστον αυτός όμως έχει και μια παραγωγή μουσικού έργου που θα μείνει
ενώ μια τεράστια μάζα ατόμων παντελώς άχρηστων ευνοηθηκε πολύ, χωρίς να αφήσει τίποτα
τώρα κάποιο λόγο φορτίστηκε το εγκεφαλικό παρέγχυμα του SBL και εκφορτιζόμενο αποτύπωσε το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα
σε αφησα να απαλαυσεις μονος σου την ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ .
τωρα για ποιό λόγο γελοιοποιηθήκα δεν το κατανοώ
και άντε πές ότι γελοιοποιήθηκα , σε ποιούς γελοιοποιηθήκα ;
σε ομοιοειδέις του SBL; αν είναι έτσι τότε είναι μέγιστη κολακεία για μένα !
μετά μου απευθύνει το ερώτημα για το έργο που άφησε και καταλήγει στο χαρακτηρισμό ότι είμαι άσχετος :
ποιο μουσικο εργο αφησε ο απατεωνας ??????
αυτο που εκλεψε απο τον πατερα του που τον αφησε να πεθανει στην ψαθα .....
αυτο που εκλοεψε απο τους υπολοιπους ?????
για πιο μιλας εσυ μεσα στην ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ σου ????
άρα σύμφωνα με τον SBL έκλεψε με κάποιο τρόπο το μουσικό έργο του πατέρα του και κάποιων υπολοίπων
τώρα τι ακριβώς εννοεί, επίσης δεν βγάζω νόημα
μάλλον εννοεί ότι έκλεψε το iron man απο τον ozzy και το έβαλε στα "παραπονεμένα λόγια"
μετά προσπαθώντας να ισοπεδώσει και να καταστρέψει την λάθος και επαίσχυντη τοποθέτηση μου περί φαυλοκρατίας και αναξιοκρατίας στο ΣΔΟΕ
με αποστομώνει με το κάτωθι :
οσον αφορα για το ΣΔΟΕ παλι αδιαβαστος εισαι .
ο μεγας δημοκρατης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ της καταπτυστης γνωστης οικογενειας , ειχε διορισει αποφοιτο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ τον τοτε ΠΡΟΕΔΡΟ της ΕΘΕΛ ,γνωστο κουμασι και τεμπελχανειο, λογω ,ακουσον ακουσον , ΕΙΔΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ.
τώρα μάλλον πρέπει να νιώσω ότι με γκρέμισε , αλλά όσο και να προσπαθω δυσκολεύομαι να καταλάβω τον τρόπο που με αποστόμωσε...
συνεχίζει αποτυπώνοντας την καθόλου λαικίστικη & κοινότυπη & χιλιομασημένη άποψη που δεν ακούγεται ποτέ στα καφενεία απο ηλικιωμένους ,
ότι το σύνολο του κακόμοιρου ελληνικού λαού είναι άμοιρο
ευθυνών ,δεν ευνοήθηκε καθόλου χωρίς να το αξίζει την εποχή των παχιών αγελάδων ,ότι δεν υπάρχει ίχνος φαυλότητας & αναξιοκρατίας,
και ο καλός μας sbl χωρίς να είναι καθόλου υποκινούμενος κοινότυπα & προβλέψιμα αγελαία αντανακλαστικά ,αποδίδει τις ευθύνες κατ'αποκλειστικότητα και πλήρως για την
οικονομική κρίση στους επιφανείς αποδιοπομπαίους τράγους :
σε λιγο θα μας ξεφουρνισεις οτι "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" κατα γελοιδεστατον ΠΑΓΚΑΛΟΝ
και τέλος μετά απο τον συνεκτικότατο , υψηλού επιπέδου λόγο του
καταλήγει στο συμπέρασμα :
πρεπει ομως να σου αναγνωρισω και ενα δικαιο !!!!!!
αν εχει και αλλους γελοιους σαν εσενα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ τοτε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
άρα πιστεύει ότι αν ήταν περισσότεροι σαν αυτόν, με την προφανέστατη, λαμπρή καριέρα σε ακαδημαικό επίπεδο (φαίνεται αυτό απο τη γραφή του) θα είχε προοδεύσει το έθνος και η φυλή , ενώ επειδή είναι πολλοί σαν εμένα , που υποτίθεται στα κριτήρια του είμαι πιο κάτω απο το δημοτικό , είμαστε σ'αυτό το χάλι.
τώρα θα μαζευτούν κάποιοι σαν το skatomoutro ή κάποιοι άλλοι ντενεκέδες , θα συμφωνήσουν όλοι αυτοί μεταξύ τους , ότι λέω μαλακίες
και θα βγάλουν το ομαδικό πόρισμα ότι το αίτιο της κρίσης είναι ο Νταλάρας και γενικά όλοι οι απο πάνω και ότι ο λαός είναι άμοιρος ευθυνών και το θύμα...