pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ωραία,απάντα.Μαλάκα, ξεκόλλα. Δεν είναι ο Alexis το κέντρο του κόσμου.
Γιατί ήταν απαραίτητη η συμμετοχή του ΛάΟΣ στο σχηματάκι συγκυβέρνησης;
Ωραία,απάντα.Μαλάκα, ξεκόλλα. Δεν είναι ο Alexis το κέντρο του κόσμου.
So what???Γιατί ο μπαρμπα-Γιώργος ήταν ο λαγός. Ένα χρόνο μίλαγε για συγκυβέρνηση και πως ήθελε να συμμετέχει σ'αυτήν.
Και όλα τα ΜΜΕ του έδιναν βήμα να το λέει.
TI ΑΛΛΟ θες να σου πει ρε μεγαλε εδω που μας εχουν φτασει ...Η σιωπη ειναι συνενοχη...Γρανιτένιος συλλογισμός και πειστικότατη επιχειρηματολογία ... Συγχαρητήρια
Φοβήθηκε ότι θα φάει κ πηλό μαζί με γιαούρτι;;;ΈΚΤΑΚΤΟ: Ακυρώθηκε η συναυλία του Νταλάρα στα Βλάχικα της Βάρης όταν έμαθε ότι το πήζουν σε πήλινα
Εξηγησέ μου λίγο τώρα malaka το νόημα της ψήφου...αφού όπως λες κάνουν κουμάντο τα ΜΜΕ.Welcome to the real world, malaka.
Αλλά όταν ο ΓΑΠ πρότεινε δημοψήφισμα, ο Alexis και οι λοιποί αριστεροί έσπευσαν να συνασπιστούν με τους τρεμοπρετεντέρηδες και να πουν όχι.
Αν κυβερνάει το ΜΕΓΚΑ για ποια δημοκρατία μου μιλάς;Στο χέρι σου είναι να κλείσεις τ'αυτιά σου και να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει. Αν πιστεύεις όλα όσα σου λέει το ΜΕΓΚΑ τότε δε σου φταίει η δημοκρατία αλλά το κεφάλι σου.
μωρη ψωλοαρπαχτραWelcome to the real world, malaka.
Αλλά όταν ο ΓΑΠ πρότεινε δημοψήφισμα, ο Alexis και οι λοιποί αριστεροί έσπευσαν να συνασπιστούν με τους τρεμοπρετεντέρηδες και να πουν όχι.
Πάλι η αριστερά...έχεις εμμονή τελικά,να το κοιτάξεις...Αφού το το επιτρέπουμε κυβερνάει. Αν κάνουμε αυτό που λέω τότε θα σταματήσει το παραμύθι.
Και η αριστερά δεν έχει κάνει τίποτα γι'αυτό.
Μωρή σιχαμερή σαρανταποδαρούσα, βγες έξω με το κανονικό σου νικ. Ντρέπεσαι μήπως σου γρασάρουμε τη σούφρα;
Αφού το το επιτρέπουμε κυβερνάει. Αν κάνουμε αυτό που λέω τότε θα σταματήσει το παραμύθι.
Και η αριστερά δεν έχει κάνει τίποτα γι'αυτό.
Ψωμί,παιδεία,ελευθερία,υγεία,ταξική ισότητα.
Εεε τώρα γαμάς την κουβέντα.Nτού ιτ λάικ τυποεκδοτική..
Εεε τώρα γαμάς την κουβέντα.
Αλλά να σου πω κάτι,εγώ πιστεύω ότι ως ένα σημείο ίσως να'ταν ''αναγκαίο κακό'',τόσα χρόνια έγιναν ποτέ απολύσεις;;;
Σε όλους τους άλλους που κρίνουν κ κατακρίνουν μόνο.
Και στην τελική δεν θα ψηφίσω ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι καλοί κ άγιοι,απλά επειδή είναι καλύτεροι....και θέλω να δίνω και την μάχη της κάλπης.
Καλά ειρωνεύσου.....κουφάλα.Αυτά είναι..
Nτού ιτ λάικ τυποεκδοτική..
της χοντρουλας με το πρασινο,η μουρη βενιζελιζει λιγακι....πρεπει να βρει γκομενο ταχιστα....
Εκτός από την βολεμένη αριστερά που κυριαρχεί στα πάντα κ στους πάντες, κανένας άλλος φταίει;;;Η αριστερά φταίει γιατί τόσα χρόνια είναι βολεμένος συνένοχος του συστήματος. Μόλις παρουσιάστηκε η ευκαιρία για κάτι διαφορετικό (δημοψήφισμα) έσπευσε πανικόβλητη να στηρίξει το κατεστημένο.
Μωρή σκρόφα, σάλτα και βάλε ζαρτιέρες μπας και σε λυπηθώ.
Το να πανε εκει οργανωμενοι να κανουν το μπαχαλο δειχνει ακρατο φασισμο και ελλειψη σεβασμου στους συμπολιτες που πηγαν να τον ακουσουν
Εκτός από την βολεμένη αριστερά που κυριαρχεί στα πάντα κ στους πάντες, κανένας άλλος φταίει;;;