Νέα

Νταλάρας στο Ίλιον ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ & ΚΑΡΕΚΛΕΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraskeuas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί ο μπαρμπα-Γιώργος ήταν ο λαγός. Ένα χρόνο μίλαγε για συγκυβέρνηση και πως ήθελε να συμμετέχει σ'αυτήν.
Και όλα τα ΜΜΕ του έδιναν βήμα να το λέει.
So what???

Τα ΜΜΕ κάνουν κουμάντο;;;

Αν είναι έτσι γιατί ψηφίζουμε;;;

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ΈΚΤΑΚΤΟ: Ακυρώθηκε η συναυλία του Νταλάρα στα Βλάχικα της Βάρης όταν έμαθε ότι το πήζουν σε πήλινα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.048
Πόντοι
2.606
Γρανιτένιος συλλογισμός και πειστικότατη επιχειρηματολογία ... Συγχαρητήρια  :dancing:
TI ΑΛΛΟ θες να σου πει ρε μεγαλε εδω που μας εχουν φτασει ...Η σιωπη ειναι συνενοχη...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Welcome to the real world, malaka.

Αλλά όταν ο ΓΑΠ πρότεινε δημοψήφισμα, ο Alexis και οι λοιποί αριστεροί έσπευσαν να συνασπιστούν με τους τρεμοπρετεντέρηδες και να πουν όχι.
Εξηγησέ μου λίγο τώρα malaka το νόημα της ψήφου...αφού όπως λες κάνουν κουμάντο τα ΜΜΕ. :boobies:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στο χέρι σου είναι να κλείσεις τ'αυτιά σου και να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει. Αν πιστεύεις όλα όσα σου λέει το ΜΕΓΚΑ τότε δε σου φταίει η δημοκρατία αλλά το κεφάλι σου.
Αν κυβερνάει το ΜΕΓΚΑ για ποια δημοκρατία μου μιλάς;

Eσύ είπες ότι κυβερνάει το μέγκα.

Επισκέπτης
Welcome to the real world, malaka.

Αλλά όταν ο ΓΑΠ πρότεινε δημοψήφισμα, ο Alexis και οι λοιποί αριστεροί έσπευσαν να συνασπιστούν με τους τρεμοπρετεντέρηδες και να πουν όχι.
μωρη ψωλοαρπαχτρα  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

εσυ μωρη δεν ελεγες παλια οτι ο ΓΑΠ  πρεπει να μην προτεινει δημοφηφισμα?  :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αφού το το επιτρέπουμε κυβερνάει. Αν κάνουμε αυτό που λέω τότε θα σταματήσει το παραμύθι.
Και η αριστερά δεν έχει κάνει τίποτα γι'αυτό.
Πάλι η αριστερά...έχεις εμμονή τελικά,να το κοιτάξεις... :idiot: :uglystupid:

Η αριστερά πταίει που το Μέγκα κάνει κουμάντο. :headbang:

Επισκέπτης
Μωρή σιχαμερή σαρανταποδαρούσα, βγες έξω με το κανονικό σου νικ. Ντρέπεσαι μήπως σου γρασάρουμε τη σούφρα; :fuck2:

Αφού το το επιτρέπουμε κυβερνάει. Αν κάνουμε αυτό που λέω τότε θα σταματήσει το παραμύθι.
Και η αριστερά δεν έχει κάνει τίποτα γι'αυτό.

τι να βγω μωρη βρωμοαδερφη του ελεους..

που σου εχουν κανει την σουφρα  οι πακιστανοι ισα με ενα βολαν αυτοκινητου  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Nτού ιτ λάικ τυποεκδοτική..
Εεε τώρα γαμάς την κουβέντα. :birdman:

Αλλά να σου πω κάτι,εγώ πιστεύω ότι ως ένα σημείο ίσως να'ταν ''αναγκαίο κακό'',τόσα χρόνια έγιναν ποτέ απολύσεις;;;

Σε όλους τους άλλους που κρίνουν κ κατακρίνουν μόνο.

Και στην τελική δεν θα ψηφίσω ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι καλοί κ άγιοι,απλά επειδή είναι καλύτεροι....και θέλω να δίνω και την μάχη της κάλπης.

Επισκέπτης
Εεε τώρα γαμάς την κουβέντα. :birdman:

Αλλά να σου πω κάτι,εγώ πιστεύω ότι ως ένα σημείο ίσως να'ταν ''αναγκαίο κακό'',τόσα χρόνια έγιναν ποτέ απολύσεις;;;

Σε όλους τους άλλους που κρίνουν κ κατακρίνουν μόνο.

Και στην τελική δεν θα ψηφίσω ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι καλοί κ άγιοι,απλά επειδή είναι καλύτεροι....και θέλω να δίνω και την μάχη της κάλπης.

Αυτά είναι..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η αριστερά φταίει γιατί τόσα χρόνια είναι βολεμένος συνένοχος του συστήματος. Μόλις παρουσιάστηκε η ευκαιρία για κάτι διαφορετικό (δημοψήφισμα) έσπευσε πανικόβλητη να στηρίξει το κατεστημένο.
Εκτός από την βολεμένη αριστερά που κυριαρχεί στα πάντα κ στους πάντες, κανένας άλλος φταίει;;;

Επισκέπτης
Μωρή σκρόφα, σάλτα και βάλε ζαρτιέρες μπας και σε λυπηθώ.

μωρη σαπιαδερφη του ελεους..

τι νουμερο στρινγκ φορας μωρη? να σου παρω κανενα απο εδω κοντα στην λαικη αγορα που αγοραζουν και οι μαυροι  :2funny:

Επισκέπτης
Το να πανε εκει οργανωμενοι να κανουν το μπαχαλο δειχνει ακρατο φασισμο και ελλειψη σεβασμου στους συμπολιτες που πηγαν να τον ακουσουν :idiot:

Φασισμός όμως είναι και η καργιόλα του να ξοδεύει 1.500.000€
για ανακαίνιση σε υπουργείο , πλακάκια , τζακούζι κτλ
και να τα χρεώνει στο μαλάκα έλληνα φορολογούμενο
που πληρώνει 5000€ το χρόνο ΧΑΡΑΤΣΙ αν τύχει και έχει δύο σπίτια
και δεν μένει στο δρόμο.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom