Νέα

Νταλάρας στο Ίλιον ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ & ΚΑΡΕΚΛΕΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraskeuas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παρακαλώ. Καταλαβαίνω πως μπορεί τα βασανιστήρια που πέρασες από τις χούντες των τελευταίων 20 ετών να σου άφησαν κουσούρι.
Είναι το τίμημα που πληρώνουν οι γνήσιοι λαϊκοί αγωνιστές όπως η αφεντιά σου.
Δεν παλεύεσαι.
Τέλος..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βλέπω εκτός όλων των άλλων προσόντων σου έχεις και το κληρονομικό χάρισμα. Δε μας λες και κάνα σιγουράκι για το στοίχημα να κονομήσουμε;
Ποιος πολιτικός-λαμόγιο τιμωρήθηκε από το 1830 μέχρι σήμερα;;;

Πες μου 2-3 ονοματάκια ενδεικτικά....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Α ναι,παίζει να καταδικαστεί ο Άκης αφού τα τινάξει.... :2funny:

Επισκέπτης
Εδω ο Νταλαρας ρε νομιζε οτι ηταν στα μπουζουκια και εσπαγαν πιατα και του πεταγαν τριανταφυλλα.  :2funny:
Οταν επεσε το προβειο το ψιλοσκεφτηκε... :2funny:

Εγω παντως ειμαι μαζι του...Μη μασας Γιωργο,εμπρος και για τις υπολοιπες συναυλιες. :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο Τσοβόλας. Ικανοποιήθηκες;
''καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 1992 σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση και τριετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων χάνοντας έτσι την βουλευτική του έδρα. Αρνήθηκε να εξαγοράσει την ποινή του και για το ποσό έγινε έρανος μεταξύ των μελών του ΠΑΣΟΚ. Μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Οκτωβρίου του 1993 η Βουλή των Ελλήνων του απένειμε χάρη.''

καύλωσα λέμε...με την τόση δικαιοσύνη.... :cum: :cum: :cum:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όταν τις ρίξεις τις φάπες θα φοράς κουκούλα σαν καλός θρασύδειλος που είσαι;
απεναντι στους ρουφιανους και το ασφαλιτομανι, η κουκουλα βρισκει την αναγκαιοτητα της

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.515
Πόντοι
1.720
μάγκες, ειλικρινά δεν μπορώ να παρακολουθήσω την αντιδικία σας. Έχω το εξής σκεπτικό. Ο νταλάρας πολλά πράγματα μπορεί να είναι, σίγουρα όμως είναι υποψιασμένος από την λαϊκή οργή. Και σίγουρα κατανοεί ότι το να έχεις 30 σπίτια και να μένεις σε βιλάρα στην Φιλοθέη και ότι πριν μια διετία - τριετία έσκασε το σκάνδαλο ότι ρύθμισε την φορολογική κλεψιά που έκανε, ε τότε σόρυ αλλά δεν κολλάει το άσμα ηρωικό και πένθιμο 7 νομά σε ένα δωμά ή τα παραπονεμένα λόγια ή άλλα τέτοια φτωχοπαλλικαρίσια. Με βάση την μέχρι τώρα πορεία του, μια χαρά τα γιαουρτάκια. Διαφωνώ με τις καρέκλες. Τα γιαουρτάκια μια χαρά λέμεεεεεεεεεεεεεεε !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom