You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νόβακ Τζόκοβιτς fans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 209
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.997
- Πόντοι
- 26.141
36αρης κ βάζει κάτω όλους τους εικοσαρηδες και εικοσιοενταρηδες
Πόσο χαοτική διάφορα οι big3 με τους άλλους στην ποιότητα τένις
Ακόμα κ ο αλκαραθ ουδεμία σχέση στο στυλ χτυπημάτων με Νόβακ κ Φέντερερ
Καλά για Φέντερερ να μη μιλάμε διότι ήταν ζογκλέρ του τένις
Τυχεροί όσοι είδαμε
Νόβακ Ναδάλ Ρότζερ τένις
Jordan larry bird magic basket
Rinaldo messi Μαραντόνα ποδόσφαιρο
Πόσο χαοτική διάφορα οι big3 με τους άλλους στην ποιότητα τένις
Ακόμα κ ο αλκαραθ ουδεμία σχέση στο στυλ χτυπημάτων με Νόβακ κ Φέντερερ
Καλά για Φέντερερ να μη μιλάμε διότι ήταν ζογκλέρ του τένις
Τυχεροί όσοι είδαμε
Νόβακ Ναδάλ Ρότζερ τένις
Jordan larry bird magic basket
Rinaldo messi Μαραντόνα ποδόσφαιρο
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.269
- Πόντοι
- 46.423
Θα παρομοίαζα τον Federer ως έναν χορευτή του τέννις που δεν χόρταινες να τον βλέπεις.
Τον Nadal ως έναν σκύλο που δεν τα παρατάει ποτέ.
Και το Djokovic ως έναν καθηγητή του tennis που έχει μελετήσει τα πάντα για να αντιμετωπίσει τον κάθε αντίπαλο.
Great respect στον κορυφαίο Djokovic με τα 23 Grand Slam.
Και το Djokovic ως έναν καθηγητή του tennis που έχει μελετήσει τα πάντα για να αντιμετωπίσει τον κάθε αντίπαλο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.941
- Πόντοι
- 6.536
Έτσι όπως τα λές.Θα παρομοίαζα τον Federer ως έναν χορευτή του τέννις που δεν χόρταινες να τον βλέπεις.
Θα συμπλήρωμα Τάσο με Σάμπρας με το ατσάλινο σερβίς και έναν που δεν πρόλαβα αλλά έχω δει σε πολλά βίντεο και έχω χαζέψει.
Μπίορν Μπόργκ.
Iraklis_agg
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Αν και είμαι φανατικός νεοδημοκράτης, ο πορδοσαλτε ειναι το καρκίνωμα της ελληνικής δημοσιογραφίαςαπο τους μεγαλυτερους αθλητες που εχουν περασει
οσο θυμαμαι και τον πορδοσαλτε με τα τα αλλα σκουπιδια του σκαι που τον απαξιωναν και τον εβριζαν για τις αντιεμβολιαστικες του θεσεις ....
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Αντε βγαλε ακρη με τους ψεκασμενους. Οχι μονο στο ΣΚΑΙ, κι εδω μεσα τα ιδια εκαναν. Οι ανθρωποι εβριζαν τον αθλητη επειδη αρνηθηκε να κανει ενα εμβολιο, και χαιρονταν !! ::: με τον αποκλεισμο του.απο τους μεγαλυτερους αθλητες που εχουν περασει
οσο θυμαμαι και τον πορδοσαλτε με τα τα αλλα σκουπιδια του σκαι που τον απαξιωναν και τον εβριζαν για τις αντιεμβολιαστικες του θεσεις ....
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.269
- Πόντοι
- 46.423
Είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο GOAT του τένις; Τα αδιανόητα επιτεύγματα του Νόλε και η σύγκριση με Φέντερερ, Ναδάλ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετράει περισσότερους major τίτλους από κάθε άλλο τενίστα και η συζήτηση για τον GOAT του τένις έχει πάρει φωτιά. Η Μαρία Καούκη εξηγεί γιατί τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα.
www.sport24.gr
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.269
- Πόντοι
- 46.423
Ο Γιόκιτς έλεγξε αν του έστειλε 'συγχαρητήρια' ο Τζόκοβιτς και, μόλις είδε πόσα μηνύματα είχε, άρχισε να βρίζει
Απολαυστικός ο Νίκολα Γιόκιτς, προσπάθησε να δει αν του έστειλε μήνυμα ο Νίκολα Γιόκιτς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA και μόλις είδε πόσοι του είχαν στείλει μήνυμα τρελάθηκε, άρχισε να βρίζει και είπε ότι θα κλείσει το κινητό του.
www.sport24.gr
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.269
- Πόντοι
- 46.423
Χορός εκατομμυρίων στα πόδια του Νόβακ Τζόκοβιτς - Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι χορηγοί του (Instagram pics) | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κερδίζει περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια ετησίως μόνο από τις διαφημίσεις εμπορικών σημάτων
www.newmoney.gr
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.997
- Πόντοι
- 26.141
Συμφωνώ ότι ο Νιλε είναι κομπιούτερΘα παρομοίαζα τον Federer ως έναν χορευτή του τέννις που δεν χόρταινες να τον βλέπεις.
Ο Ναδάλ σκυλί
Κ ο Ρότζερ μάγος της ρακέτας
Νομίζω ότι πιο θεαματικός παιχτης ήταν ο εντμπεργκ διότι κατέβαινε φιλέ αμέσωςΈτσι όπως τα λές.
Θα συμπλήρωμα Τάσο με Σάμπρας με το ατσάλινο σερβίς και έναν που δεν πρόλαβα αλλά έχω δει σε πολλά βίντεο και έχω χαζέψει.
Μπίορν Μπόργκ.
Ψάχνω να βρω tις φωτογραφίες μου από Wimbledon 2003 νομίζω αλλά δεν μπορώ να βρω το αρχειο γαμω το στανιό μου....
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.269
- Πόντοι
- 46.423
Νομίζω ότι πιο θεαματικός παιχτης ήταν ο εντμπεργκ διότι κατέβαινε φιλέ αμέσως
Ψάχνω να βρω tις φωτογραφίες μου από Wimbledon 2003 νομίζω αλλά δεν μπορώ να βρω το αρχειο γαμω το στανιό μου....
O Edberg ήταν από τους αγαπημένους μου παίκτες.
Μάλιστα το 1988 έμενα Λονδίνο και είχα την έμπνευση να τον παίξω στο στοίχημα ότι θα πάρει το Wimbledon εκείνη τη χρονιά γνωρίζοντας όμως ότι ήταν εξαιρετικός στο σερβίς - βολέ τακτική που βολεύει σε γρήγορη επιφάνεια όπως το γρασίδι του Wimbledon.
Από τις λίγες φορές που έπαιξα στοίχημα στη ζωή μου.
Αν θυμάμαι καλά είχα πάρει κέρδος 50 λίρες Αγγλίας τότε.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.997
- Πόντοι
- 26.141
K το πηρεO Edberg ήταν από τους αγαπημένους μου παίκτες.
Μάλιστα το 1988 έμενα Λονδίνο και είχα την έμπνευση να τον παίξω στο στοίχημα ότι θα πάρει το Wimbledon εκείνη τη χρονιά γνωρίζοντας όμως ότι ήταν εξαιρετικός στο σερβίς - βολέ τακτική που βολεύει σε γρήγορη επιφάνεια όπως το γρασίδι του Wimbledon.
Οι Σουηδοί έχουν μείνει πίσω ταωτεκευται χρόνια όπως κ οι Γερμανοί κ οι Αμερικάνοι
ανοίγει το τένις σε πολλές αγορές κ πλέον δεν είναι προνόμιο μόνο των πλουσίων
δες στο nba που πλέον οι καλύτεροι είναι μη Αμερικάνοι γιοκιτς Γιάννης ο Καναδός κ Σλοβένος νεαρός
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.269
- Πόντοι
- 46.423
Wimbledon: Ανίκητος και έτοιμος για το 24ο! (vids) | Tennis24
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο 400ο major παιχνίδι του, αν και βρέθηκε πίσω στα set, κατάφερε να πάρει τα επόμενα 3 παραχωρώντας 8 games στον Αντρέι Ρούμπλεφ επικρατώντας με 4-6, 6-1, 6-4, 6-3 μετά από 2 ώρες και 48 λεπτά εξασφαλίζοντας την 33η σερί νίκη του στο Wimbledon και την 12η πρόκριση στα...
www.tennis24.gr
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.269
- Πόντοι
- 46.423
Wimbledon: Ο Τζόκοβιτς ισοπέδωσε τον Σίνερ και προκρίθηκε στον τελικό
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 3-0 σετ του Γιανίκ Σίνερ και προκρίθηκε στον τελικό του Wimbledon για ένατη φορά στην τεράστια καριέρα του.
www.sport24.gr
Αλκαράθ - Μεντβέντεφ 3-0: Εμφατική πρόκριση στον τελικό του Wimbledon για τον Ισπανό
Ο Κάρλος Αλκαράθ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, επικράτησε 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
www.sport24.gr
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.269
- Πόντοι
- 46.423
Τζόκοβιτς - Αλκαράθ: Η ημέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού στο Wimbledon
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Κάρλος Αλκαράθ θα κοντραριστούν στον τελικό του Wimbledon. Η ημέρα και η ώρα του μεγάλου αγώνα.
www.sport24.gr
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 435