sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
ναι αλλα η paysafe εχει 10 ευρω το λιγοτερο αρα δεν αξιζει να δινεις τοσα πολλα για ενα παιχνιδι
ακυρο εχει ηδη απαντηθει , δεν το ειδα
ναι αλλα η paysafe εχει 10 ευρω το λιγοτερο αρα δεν αξιζει να δινεις τοσα πολλα για ενα παιχνιδι
εμενα 29,99 απο περυσι μου το ειχαν αφησει και καλα προσφορα για ενα χρονο,και τωρα λεει αν θελω ανανεωνεται αυτοματα στα ιδια λεφτα.Δεν υπάρχει το 60αρι τον μήνα. Πριν κανα χρόνο τους είπα οτι θα διακοψω την συνδρομή γιατι ειναι πολλά τα λεφτα και έχουν χασει ολα τα ευρωπαικά πρωταθληματα. Αμεσως ο υπαλληλος με ρωτησε αν θα συνεχιζα με λιγότερα χρήματα. Τον ρωτησα πόσα και μου ζητησε να περιμενω μισο λεπτο στην αναμονη. Επανηλθε και με ρωτησε αν με 45 ευρω θα ημουν ευχαριστημενος.
Και πάλι αρκετα ειναι και ίσως να μπορουσα να το κατεβασω και άλλο αλλά ...εδωσα τόπο στην οργή
Το φουλ πακετο ? Γιατι εγω για αυτο λεω. Εκπτωση απο 61.30 σε 45 ευρω.εμενα 29,99 απο περυσι μου το ειχαν αφησει και καλα προσφορα για ενα χρονο,και τωρα λεει αν θελω ανανεωνεται αυτοματα στα ιδια λεφτα.
Ναι το φουλ.Περυσι μου την εκαναν την προσφορα αυτη που ελεγα οτι θα φυγω απο συνδρομιτης.Και εμενα μου ελεγαν για 49,99 μετα 39.99 και τελος συμφωνησα στα 30.επρεπε να επιμεινεις ρε.Το φουλ πακετο ? Γιατι εγω για αυτο λεω. Εκπτωση απο 61.30 σε 45 ευρω.
30 φουλ? ολα τα καναλια με ιντερνετ και τηλεφωνο?Ναι το φουλ.Περυσι μου την εκαναν την προσφορα αυτη που ελεγα οτι θα φυγω απο συνδρομιτης.Και εμενα μου ελεγαν για 49,99 μετα 39.99 και τελος συμφωνησα στα 30.επρεπε να επιμεινεις ρε.
οχι, ετσι οπως στα λενε ειναιρε μάγκες αυτό που λέτε ότι με το novago, όταν είχα πάρει τηλέφωνο τη φορθνετ, τους έλεγα ότι έχω ακούσει κάτι ότι με 5 ευρώ μπορώ να δώ ένα ματς κλπ κλπ, και μου λέγανε μόνο άμα είμαι συνδρομητής της φορθνετ.
Δηλαδή αν έχω ΟΤΕ παίρνω τα αρχίδια μου? Δε μπορώ με μια καρτούλα να δω ένα ματς πχ?
ΑΡΧΙΔΙΕΣ!
σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ μπορεις να δεις συνδρομητικη τηλεοραση με καρτες τυπου paysafe..
πχ θες να δεις ΤΣΕΛΣΙ-ΣΙΤΥ?μπορεις να αγορασεις καρτα μονο γιαυτο τον αγωνα.
Οχι φιλε μιλαω για το nova full pack οχι και φορθνετ.30 φουλ? ολα τα καναλια με ιντερνετ και τηλεφωνο?
μηπως ενωθουνε κιολας οτε-νοβα και τελειωνει το παραμυθι
υπαρχει κοσμος που βλεπει σουπερλιγκα και τα μαγαζια αναγκαστικα το εχουν
παντως μεγαλη ηττα οτι εχασε και το ΤΣ Λ
νομιζω οτι o OTE εχει κανει ηδη προταση για να αγορασει την νοβα αλλα καπου κολλησε
θα γινει της πουτανας του χρονου αν θαυμαμαι καλα η νοβα εχει το πρωταθλημα μεχρι και το 17 , με μονο ελληνικο πρωταθλημα δε θα μεινει κανεις το τσου-λου ειναι ολα τα λεφτα ,ωποτε θα αναγκαστει να παει οτεΠοιές 2 συνδρομητικές? Από του χρόνου η ΝΟΒΑ δε θα έχει λόγο ύπαρξης.Ποιός ενδιαφέρεται νε δει ελληνικό πρωτάθλημα? Ο ΟΤΕ αν κρατήσει όλα τα πρωταθλήματα συν ΤΣ. Λιγκ και Γιουρόπα έχει υπερπλήρες πρόγραμμα.Πιστεύω βέβαια πώς θα αυξηθεί η συνδρομή και θα πάει στα 30-35 ευρώ..