Νέα

Nova απο το πρωτοθεμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει το 60αρι τον μήνα. Πριν κανα χρόνο τους είπα οτι θα διακοψω την συνδρομή γιατι ειναι πολλά τα λεφτα και έχουν χασει ολα τα ευρωπαικά πρωταθληματα. Αμεσως ο υπαλληλος με ρωτησε αν θα συνεχιζα με λιγότερα χρήματα. Τον ρωτησα πόσα και μου ζητησε να περιμενω μισο λεπτο στην αναμονη. Επανηλθε και με ρωτησε αν με 45 ευρω θα ημουν ευχαριστημενος.  :grin:
Και πάλι αρκετα ειναι και ίσως να μπορουσα να το κατεβασω και άλλο αλλά ...εδωσα τόπο στην οργή
εμενα 29,99 απο περυσι μου το ειχαν αφησει και καλα προσφορα για ενα χρονο,και τωρα λεει αν θελω ανανεωνεται αυτοματα στα ιδια λεφτα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
εμενα 29,99 απο περυσι μου το ειχαν αφησει και καλα προσφορα για ενα χρονο,και τωρα λεει αν θελω ανανεωνεται αυτοματα στα ιδια λεφτα.
Το φουλ πακετο ? Γιατι εγω για αυτο λεω. Εκπτωση απο 61.30 σε 45 ευρω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το φουλ πακετο ? Γιατι εγω για αυτο λεω. Εκπτωση απο 61.30 σε 45 ευρω.
Ναι το φουλ.Περυσι μου την εκαναν την προσφορα αυτη που ελεγα οτι θα φυγω απο συνδρομιτης.Και εμενα μου ελεγαν για 49,99 μετα 39.99 και τελος συμφωνησα στα 30.επρεπε να επιμεινεις ρε.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Ναι το φουλ.Περυσι μου την εκαναν την προσφορα αυτη που ελεγα οτι θα φυγω απο συνδρομιτης.Και εμενα μου ελεγαν για 49,99 μετα 39.99 και τελος συμφωνησα στα 30.επρεπε να επιμεινεις ρε.
30 φουλ? ολα τα καναλια με ιντερνετ και τηλεφωνο?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ρε μάγκες αυτό που λέτε ότι με το novago, όταν είχα πάρει τηλέφωνο τη φορθνετ, τους έλεγα ότι έχω ακούσει κάτι ότι με 5 ευρώ μπορώ να δώ ένα ματς κλπ κλπ, και μου λέγανε μόνο άμα είμαι συνδρομητής της φορθνετ.

Δηλαδή αν έχω ΟΤΕ παίρνω τα αρχίδια μου? Δε μπορώ με μια καρτούλα να δω ένα ματς πχ?

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
ρε μάγκες αυτό που λέτε ότι με το novago, όταν είχα πάρει τηλέφωνο τη φορθνετ, τους έλεγα ότι έχω ακούσει κάτι ότι με 5 ευρώ μπορώ να δώ ένα ματς κλπ κλπ, και μου λέγανε μόνο άμα είμαι συνδρομητής της φορθνετ.

Δηλαδή αν έχω ΟΤΕ παίρνω τα αρχίδια μου? Δε μπορώ με μια καρτούλα να δω ένα ματς πχ?
οχι, ετσι οπως στα λενε ειναι

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ειναι πpay per view τυπε!ειναι εξτρα πακετο στην βασικη συνδεση του μερντοχ.
για αγγλια δεν τολμησα οταν πήγα! εμενα σε χοτελι και ηταν χοντρη εξτρα χρεωση!

αλλα θυμαμαι στην ισπανια πριν δεκα χρονια 30 Ε για μπαρτσα και ρεαλ και κατι αλλα ισπανικα χωρια που ειχαν ομαδες στην λιγκα στον hispasat!
με δωρο και 2 τσοντες για εκεινη την μερα! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ΑΡΧΙΔΙΕΣ!
σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ μπορεις να δεις συνδρομητικη τηλεοραση με καρτες τυπου paysafe..
πχ θες να δεις ΤΣΕΛΣΙ-ΣΙΤΥ?μπορεις να αγορασεις καρτα μονο γιαυτο τον αγωνα.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
μαστερ τ εμαθες ε? ο οτε πηρε και το τσουλου πηρε αεκ μπασκετ και γαυρο βλεπω τη νοβα του χρονου να χανει τους μισους συνδρομητες τουλαχιστον

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
305
Πόντοι
26

μηπως ενωθουνε κιολας οτε-νοβα και τελειωνει το παραμυθι

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ειναι αστείο και μόνο που πιστευουν οτι η Ελλάδα των 10 εκατομμυριων κατοικων εκ των οποιων τα 6 κατω απο το οριο της φτώχειας , μπορεί να σηκώσει 2 συνδρομητικες εταιρειες.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
μηπως ενωθουνε κιολας οτε-νοβα και τελειωνει το παραμυθι

Η Forthnet/Nova ψάχνεται για εξαγορά τα τελευταία τουλάχιστον 4 χρόνια, έχουν διαρρεύσει πολλές φορές φήμες για επικείμενη εξαγορά της από άλλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, ειδικά απ' την WIND. Ο OTE έχει Cosmote και ΟΤΕ ΤV, η Vodafone εξαγόρασε την HOL οπότε....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ποιές 2 συνδρομητικές? Από του χρόνου η ΝΟΒΑ δε θα έχει λόγο ύπαρξης.Ποιός ενδιαφέρεται νε δει ελληνικό πρωτάθλημα? Ο ΟΤΕ αν κρατήσει όλα τα πρωταθλήματα συν ΤΣ. Λιγκ και Γιουρόπα έχει υπερπλήρες πρόγραμμα.Πιστεύω βέβαια πώς θα αυξηθεί η συνδρομή και θα πάει στα 30-35 ευρώ..

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
305
Πόντοι
26
υπαρχει κοσμος που βλεπει σουπερλιγκα και τα μαγαζια αναγκαστικα το εχουν
παντως μεγαλη ηττα οτι εχασε και το ΤΣ Λ

νομιζω οτι o OTE εχει κανει ηδη προταση για να αγορασει την νοβα αλλα καπου κολλησε

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.382
Πόντοι
5.006
Εμένα προσωπικά μου κάνανε πρόταση 35 ευρώ ίντερνετ τηλεφωνία φουλ ΟΤΕ τv δωρεάν κεραία και εγκατάσταση.και έχω τώρα τη nova με  με fortnet 55 ευρω.τώρα έχασε και τσουλου και Γιουρόπα  .η πρόταση του ΟΤΕ σαρωτική 40 μύρια να πάρει τσουλου και Γιουρόπα και της nova 25...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
υπαρχει κοσμος που βλεπει σουπερλιγκα και τα μαγαζια αναγκαστικα το εχουν
παντως μεγαλη ηττα οτι εχασε και το ΤΣ Λ

νομιζω οτι o OTE εχει κανει ηδη προταση για να αγορασει την νοβα αλλα καπου κολλησε

Κολλησε στο οτι εχουν παρει τρελα δανεια και χρωστανε τα απιστευτα...
Δεν τους βλεπω καλα αυτους

Στα πακετα Ιντερνετ-Σταθερα η CYTA τους ξεκολλιαζει.. μπηκε και στην κινητη τωρα και επεκτεινεται
Οσο παλευουν οι εταιριες αυτες για να προσελκυσουν αγοραστικο κοινο με φθηνα πακετα τοσο καλυτερα για εμας

Το θεμα ειναι οτι καποιες εταιρειες οπως Νova-Forthnet δυσκολο να αντεξουν !!!

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Ποιές 2 συνδρομητικές? Από του χρόνου η ΝΟΒΑ δε θα έχει λόγο ύπαρξης.Ποιός ενδιαφέρεται νε δει ελληνικό πρωτάθλημα? Ο ΟΤΕ αν κρατήσει όλα τα πρωταθλήματα συν ΤΣ. Λιγκ και Γιουρόπα έχει υπερπλήρες πρόγραμμα.Πιστεύω βέβαια πώς θα αυξηθεί η συνδρομή και θα πάει στα 30-35 ευρώ..
θα γινει της πουτανας του χρονου αν θαυμαμαι καλα η νοβα εχει το πρωταθλημα μεχρι και το 17 , με μονο ελληνικο πρωταθλημα δε θα μεινει κανεις το τσου-λου ειναι ολα τα λεφτα ,ωποτε θα αναγκαστει να παει οτε

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
305
Πόντοι
26
εβλεπα προγραμμα και οι απατεωνες ταχουν ολα στο Νova2 και εχει κατι αποελ και απολλων λεμεσου στο 1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom