Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

Επισκέπτης
ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ... Σαν πληγωμενο φασιστοπουλο στο χωμα καλα του κανε δωστε πονο !!!!

Πληγωμένα ειστε εσεις τα ανθελληνάκια που βλέπετε να καταρρέει ο κόσμος σας. ΤΟ διαβατήριο και δρόμο για Βιετνάμ, Κούβα, βόρεια Κορέα, ΛΔ Κονγκο, Κίνα. Να ζήσετε ευτυχισμένη στους σοσιαλιστικούς παραδείσους σας. Ουστ τρισμέγιστο!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειναι το κομπλεξ κατωτεροτητας που με διακατεχει  :rolleyes:

Ναι αλλα φιλε εγω δεν στο επαιξα πουθενα ανωτερος επειδη εχω σπουδασει σε ειπα ανορθογραφο επειδη εχεις λαθη σε βασικες λέξεις. Αυτο τι σχεση εχει και πανεπιστημιακους τους εχω πει ανορθογραφους. Και επισης απο την αρχη χαρακτηριζεις και βριζεις και και... οι δικοι μου οι χαρακτηρισμοι αν προσεξες ειναι βασιμοι. Εσυ με λες βλακα επειδη εχεις διαφορετικη αποψη απο εμενα. Προσεξε το.

Επισκέπτης
Σφακιανάκης: Επιβάλλεται να στηρίξετε την Χρυσή Αυγή - Παράνομα προφυλακισμένοι οι βουλευτές της!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 - 11:59          1019

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης με ευρύ κοινό που δεν διστάζει να εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του. Αν και δεν συμφωνούν όλοι με τις απόψεις του, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την παρρησία και την καθαρότητα των λόγων του, καθώς δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του!

Κατά την διάρκεια της χθεσινής απονομής του πολυπλατινένιου του δίσκου δεν αρκέστηκε σε νερόβραστες δηλώσεις, αλλά ήταν καταπέλτης για όλο το σαθρό πολιτικό σύστημα, εστιάζοντας στις παράνομες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

Συγκεκριμένα για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και την παράνομη πολιτική δίωξη δήλωσε: «Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή κι έχουν κλείσει κάποιον μέσα, ο οποίος είναι αρχηγός κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε! Ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα; Ευάγγελε (σ.σ. Βενιζέλο) γουρούνι να μας σηκώνεις τα χέρια, συνταγματολόγε...». Ίσως ο δημοφιλής λαϊκός καλλιτέχνης θα έπρεπε από εδώ και πέρα να προσέχει μην του έρθει κάποια δικογραφία από το ΠΑΣΟΚ για παράνομη βία...

Ακόμα πιο αποκαλυπτικός και ξεκάθαρος όμως ήταν όσον αφορά για το ποιο κόμμα πρέπει αυτήν την περίοδο να στηρίξουν όλοι οι Έλληνες: «Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή, διότι αυτή, αν μη τι άλλο, έχει μέσα και την αυγή. Οι άλλοι έχουν μόνο το σκότος». Τέλος, αναφέρθηκε και στα απαράδεκτα προνόμια του πολιτικού συστήματος και το προκλητικό αφορολόγητο των βουλευτών, που είχε φέρει στο φως η Χρυσή Αυγή πριν 4 μήνες!

Όλη η ελληνική κοινωνία έχει αφυπνιστεί από τον βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής και την πολιτική και δικαστική σκευωρία που στήθηκε εναντίον της ύστερα από εντολές ξένων κέντρων εξουσίας. Σύντομα, που η Αλήθεια θα λάμψει, οι μηχανορράφοι θα βρεθούν ενώπιον Λαού και Δικαιοσύνης!

Ολόκληρες οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη που προκαλούν πάταγο:

Νωρίτερα, ο Νότης Σφακιανάκης είχε κατακεραυνώσει συλλήβδην το σάπιο πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας, τονίζοντας πως φασίστες είναι αυτοί που καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή χωρίς δίκη!

Διαβάστε περισσότερα:

Εγκεφαλικάαααααα. Οι άλλοι εχουν μόνο το σκότος!Ακούτε ρε?
Απειρα μπράβο στο Νότη, πολυ γενναίο αυτό που έκανε, μπράβο ρε λεβέντη. Λυσάχτε αριστεράτζες δημοκράταροι ανθελληνοσοσίαλοι σταλινοτσολιάδες, ροζουλί αναρχοδημοκράτες και λοιποι συνοδοιπόροι της κακίας ώρας σας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πληγωμένα ειστε εσεις τα ανθελληνάκια που βλέπετε να καταρρέει ο κόσμος σας. ΤΟ διαβατήριο και δρόμο για Βιετνάμ, Κούβα, βόρεια Κορέα, ΛΔ Κονγκο, Κίνα. Να ζήσετε ευτυχισμένη στους σοσιαλιστικούς παραδείσους σας. Ουστ τρισμέγιστο!

Εισαι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Ο Σφακιανακης νομιζεις ειναι ελληνας και ενδιαφερεται που ξερεις οτι δεν φοροδιαφευγει επειδη στο ειπε?  :jerking: :jerking: του εχεις κανει και ελεγχο μηπως?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Φυλλετιστής. Εχει γυναίκα απο άλλη φυλλή? Μήπως ειναι λευκή η γυναίκα του?
Μαλάκα αγράμματε αριστερε που δε ξέρεις τι σημαίνει η λέξη φυλλετιστής που χρησιμοποίησες.
όταν θα του λένε ότι ατα παιδάκια τους είναι μισοί Ελληνες και ότι δεν έχουν καθαρό αίμα ελληνικό τότε να έρθει να μας πει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όταν θα του λένε ότι ατα παιδάκια τους είναι μισοί Ελληνες και ότι δεν έχουν καθαρό αίμα ελληνικό τότε να έρθει να μας πει...

Ειναι προβατο ο τυπος ρε. Χρυσαυγιτικο προβατο. Βγηκε του πουλησε πονοψυχια ο σφακιανακης και το μασησε ο πονοψυχος ο σφακιανακης που κατεβαζε παναγιες την αλλη φορα στους συνεργατες του  :jerking:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Σφακιανάκης: Επιβάλλεται να στηρίξετε την Χρυσή Αυγή - Παράνομα προφυλακισμένοι οι βουλευτές της!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 - 11:59          1019

Διαβάστε περισσότερα:

Λέτε να δούμε Σφακιανάκη υποψήφιο με τη Χ.Α. ???

Φανταστείτε για τον Δημο Αηναίων να δουμε τον Σφακιανάκη και στην Περιφέρεια Αττικης τον Κασιδιάρη.....

Επισκέπτης

Φανταστείτε για τον Δημο Αηναίων να δουμε τον Σφακιανάκη και στην Περιφέρεια Αττικης τον Κασιδιάρη.....

89% ΧΑ!!!! εγκεφαλικά καρδιακά και ζάχαροδιαβήτη θα σηκώσουν οι αριστεροι.

Παρηγορηθείτε αριστεράτζες, ο Νότης ειναι μια χαρα παιδί, οπως ολοι οι Χατες, καθαρός, φωτεινή ψυχή και οχι μαλάκας διεφθαρμένος και σκατόψυχος σαν εσας.
Κλαφτε και πάρτεεεεεε

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1

εγω σκεφτομαι .. οπενινγκ σφακιανακης με πρωτο τραπεζι κασιδιαρης .. παναγιωταρος ...

Επισκέπτης
1422418_1419876871576920_1960684935_n.jpg

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Τραβα μωρη μαλεα να κανεις καμια πλαστικη ακομα στην μυτη σου
θα μιλησεις και για τον Νοτη απλυτη

mikes4207

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
12
Πόντοι
1
- Όποιος έχει αντίθετη άποψη από εμένα είναι Χρυσαυγίτης.
- Όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι φασίστας.

Μεγαλύτερος φασισμός από αυτό δεν υπάρχει.

Ζήτω ο Λένιν, ζήτω ο Στάλιν...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ακόμα πιο αποκαλυπτικός και ξεκάθαρος όμως ήταν όσον αφορά για το ποιο κόμμα πρέπει αυτήν την περίοδο να στηρίξουν όλοι οι Έλληνες: «Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή, διότι αυτή, αν μη τι άλλο, έχει μέσα και την αυγή.

δεν ηταν σωστο το σκονακι που του εδωσαν

και ο συριζα αυγη εχει

πως συνενοουνται τα 2 ακρα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εγω σε καταστημα που δεν επιτρεπεται το καπνισμα, πολυ απλα δεν παταω.
Ας κλεισει. Χεστηκα.
Θα παω εκει που μπορω να καπνισω.
Εγω θελω οταν βγω, να περασω καλα. Και στο "καλα" περιλαμβανεται και το τσιγαρο μου.
Ε οχι να βγω, να δωσω τα ωραια μου λεφτα και να καταπιεστω.
Οσο για τις αντικαπνιστικές μαλακιες, εχω να πω οτι επι δεκαετιες, ΠΑΝΤΟΥ επιτρεποταν το καπνισμα. Και μια χαρα περασαν ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ετσι. Τωρα ξαφνικα ο καθε λουλης ενοχλειται απο το καπνισμα. Απο το καυσαεριο ενοχλεισαι λουλη? απο την τρυπα του οζοντος? απο τη ζεστη? απο το κρυο? απο τα αδιακριτα βλεμματα? Τωρα ξαφνικα δεν μπορουν να ζησουν καποιοι με τον αλλο να καπνιζει διπλα τους. Ρε δεν γαμιομαστε να πιασουμε και ρατσα λεω γω.
Έχουν αποφασίσει ειδικοι για το θέμα και έχουν νομοθετησει οι εκπρόσωποί σου οπότε οφείλεις να εφαρμόσεις το νόμο και να καπνίσεις μόνο  όπου επιτρέπεται, δηλ. σε υπαίθριους χώρους και στο σπίτι σου (σε ιδωτικούς χώρους για να σου δώσω και άλλη επιλογή).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom