Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Περισσοτερο απο την υγεια μου, με ενδιαφερει να μην ασχολουνται άλλοι με την υγεια μου νταβατζιλικι.

χαχαχα αμα ηξερες τι ζημιες κανει το καπνισμα και εσυ και αλλοι θα το ειχατε κοψει και θα ειχαμε ηρεμησει ολοι.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
παπαριδη ουγκανιαν
οταν κανετε αιμοδοσιες
λετε "αιμα ελληνικο"  :jerking:
και οχι αιμα λευκης φυλης η ευρωπαικο
ουτε υπερ της ενωμενης ευρωπης ειστε
και γενικα ειστε υπερ της ηλιθιας θεωρειας
περι φυλετικης-εθνοτικης καθαροτητας :jerking:

οποτε δε σε συμφερει τα τουμπαρεις  :uglystupid:
αλβανοί βουλγαροι πολωνοί ρωσοι ρουμάνοι στην λευκή φυλή δεν ανήκουν; μην πω και τους τουρκους...  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
χαχαχα αμα ηξερες τι ζημιες κανει το καπνισμα και εσυ και αλλοι θα το ειχατε κοψει και θα ειχαμε ηρεμησει ολοι.
Α δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν γνωριζω τι ζημιες κανει. Πας καλα?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Περισσοτερο απο την υγεια μου, με ενδιαφερει να μην ασχολουνται άλλοι με την υγεια μου νταβατζιλικι.

εγώ για την δικιά μου ενδιαφέρομαι δεν γουστάρω να εισπνέω τον καρκίνο σου φίλε, εσύ ας ψοφήσεις αν θέλεις

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δεν τον εφαρμοζω. Στειλε την αστυνομια.
Εισαι προκλητικά σταρχιδιστής. Η εφαρμογή ειναι γενική , δεν ειναι στην επιλογή του μαγαζάτορα. Απλά ο μαγαζάτορας κάνει τη "στραβή μύτη". Δεν ειναι αυτός που αποφασίζει για την εφαρμογή ή μη, μας δουλεύεις προκλητικά  :s&m_3:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν γνωριζω τι ζημιες κανει. Πας καλα?

Εδω ρε δεν γνωριζες οτι οι σφυξεις στο σεξ δεν ειναι ιδιες με τις σφυξεις οταν καπνιζεις ολη τη μερα ρε θα μας τρελανεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγώ για την δικιά μου ενδιαφέρομαι δεν γουστάρω να εισπνέω τον καρκίνο σου φίλε, εσύ ας ψοφήσεις αν θέλεις
Ναι. Σε εναν περιγυρο που παιρνεις τον καρκινο απο τον αερα, τα φυτοφαρμακα, το νερο, τις τροφες, τα απορρυπαντικα στα ρουχα σου, θα παθεις καρκινο απο το παθητικο καπνισμα  :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι. Σε εναν περιγυρο που παιρνεις τον καρκινο απο τον αερα, τα φυτοφαρμακα, το νερο, τις τροφες, τα απορρυπαντικα στα ρουχα σου, θα παθεις καρκινο απο το παθητικο καπνισμα  :jerking:

εσύ θα πάθεις καρκίνο όχι εγώ, εγώ απλώς θέλω να εφαρμόζονται οι νόμοι

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αλβανοί βουλγαροι πολωνοί ρωσοι ρουμάνοι στην λευκή φυλή δεν ανήκουν; μην πω και τους τουρκους...  
ρε φιλε ο μπαρμπαρουσης εχει γυναικα μεξικανα ο λαγος αλβανιδα
ο αδερφος της ζαρουλια πολωνεζα και κανουν πλυση εγκεφαλου στα ουγκανιαν
στα γραφεια τους οτι πρεπει η "ελληνικη φυλη" να μεινει "καθαρη"  :jerking: :jerking: :jerking:
τι δε καταλαβαινεις?  :uglystupid:
καμια αντιφαση δεν υπαρχει  :2funny:
ουτε αυτα που πρεσβεβουν δεν τηρουνε
και μετα θελουν να τους εμπισθευτει ο κοσμος  :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Να εφαρμοζεται ο νομος που σε βολευει εννοεις μαλλον...

εγώ ζούσα και πριν τον νόμο ζω και τώρα που τον παραβιάζουν οι περισσότεροι, θέλω να εφαρμοστεί επειδή είσαι μουνής και αρχίδης εσύ και οι υπόλοιποι νταήδες και επειδή ο νόμος ισχύει για όλους ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγώ ζούσα και πριν τον νόμο ζω και τώρα που τον παραβιάζουν οι περισσότεροι, θέλω να εφαρμοστεί επειδή είσαι μουνής και αρχίδης εσύ και οι υπόλοιποι νταήδες και επειδή ο νόμος ισχύει για όλους ;)

Ο νομος ειναι ΘΕΟΣ  :zfuck: :zfuck:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ολοι οι νομοι να εφαρμοσθούν τοτε. Κι αυτοι που δεν σε βολευουν. Αμαξι εχεις? Το εχεις περασει απο ΚΤΕΟ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom