Ενδιαφέρουσα απάντηση στην τσουλάρα , ψώνιο Βανδή ...
misofiΔευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013, 23:22
ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ SELIS
Basilhs Hatzopoulos.
Πραβο ΝΟΤΗ!!!!!
SELISΔευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013, 21:28
Basilhs Hatzopoulos.
Θα σας πω μια ιστορία....
Θίχτηκε ξαφνικά η Δέσποινα και ακύρωσε την επερχόμενη συνεργασία της με τον συνάδελφο Νότη λόγω της πολιτικής του ταυτότητας...Είναι και παιδί μεταναστών(όχι λαθρομεταναστών)όπως είπε...άρα ένας λόγος παραπάνω να διακόψει!!
ΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨ!!!!Τι λε ρε παιδί μου???Τι ήθος θεέ μου από την ίδια γυναίκα που προ κρίσης έλεγε ότι δε ξέρει που να ξοδέψει τα άπειρα κατάμαυρα λεφτά της!!Μένω άφωνος πραγματικά!
Λοιπόν...Επειδή γνωρίζουμε 10 πράματα εκ των έσω, η Δέσποινα(και η κάθε φίρμα Δέσποινα)προφανώς δεν ικανοποιήθηκε στο 100% από την συμφωνία και σαφώς είχε καλύτερα πράματα να ασχοληθεί(Κριτής σε Talent show που ο Νότης βγήκε στεγνά και έκραξε!) και πολύ εύκολα άφησε άνεργους τόσους "άσημους" συνεργάτες (μουσικούς, τραγουδιστές, ηχολήπτες, φωτιστές κτλ κτλ) που στο κάτω κάτω αυτοί βιώνουν την αληθινή κρίση.Και να φανταστείτε...Ήδη εδώ και 1, 5 μήνα αυτοί οι άνθρωποι κάνουν πρόβα τους ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΎΜΝΟΥΣ "βρωμολούλουδο" και "τι κάνω μόνη μου στο μπαλκόνι μου" χωρίς να πληρώνονται, περιμένοντας να ανοίξουν να κάνουν μεροκάματα...Η απόλυτη ξεφτίλα!!
Μια ζωή όπου την φυσάει ο άνεμος και η μόδα αυτη η γυναίκα...Τη μια χρονιά λαική, την άλλη ροκ, την άλλη ποπ...Μόνο και μόνο από αυτό δε την παίρνεις στα σοβαρά...Άμα της σκάγανε 20.000 το βράδυ όπως παλιότερα, να είστε σίγουροι οτι θα έκανε και ντουέτο με τον Χιτλερ τον εθνικό ύμνο της Γερμανίας!
Δε φταίει βεβαίως μόνο αυτή, αλλά και τα πουσταριά που είναι από πίσω της και της λένε τι να πεί, τι να κάνει, τι να φορέσει, να χαμογελάσει η όχι...Αισχρό το επικοινωνιακό τρικ που φτιάξανε...και μαλάκες όσοι το φάνε!
Η ΟΥΣΙΑ:ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Μπουκέτα στα πορσελάνινα δόντια της Δέσποινας.
Υ.Γ.Όπως και στις οικογενειακές ιστορίες, οφείλω στο τέλος να γράψω ότι οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι καθαρή σύμπτωση.Τα ονόματα "Δέσποινα" και "Νότης" είναι τυχαία επιλογή!