Οπου φυσσάει ο άνεμος, οτι τους συμφέρει, τα καλά και συμφέροντα, υποκρισία κάργα και ιδεολογική ασυνεπεια και ανυπαρξία. Θα δεις οτι οταν η ΧΑ ανέβει κι άλλο και θα επικειται να γίνει κυβέρνηση θα μας πλησιάσουν πολλοί τέτοιοι. Και τολμώ να πω οτι το εχουν κάνει απο πέρσυ που καναμε μπαμ στις εκλογες. Με τα νερα μας, οτι πούμε.
Εγώ ρε φίλε, δεν γουστάριζα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κι ούτε αυτά τα εμετικά περί Χίτλερ, ναζισμού κλπ.
Η οικογένειά μου είναι από πολύ παλιά αριστερών καταβολών κι έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα, επειδή οι πρόγονοί μου πολέμησαν για το ΕΑΜ- ΕΛΛΑΣ στον πόλεμο κι έχουν υποστεί διώξεις, ξύλο και εξορίες.
Βλέποντας όμως αυτή την κατάντια της αριστεράς, μου ρχεται να κάνω εμετό. Δεν δέχομαι αριστερό να μου κυκλοφορεί με ανοιχτή ΠΟΡΣΕ, πούρο και τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στο διπλανό κάθισμα.
Και να μου πουλάνε και ψευτοαγώνες και καλά οι αντιστασιακοί του Πολυτεχνείου.
Του κώλου αντίσταση δηλαδή.
Εκεί μου ρχεται περισσότερος εμετός. Από την υποκρισία.
Σε αυτό το σημείο κρίνω θετικά τον τσαμπουκά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κι αυτό που προτείνει με βρίσκει σύμφωνο.
Δεν θέλω κανέναν πούστη λαθρο στην χώρα μου.
Πλήρωσα του κόσμου τα λεφτά για να με κάνουν δεκτό στην Αυστραλία. Και θα είχα τρελό πρόβλημα αν δεν είχα μείνει παλιότερα εκεί. Αυτό εν πολλοίς με έσωσε.
Το να έρχεται όμως το κάθε κατακάθι-δολοφόνος Πακιστανός από την χώρα του και να εισβάλει στη δική μου με το έτσι θέλω, και να υπάρχουν αρχιδάκια να λένε " τους κακόμοιρους", όχι ρε πούστη! Αυτό δεν το δέχομαι! Εκτελεση επι τόπου! Θες παλιομαλακα να έρθεις? Σκάσε 250 χιλιάρικα να αγοράσεις σπίτι και δώσε και εγγυητική επιστολή άλλα τόσα να σε κάνω δεκτό. Αλλιώς σε εκτελώ και γράφω στα αρχίδια μου τη διεθνή κοινότητα.
Αει σιχτίρ επιτέλους με τα δικαιώματα.