Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαχητης της ντουλαπας αποδειχτηκε. οταν η μαχη παιρνει φωτια τρεχει να κρυφτει

O lakhs μαχητης της ντουλαπας? καποιο λάθος θα εγινε αυτος ηταν πολυ φανατικος ρε τυπε  :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
O lakhs μαχητης της ντουλαπας? καποιο λάθος θα εγινε αυτος ηταν πολυ φανατικος ρε τυπε  :S

φανατικος στη φαντασια του τυπε. για τον λακη πραγματικη μαχη περιλαμβανει πηρουνι και παστιτσιο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φανατικος στη φαντασια του τυπε. για τον λακη πραγματικη μαχη περιλαμβανει πηρουνι και παστιτσιο

Kριμα παντως τυπε γιατι ετσι οπως τα ελεγε εδω μεσα ηταν πειστικος  :S πεφτω απο τα συννεφα

Επισκέπτης
   Εγώ ρε φίλε, δεν γουστάριζα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κι ούτε αυτά τα εμετικά περί Χίτλερ, ναζισμού κλπ.
  Η οικογένειά μου είναι από πολύ παλιά αριστερών καταβολών κι έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα, επειδή οι πρόγονοί μου πολέμησαν για το ΕΑΜ- ΕΛΛΑΣ στον πόλεμο κι έχουν υποστεί διώξεις, ξύλο και εξορίες.

Βλέποντας όμως αυτή την κατάντια της αριστεράς, μου ρχεται να κάνω εμετό. Δεν δέχομαι αριστερό να μου κυκλοφορεί με ανοιχτή ΠΟΡΣΕ, πούρο και τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στο διπλανό κάθισμα.

Και να μου πουλάνε και ψευτοαγώνες και καλά οι αντιστασιακοί του Πολυτεχνείου.

Του κώλου αντίσταση δηλαδή.

Εκεί μου ρχεται περισσότερος εμετός. Από την υποκρισία.

Σε αυτό το σημείο κρίνω θετικά τον τσαμπουκά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κι αυτό που προτείνει με βρίσκει σύμφωνο.

Δεν θέλω κανέναν πούστη λαθρο στην χώρα μου.

Πλήρωσα του κόσμου τα λεφτά για να με κάνουν δεκτό στην Αυστραλία. Και θα είχα τρελό πρόβλημα αν δεν είχα μείνει παλιότερα εκεί. Αυτό εν πολλοίς με έσωσε.

Το να έρχεται όμως το κάθε κατακάθι-δολοφόνος Πακιστανός από την χώρα του και να εισβάλει στη δική μου με το έτσι θέλω, και να υπάρχουν αρχιδάκια να λένε " τους κακόμοιρους", όχι ρε πούστη! Αυτό δεν το δέχομαι! Εκτελεση επι τόπου! Θες παλιομαλακα να έρθεις? Σκάσε 250 χιλιάρικα να αγοράσεις σπίτι και δώσε και εγγυητική επιστολή άλλα τόσα να σε κάνω δεκτό. Αλλιώς σε εκτελώ και γράφω στα αρχίδια μου τη διεθνή κοινότητα.

Αει σιχτίρ επιτέλους με τα δικαιώματα.

:thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
944764_753003304714305_2110713457_n.jpg

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.468
Πόντοι
216
Εξαιρετικός ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας είπε όλη την αλήθεια για την Δέσποινα Βανδή.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εξαιρετικός ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας είπε όλη την αλήθεια για την Δέσποινα Βανδή.
Ναι, ούτε λίγο ουτε πολύ έβγαλε προβληματικό τον Νότη και ως τέτοιο θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσει η Βανδή ως πνευματικά ανώτερη και όχι να τον "καραμουζιάσει"!  :2funny:

Επισκέπτης
Οπως και να εχει το γεγονός ειναι ενα.

Ενας καλλιτέχνης εξέφρασε γνώμη θετική για τη Χρυσή Αυγή. Αυτό

1) ειναι πρωτοφανές, δεν εχει ξαναεκφράσει καλλιτέχνης εθνικιστικό λόγο ή τάση, ολοι αριστεροί γαρ.

2) Θέλει τρομερό θάρρος, ο Νότης το εχει

3) οι πορωμένοι λοβοτομημένοι διχαστικοί και εγκληματικοί αριστεροί τον διέβαλαν οπως ανεμένετο βέβαια, αποδεικνύωντας για μια φορά ακόμα πόσο πορωμένοι, μικρόψυχοι χωρίς ιχνος λεβεντιάς και πόσο τα καλά και συμφέροντα ειναι.Κινούνται απο χαμηλού επιπέδου ένστικτα και τα παρουσιάζουν ως διακιώματα. Κινούνται απο πάθος και μίσος και τα παρουσιάζουν ως λαϊκό αγώνα.

ΤΟ ψέμα τους τελείωσε εδω μετα απο 95 χρόνια. 1918-2013.
Αρκετή ζημιά κάνατε κύριοι. Σταματήστε να μισείτε την ΕΛλάδα και να λέτε φασίστα όποιον μιλάει και ενεργεί υπερ της ΕΛλάδος και οποιον εχει την Αιωνία ΕΛλάς στην ψυχή του, πριν εινια πολυ αργα για εσας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom