You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 867
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μαχητης της ντουλαπας αποδειχτηκε. οταν η μαχη παιρνει φωτια τρεχει να κρυφτει
O lakhs μαχητης της ντουλαπας? καποιο λάθος θα εγινε αυτος ηταν πολυ φανατικος ρε τυπε :S
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ισα ρε τσοκαρο που δεν δεχεσαι στην εκπομπη σου
αντε τριψου στην ψωλη του αγαμεμνωνα ...
τσοκαρο
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
O lakhs μαχητης της ντουλαπας? καποιο λάθος θα εγινε αυτος ηταν πολυ φανατικος ρε τυπε :S
φανατικος στη φαντασια του τυπε. για τον λακη πραγματικη μαχη περιλαμβανει πηρουνι και παστιτσιο
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
φανατικος στη φαντασια του τυπε. για τον λακη πραγματικη μαχη περιλαμβανει πηρουνι και παστιτσιο
Kριμα παντως τυπε γιατι ετσι οπως τα ελεγε εδω μεσα ηταν πειστικος :S πεφτω απο τα συννεφα
Επισκέπτης
μαχητης της ντουλαπας αποδειχτηκε. οταν η μαχη παιρνει φωτια τρεχει να κρυφτει
Επισκέπτης
Εγώ ρε φίλε, δεν γουστάριζα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κι ούτε αυτά τα εμετικά περί Χίτλερ, ναζισμού κλπ.
Η οικογένειά μου είναι από πολύ παλιά αριστερών καταβολών κι έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα, επειδή οι πρόγονοί μου πολέμησαν για το ΕΑΜ- ΕΛΛΑΣ στον πόλεμο κι έχουν υποστεί διώξεις, ξύλο και εξορίες.
Βλέποντας όμως αυτή την κατάντια της αριστεράς, μου ρχεται να κάνω εμετό. Δεν δέχομαι αριστερό να μου κυκλοφορεί με ανοιχτή ΠΟΡΣΕ, πούρο και τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στο διπλανό κάθισμα.
Και να μου πουλάνε και ψευτοαγώνες και καλά οι αντιστασιακοί του Πολυτεχνείου.
Του κώλου αντίσταση δηλαδή.
Εκεί μου ρχεται περισσότερος εμετός. Από την υποκρισία.
Σε αυτό το σημείο κρίνω θετικά τον τσαμπουκά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κι αυτό που προτείνει με βρίσκει σύμφωνο.
Δεν θέλω κανέναν πούστη λαθρο στην χώρα μου.
Πλήρωσα του κόσμου τα λεφτά για να με κάνουν δεκτό στην Αυστραλία. Και θα είχα τρελό πρόβλημα αν δεν είχα μείνει παλιότερα εκεί. Αυτό εν πολλοίς με έσωσε.
Το να έρχεται όμως το κάθε κατακάθι-δολοφόνος Πακιστανός από την χώρα του και να εισβάλει στη δική μου με το έτσι θέλω, και να υπάρχουν αρχιδάκια να λένε " τους κακόμοιρους", όχι ρε πούστη! Αυτό δεν το δέχομαι! Εκτελεση επι τόπου! Θες παλιομαλακα να έρθεις? Σκάσε 250 χιλιάρικα να αγοράσεις σπίτι και δώσε και εγγυητική επιστολή άλλα τόσα να σε κάνω δεκτό. Αλλιώς σε εκτελώ και γράφω στα αρχίδια μου τη διεθνή κοινότητα.
Αει σιχτίρ επιτέλους με τα δικαιώματα.
Επισκέπτης
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Μπραβο,φιλε!!!Πεστα!!!!!!!!!!!!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ειδες κωλοδαχτυλο και μπηκες μαν;Μπραβο,φιλε!!!Πεστα!!!!!!!!!!!!!!
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
ειδες κωλοδαχτυλο και μπηκες μαν;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.756
- Πόντοι
- 12.756
μην γελας γιατι και εσυ γι αυτο μπηκες
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 216
Εξαιρετικός ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας είπε όλη την αλήθεια για την Δέσποινα Βανδή.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ναι, ούτε λίγο ουτε πολύ έβγαλε προβληματικό τον Νότη και ως τέτοιο θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσει η Βανδή ως πνευματικά ανώτερη και όχι να τον "καραμουζιάσει"!Εξαιρετικός ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας είπε όλη την αλήθεια για την Δέσποινα Βανδή.
Επισκέπτης
Οπως και να εχει το γεγονός ειναι ενα.
Ενας καλλιτέχνης εξέφρασε γνώμη θετική για τη Χρυσή Αυγή. Αυτό
1) ειναι πρωτοφανές, δεν εχει ξαναεκφράσει καλλιτέχνης εθνικιστικό λόγο ή τάση, ολοι αριστεροί γαρ.
2) Θέλει τρομερό θάρρος, ο Νότης το εχει
3) οι πορωμένοι λοβοτομημένοι διχαστικοί και εγκληματικοί αριστεροί τον διέβαλαν οπως ανεμένετο βέβαια, αποδεικνύωντας για μια φορά ακόμα πόσο πορωμένοι, μικρόψυχοι χωρίς ιχνος λεβεντιάς και πόσο τα καλά και συμφέροντα ειναι.Κινούνται απο χαμηλού επιπέδου ένστικτα και τα παρουσιάζουν ως διακιώματα. Κινούνται απο πάθος και μίσος και τα παρουσιάζουν ως λαϊκό αγώνα.
ΤΟ ψέμα τους τελείωσε εδω μετα απο 95 χρόνια. 1918-2013.
Αρκετή ζημιά κάνατε κύριοι. Σταματήστε να μισείτε την ΕΛλάδα και να λέτε φασίστα όποιον μιλάει και ενεργεί υπερ της ΕΛλάδος και οποιον εχει την Αιωνία ΕΛλάς στην ψυχή του, πριν εινια πολυ αργα για εσας.....
1) ειναι πρωτοφανές, δεν εχει ξαναεκφράσει καλλιτέχνης εθνικιστικό λόγο ή τάση, ολοι αριστεροί γαρ.
2) Θέλει τρομερό θάρρος, ο Νότης το εχει
3) οι πορωμένοι λοβοτομημένοι διχαστικοί και εγκληματικοί αριστεροί τον διέβαλαν οπως ανεμένετο βέβαια, αποδεικνύωντας για μια φορά ακόμα πόσο πορωμένοι, μικρόψυχοι χωρίς ιχνος λεβεντιάς και πόσο τα καλά και συμφέροντα ειναι.Κινούνται απο χαμηλού επιπέδου ένστικτα και τα παρουσιάζουν ως διακιώματα. Κινούνται απο πάθος και μίσος και τα παρουσιάζουν ως λαϊκό αγώνα.
ΤΟ ψέμα τους τελείωσε εδω μετα απο 95 χρόνια. 1918-2013.
Αρκετή ζημιά κάνατε κύριοι. Σταματήστε να μισείτε την ΕΛλάδα και να λέτε φασίστα όποιον μιλάει και ενεργεί υπερ της ΕΛλάδος και οποιον εχει την Αιωνία ΕΛλάς στην ψυχή του, πριν εινια πολυ αργα για εσας.....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Οπως και να εχει το γεγονός ειναι ενα.
Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ενας καλλιτέχνης εξέφρασε γνώμη θετική για τη Χρυσή Αυγή.
ποιος;
Επισκέπτης
Σου κάνει εντύπωση? Δεν ειναι καλλιτέχνης λες?
Επισκέπτης
ποιος;
http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/sites/default/files/imagecache/optimize/others/3basxp.jpg[/img[/URL]]
Αυτός. 1-0.
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σου κάνει εντύπωση? Δεν ειναι καλλιτέχνης λες?
Καλλιτέχνη εννοούν κάτι σαν κ αυτό.