erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Σου κάνει εντύπωση? Δεν ειναι καλλιτέχνης λες?
οσο ειναι καλλιτεχνης ο Σταν
http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/sites/default/files/imagecache/optimize/others/3basxp.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δικηο εχεις. φτυστος ο νοτης ειναι.
οσο ειναι καλλιτεχνης ο Σταν
δικηο εχεις. φτυστος ο νοτης ειναι.
Τωρα αντικειμενικά, οκ, εχεις άλλη ιδεολογία αντιθετη, αλλα δε νομίζεις οτι εισαι υπερβολική?
ΤΟν συγκρίνεις με το σταν?????!!!!!
Πραγματικά μην σε πω τον Σταν επαιζε και να τον ακούσω. Οπότε όχι δεν τον συγκρινω. Ο τυπος ειναι τραγουδιστης σε σκυλαδικα και μάλιστα εδω και χρόνια ψιλοσαλεμένος, σορρυ δεν τον θεωρω καλλιτεχνη ουτε και την βανδη και το καθε τσουλι της νυχτας. Εκτός και αν θεωρείς τέχνη το να αφήνεις μουστακι
Το οτι εσενα σου αρεσει ο νοτης δεν τον κανει καλλιτεχνη. Ειναι δυστυχώς σκυλας χαμηλοτατης κλάσης μουσικα. Δηλαδη αν λες καλλιτεχνη τον νοτη τον βαμβακαρη τι τον λες αναλογικα; Μην τα κανουμε ολα ισιωμα..Κοίτα, εχεις ενα δίκιο για το στυλάκι τους. Αλλα δε μιλάω για αυτό. Θεωρώ τέχνη να μπορείς να τραγουδάς ετσι οπως ο Νότης και μ αρέσει η φωνή και τα τραγούδια του.
Απο κει και πέρα σκυλάδικο ξεσκυλάδικο δε μου λέει πολλα αυτο.
Το οτι εσενα σου αρεσει ο νοτης δεν τον κανει καλλιτεχνη. Ειναι δυστυχώς σκυλας χαμηλοτατης κλάσης μουσικα. Δηλαδη αν λες καλλιτεχνη τον νοτη τον βαμβακαρη τι τον λες αναλογικα; Μην τα κανουμε ολα ισιωμα..
Υ.Γσου αρεσει και το κλεμμενο κουμουνιστικο " κοιτα οι αλλοι εχουν κινήσει εχει η πλαση κοκκινισει;;" ... για δες
Δε συγκρίνω ανόμοια πράγματα. Ακλλιτέχνες και οι δυο αλλα ο Νότης ειναι ερμηνευτής και ο Βαμβακάρης ειναι μουσουργός, εντελω΄ς διαφορετικά πράγματα έκανε, εκτος απο το να τραγουδάει επίσης.
ΥΓ. Ναι μου αρέσει. Ειναι κομμάτι με πολυ νόημα, εμπνευση και συγκινητικό. Φυσικα, γιατι να μη μου αρέσει, επειδή δεν ειμαι κουμμουνιστης? Δε τα μπλέκω τα τραγούδια με την πολιτική. Αλλο το ενα αλλο το άλλο.
Το να σε συγκινει τραγουδι που υμνει την κοκκινη επανασταση, δεν ειναι αλλο το ενα αλλο το αλλο. Ειναι εχω χασει την μπαλιτσα .
Τις δηλωσεις περι εξωγηινων,νεφελιμ και δωδεκα θεους του Νοτη,πως τις σχολιαζεις τυπε;Δε συγκρίνω ανόμοια πράγματα. Ακλλιτέχνες και οι δυο αλλα ο Νότης ειναι ερμηνευτής και ο Βαμβακάρης ειναι μουσουργός, εντελω΄ς διαφορετικά πράγματα έκανε, εκτος απο το να τραγουδάει επίσης.
ΥΓ. Ναι μου αρέσει. Ειναι κομμάτι με πολυ νόημα, εμπνευση και συγκινητικό. Φυσικα, γιατι να μη μου αρέσει, επειδή δεν ειμαι κουμμουνιστης? Δε τα μπλέκω τα τραγούδια με την πολιτική. Αλλο το ενα αλλο το άλλο.
Τις δηλωσεις περι εξωγηινων,νεφελιμ και δωδεκα θεους του Νοτη,πως τις σχολιαζεις τυπε;
Οχι, απλά μπορώ να αποστασιωποιηθώ απο το γεγονός και να νοιώσω την ελπίδα και το όνειρο του καλλιτέχνη για ενα καλύτερο κόσμο. Ασχέτως αν δεν ειναι δικό μου όνειρο αυτο.
Το οτι εσενα σου αρεσει ο νοτης δεν τον κανει καλλιτεχνη. Ειναι δυστυχώς σκυλας χαμηλοτατης κλάσης μουσικα. Δηλαδη αν λες καλλιτεχνη τον νοτη τον βαμβακαρη τι τον λες αναλογικα; Μην τα κανουμε ολα ισιωμα..
Υ.Γσου αρεσει και το κλεμμενο κουμουνιστικο " κοιτα οι αλλοι εχουν κινήσει εχει η πλαση κοκκινισει;;" ... για δες
ουτε και την βανδη και το καθε τσουλι της νυχτας. Εκτός και αν θεωρείς τέχνη το να αφήνεις μουστακι
και ομως στεκουν καλυτερα αυτες οι θεωριεςΤις δηλωσεις περι εξωγηινων,νεφελιμ και δωδεκα θεους του Νοτη,πως τις σχολιαζεις τυπε;
και ομως στεκουν καλυτερα αυτες οι θεωριες
απο την θεωρια του θεουλη που μας επλασε απο το σκατο του
Οχι, απλά μπορώ να αποστασιωποιηθώ απο το γεγονός και να νοιώσω την ελπίδα και το όνειρο του καλλιτέχνη για ενα καλύτερο κόσμο. Ασχέτως αν δεν ειναι δικό μου όνειρο αυτο.
παλι μαλακιες λες. δηλαδη αμα σου πει για ενα μουνι ωραιο ειναι θα του πεις γιατι τη βλεπεις ωραια ειναι συριζαια