Ήθελα και εγώ να ανοίξω ένα νέο θέμα σχετικά με το αν υπάρχει κάτι καλύτερο στη χώρα, της τάξεως των 400+ ευρώ την ώρα ας πούμε, που να αξίζει όμως τα λεφτά του και σε θέμα εμφάνισης και σε θέμα υπηρεσιών.
Δυστυχώς δε μπορώ να ανοίξω νέο θέμα, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και πολλά άλλα νέα μέλη...
bourdela.com/forum/index.php?topic=277398.45
Συμφωνώ ότι τρώμε φόλες, οι περισσότερες από τις κοπέλες που διαφημίζονται σε διάφορα σάιτ είναι κατώτερες κατά τη γνώμη μου από μία μέση Ελληνίδα
. Και αν στο σώμα είναι κάπως, συνήθως υστερούν πολύ στο πρόσωπο.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώσω 100-200 ευρώ για να πάω με μία από αυτές, όσες καύλες και αν έχω. Τα θεωρώ πεταμένα λεφτα.
Προτιμώ να τα μαζεύω και να τα σκάω χοντρά αραιά και που για μία υπερμουνάρα (που απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει στη χώρα μας) παρά να τα πετάω εδώ και έκει.
Αν κάποιος γνωρίζει να παίζει κάτι τέτοιο σ' αυτό το βόθρο που ζούμε, ας μας ενημερώσει. Τον Απρίλιο για παράδειγμα η Sensual Jane ήταν στη Μύκονο, της είχα στείλει μήνυμα. Αν δεν της είχα στείλει δε θα το μάθαινα ποτέ. Τη ρώτησα και αν θα περνούσε από Αθήνα και μου είχε πεί όχι. Πιθανών να πέρνούν και άλλες από εδώ και να μην το μαθαίνουμε.