boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.422
- Πόντοι
- 2.256
Διαχρονικός κάβλαρος.
Καλοκαίρι 2022 κι όμως κυρίες και κύριοι!
Έτσι!!!Γυναικες που άφησαν εποχή.Κάποτε αυτή η χώρα έβγαζε πραγματικές μουνάρες και όχι πλαστικοποιημένα κοριτσάκια. Ντυμένες τις έβλεπες και η πούτσα γινόταν κάγκελο!
Καραμούναρος! Να τη γαμας στα 4 και να διαβάζει την ομιλία που έχει ετοιμάσει για τη ΒουλήΔιαχρονικός κάβλαρος.
Καραμούναρος! Να τη γαμας στα 4 και να διαβάζει την ομιλία που έχει ετοιμάσει για τη Βουλή
Σαν φοιτητής ειχα πηδήξει μια γκομενα που μετα απο χρονια εγινε βουλευτινα.παραξενα αποθημενα εχεις, φιλε
Tυπε με αυτο τσιμπας καμια βουλευτικη αποζημιωση ή τζιφοςΣαν φοιτητής ειχα πηδήξει μια γκομενα που μετα απο χρονια εγινε βουλευτινα.
Δυστυχώς δεν τσιμπάς ούτε ενα ρουσφετάκι.Tυπε με αυτο τσιμπας καμια βουλευτικη αποζημιωση ή τζιφος
Ζωη κωνσταντοπουλου σιγουραΣαν φοιτητής ειχα πηδήξει μια γκομενα που μετα απο χρονια εγινε βουλευτινα.
Δεν είμαι ανώμαλος, τυπε μουΖωη κωνσταντοπουλου σιγουρα
εγω ειμαι.Δεν είμαι ανώμαλος, τυπε μου
Τασία?Σαν φοιτητής ειχα πηδήξει μια γκομενα που μετα απο χρονια εγινε βουλευτινα.
Tασια,Θεανω ή Βουλτεψη ειναι στανταρακιΤασία?
Ντάξει,ο πατέρας μου έλεγε ότι η Βούλτεψη στα νιάτα της ήταν μουνάρα και τσιμπουκάρα καλή.Tασια,Θεανω ή Βουλτεψη ειναι στανταρακι
Ο μονος λογος να βαλεις το πουλι σου στο στομα της Βούλτεψη, ειναι για να παψει να μιλαειΝτάξει,ο πατέρας μου έλεγε ότι η Βούλτεψη στα νιάτα της ήταν μουνάρα και τσιμπουκάρα καλή.
Σαν φοιτητής ειχα πηδήξει μια γκομενα που μετα απο χρονια εγινε βουλευτινα.
Δώσε στίγμα και ασε τα σάπια.Δεν είμαι τόσο μεγάλος, μυστες μου
Μόστ πόσιμπλ...