Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 2.966
- Πόντοι
- 446
Tιποτα δεν θα λέει, στα τέτοια του βασικά. Η μάνα του καθαρίζει ένα 10χιλιαρο το μήνα (χώρια όσα είχε μαζέψει από τις "περιοδείες"), ο τυπάκος θα κάνει στρατό στην αυλή του σπιτιού του, ενώ θα βρει καλή δουλειά χωρίς να ζοριστεί καθόλου, από τις γνωριμίες της μάνας του.Ο γιος της Δούνια πήγε 17 λέει. Πως θα είναι ρε γμτ να του λένε τίποτα συμμαθητές ή άλλα κωλόπαιδα "φίλε τον έπαιξα για τη μάνα σου" και να του στέλνουν στα μέσεντζερ τίποτα τέτοια
Η μάνα είναι για όλους ιερό πρόσωπο.Συνηθως ότι και αν σου λένε για αυτήν δε σε επηρεάζουν.Ο γιος της Δούνια πήγε 17 λέει. Πως θα είναι ρε γμτ να του λένε τίποτα συμμαθητές ή άλλα κωλόπαιδα "φίλε τον έπαιξα για τη μάνα σου" και να του στέλνουν στα μέσεντζερ τίποτα τέτοια
Ειναι ενα θεμα αυτο με ολες αυτες που είχαν κανει γυμνές φωτογραφήσεις.Ο γιος της Δούνια πήγε 17 λέει. Πως θα είναι ρε γμτ να του λένε τίποτα συμμαθητές ή άλλα κωλόπαιδα "φίλε τον έπαιξα για τη μάνα σου" και να του στέλνουν στα μέσεντζερ τίποτα τέτοια
Ο γιος της Δούνια πήγε 17 λέει. Πως θα είναι ρε γμτ να του λένε τίποτα συμμαθητές ή άλλα κωλόπαιδα "φίλε τον έπαιξα για τη μάνα σου" και να του στέλνουν στα μέσεντζερ τίποτα τέτοια
Περιμένω τον πρώτο που θα βγει και θα γράψει "ειμαι πασόκος,αλλά ψηφίζω ΝΔ για την Δούνια"............βασικά ο Ανδρεάς (της Μιμής ντε),ήταν ικανός ,για να την πηδήξει ,να γινόταν νεοδημοκράτης.Καυλα ήταν στα επεισόδια που έπαιζε στον ακάλυπτο!!! Τον είχα κάνει σφεντόνα τότε !!!
Ο γιος της Δούνια πήγε 17 λέει. Πως θα είναι ρε γμτ να του λένε τίποτα συμμαθητές ή άλλα κωλόπαιδα "φίλε τον έπαιξα για τη μάνα σου" και να του στέλνουν στα μέσεντζερ τίποτα τέτοια
Αν έχουν ελάχιστο μυαλό, αντί να του λένε μαλακίες θα του ζητούσαν να πάνε σπίτι του όταν η μάνα του είναι εκεί για να συναντήσουν το αντικείμενο του πόθου τους.
Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα αν ήμουν στην ηλικία τους και θα δεν θα δίσταζα να της ζητήσω να μου υπογράψει το Playboy με την ίδια εξώφυλλο από τη συλλογή του πατέρα μου.
Η τύπισσα είναι αρχιδάτη και θα το έκανε, μα ακόμα και αν αρνιόταν (βουλευτής πλέον γαρ) είμαι βέβαιος ότι θα κολακευόταν γνωρίζοντας ότι χύνουν γενιές ανδρών για πάρτη της.
Κάποτε ήταν γυναικάρα.
Τώρα είναι Βάνα Μπάρμπας.
Έχει πράγματι χαλάσει σε σχέση με την εικόνα που είχε τότε, αλλά καμία σχέση με Μπάρμπα!
Έχω χρόνια να την συναντήσω αλλά την τελευταία φορά είχε τεράστιες πλάτες κ μεγάλο κωλο.
Πατσά τρως;
Βουρ!
Μη τσιμπάς.Χάλια σου λέω, χάλια!
Βρε ξάδερφε της Δούνια εδώ σου φαίνεται να έχει ή να μην εχει πλάτες και κώλους;Χάλια σου λέω, χάλια!
Σιγά την γκόμενα...η Νάντια Ζαγκλη κατά πολύ ανώτερη.Υποτιμημενη κατ' εμέ....Αρχαιοελληνική καυλα η Νονη! Στο τοπ τρια των μουνιων των '90, εγω την βαζω και νούμερο ένα! Δυστυχώς δεν βλέπω να ξαναβγαίνουν τέτοια μουνια τύπου Νονη