Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.010
- Πόντοι
- 3.936
…όπως και η Έρρικα Μπρόγιερ!Σιγά την γκόμενα...η Νάντια Ζαγκλη κατά πολύ ανώτερη.Υποτιμημενη κατ' εμέ....
…όπως και η Έρρικα Μπρόγιερ!Σιγά την γκόμενα...η Νάντια Ζαγκλη κατά πολύ ανώτερη.Υποτιμημενη κατ' εμέ....
Θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα αλλά δεν έκατσε ...…όπως και η Έρρικα Μπρόγιερ!
Που την θυμήθηκες την Ναντια τύπε;Θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα αλλά δεν έκατσε ...
Ο αδερφός της είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στην FIBA!Που την θυμήθηκες την Ναντια τύπε;
Τι κάνει αυτή η ψυχή;
Είχε παντρευτεί με τον Τούρκο και χώρισαν;Ο αδερφός της είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στην FIBA!
Oμορφαινε τα απογεύματα μου η Νάντια τον καιρό των καλών ημερών με τον Δρυμουση στο μυθικό πλέον ΑΛΤΕΡ.
H Σισσαρα ηταν μεγάλη πουτανα, πρέπει να εφαγε πολλα λεφτά απο τον Μικρουτσικο και βασικα πρέπει να ειναι και ο λογος που χωρισε με την Δήμητρα Ρουμπέση.Είχε παντρευτεί με τον Τούρκο και χώρισαν;
Εχει παιδάκια;
Για εμένα η απόλυτη της εποχής ήταν η Σίσσυ Γιαννακοπούλου εάν την θυμάσαι.
Σωστός ο μύστης.H Σισσαρα ηταν μεγάλη πουτανα, πρέπει να εφαγε πολλα λεφτά απο τον Μικρουτσικο και βασικα πρέπει να ειναι και ο λογος που χωρισε με την Δήμητρα Ρουμπέση.
Σιγά την γκόμενα...η Νάντια Ζαγκλη κατά πολύ ανώτερη.Υποτιμημενη κατ' εμέ....
Μα όλες κοντές να τις βγάζετε...ΜΑ ΟΛΕΣ;;;;Καυλόφατσα,αλλά κοντούλα
Σιγά την γκόμενα...η Νάντια Ζαγκλη κατά πολύ ανώτερη.Υποτιμημενη κατ' εμέ....
Βρε ξάδερφε της Δούνια εδώ σου φαίνεται να έχει ή να μην εχει πλάτες και κώλους;
Σου έγραψα ότι έχω χρόνια να την συναντήσω αλλά την τελευταία φορά που την είδα ήταν μια ψηλή μεν γυναίκα που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που ξέραμε στο παρελθόν.
Καλά να είναι η κοπέλα αλλά τότε ήταν σαν να είχε εγκαταλείψει τον εαυτό της.
Ότι πείτε κύριε Δούνια.Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη! Ας ήταν έτσι οι περισσότερες πενηντάρες και καλά θα ήμασταν, που μου λες για Βάνα Μπάρμπα που θεωρεί γυμναστική το να μασουλάει σουβλάκια.
Ότι πείτε κύριε Δούνια.
Δεν είναι πρώτη προτίμηση μου όσες έχουν σκούρα μεσογειακά χρώματα αλλά οι πιο ανοιχτόχρωμες...βοήθησα;Α καλά... συγκρίνουμε Α' Εθνική με το ερασιτεχνικό;
Καταρχάς εδώ είναι bourdela και όχι η ακαδημία Αθηνών.Αν σε ικανοποιεί το να με αποκαλείς έτσι ελλείψει αντιλόγου για να νομίζεις ότι έχεις έχεις το πάνω χέρι, έχεις το ελεύθερο από μένα να συνεχίσεις...
Δεν είναι πρώτη προτίμηση μου όσες έχουν σκούρα μεσογειακά χρώματα αλλά οι πιο ανοιχτόχρωμες...βοήθησα;
Σαν την κολοκυθόπιτα δεν έχει ...ιδίως με λίγη κανέλα από πάνω...και κατά προτίμηση ΧΩΡΙΣ τυρί!Περί ορέξεως πράγματι κολοκυθόπιτα!