kilotaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2024
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Και εσείς που το ξέρετε;
Αφού άδεια είναι η ταβέρνα σου, μόνο τίποτα τουρίστες άτυχοι αν βρεθούν προς τα κει και τους φλομωσουν στα Λαπραζόλ μετά.
Και εσείς που το ξέρετε;
Νεα μελη που παρακολουθουσαν χρονια το σαη
Αφού άδεια είναι η ταβέρνα σου, μόνο τίποτα τουρίστες άτυχοι αν βρεθούν προς τα κει και τους φλομωσουν στα Λαπραζόλ μετά.
Η καλύτερη μέθοδος να είσαι sigma male δικοί σου κανόνες, δεν ακολουθείς τη μάζα τέτοιους τύπους νευριάζουν/γουστάρουν οι γυναίκες, σύμφωνα με τους αμερικάνους.
Να πέσει η σωστή και λάθος μέθοδος σε αποψινή εκπομπή; ή δεν είναι ακόμα έτοιμοι;
Τι προβλέπει η Bou Statistics SA? Που να παίξω τα λεφτά μου? Αξίζει να πάρω ρίσκο ή θα βρεθώ στο δρόμο επί της σημβολής των οδών Φυλής και Φωκαίας?Ανησυχώ για την θεωρία του Πικεράκου. Δείχνει πτωτικές τάσεις. Αντιθέτως η θεωρία του Λακοζελικοφυλοβιοτελοσταλονε δείχνει να έχει μια ανοδική πορεία.
Ωραιες εποχες τοτε,περνουσα απ εξω μηπως και πεταξεις τιποτα και τσιμπησω,μετα αρχισαν τα ζοριαΜπαααα. Εφόσον δεν έχει ενημερωθεί ότι την ταβέρνα μου την έκλεισε προ τετραετίας το υγειονομικό και τώρα είμαι μεροκαματιάρης χειριστής εκσκαφέα, δεν παρακολουθούσε. Κλεφτές ματιές έριχνε.
ναι τον πηρα πρεφαΕμφανίστηκε ο Γιαρμάκος & αυτή τη φορά έχει βρει ένα νικ που τον εκπροσωπεί απόλυτα. @kilotaki .
μονο κμαν αρχηγος
ναι τον πηρα πρεφα
οχι ρε θα κανουμε εκπομπη το βραδυΕλπίζω να μην αρχίσει πάλι τις γαμωμάνες και τον χάσουμε πριν τον γλεντήσουμε.
θελω βραδυνο νημα που να ΣΠΑΕΙ κοκκαλα,μυαλα,να γνουν δικαστηρια,διαπομπευσεις ,μετανοιεςΝα πέσει η σωστή και λάθος μέθοδος σε αποψινή εκπομπή; ή δεν είναι ακόμα έτοιμοι;
μολις στεγνωσουν τα σωβρακα στα σχοινια θα βγει παλι στη γυρα τα μπλαβα αρχιδια θα αδειασουν σε σλαβικες δεκτικες μητρεςΠού ζεχνει αυτή η ταλαιπωρη ψυχή άραγε;