The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Έρχονται οι Αλβανοί και κερδίζουν στους διαγωνισμούς μας
Παίρνουν τις δουλειές μας, τρώνε το φαΐ μας & πηδάνε τις γυναίκες μας.
Έρχονται οι Αλβανοί και κερδίζουν στους διαγωνισμούς μας
Aυτα παλια,τωρα και τους αντρεςΠαίρνουν τις δουλειές μας, τρώνε το φαΐ μας & πηδάνε τις γυναίκες μας.
γαμησετα και εγω εφαγα προλογο και πηγα να ψηφισω τον πικερ και μετα ειδα οτι ψηφιζουμε την πιο αχρηστηΕν τω μεταξυ οι μισοι ψηφιζουν την καλυτερη και οι μισοι τη χειροτερη μεθοδο
Δεν μπορει η καλυτερη να ειναι συναμα και η χειροτερη?Εν τω μεταξυ οι μισοι ψηφιζουν την καλυτερη και οι μισοι τη χειροτερη μεθοδο
Αμερικάνοι φονιάδες των λαών....Η καλύτερη μέθοδος να είσαι sigma male δικοί σου κανόνες, δεν ακολουθείς τη μάζα τέτοιους τύπους νευριάζουν/γουστάρουν οι γυναίκες, σύμφωνα με τους αμερικάνους.
Το είχα προβλέψει ότι πάει καρφί για βραβείοΕάν δε γίνει ο leader-οδηγός, νομπελίστας, εγώ θα διαγράψω τον λογαριασμό μου στο bou.
Κώστα Λεφάκη, εσύ;Το είχα προβλέψει ότι πάει καρφί για βραβείο
Εάν δε γίνει ο leader-οδηγός, νομπελίστας, εγώ θα διαγράψω τον λογαριασμό μου στο bou.
τραινο παει ο Φιεριοτης με την ρηξικελευθη μεθοδο τουΚαλπάζει ο κ. leader. ΚΑΛΠΆΖΕΙ!
στεναχωριεμαι για Βανταμα-Ζαπατα..Τα στοιχήματα δείχνουν σίγουρη επιτυχία Λήντερ!!!
θα δούμε και στη συνέχεια
Παίρνουν τις δουλειές μας, τρώνε το φαΐ μας & πηδάνε τις γυναίκες μας.
Εεεε να δώσουμε κατιτίς να ανέβει ο κ. Βαν Μπάμιαςστεναχωριεμαι για Βανταμα-Ζαπατα..
Εεεε να δώσουμε κατιτίς να ανέβει ο κ. Βαν Μπάμιας
Και εσείς που το ξέρετε;Το φαΐ σου δε το τρώει κανένας.
Καλά μια κουβέντα είπαμε μην το παίρνετε μετρητοίςΜόλις καταθέσαμε αγωγή για αδικαιολόγητη και ατεκμηρίωτη κατάφορη προσβολή της Διοργανώτριας Αρχής. Στείλτε μήνυμα να κανονίσουμε το ποσό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εσείς που το ξέρετε;