The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Το καλύτερο είναι το " να τη πέφτεις κάθε μέρα σε 10 κοπέλες όλο και κάποια θα θέλει " και όλα τα παρόμοια. Μεγάλη τρέλα σε σχετική βάση αυτό που κάνουν μερικοί που πάνε σε ότι μαθήματα ζωγραφικής , χοροδίες , μαθήματα χώρου ( από λάτιν ως παραδοσιακά ) , ζωγραφικής για να βρουν μουνιά. Το " κατόρθωμα " είναι πως θα βρουν μια από τις 15000 και πρέπει να είναι συνέχεια σε alert για τις κινήσεις των θηλυκών. Δεν αξίζει μάγκες.
Δηλαδή να καταστρέψω τη ψυχική μου ισορροπία μόνο και μόνο για να γαμήσω ; Να γίνω ρεζίλι μόνο και μόνο επειδή ίσως με κάποια βγει σε κάτι ;
Το δεύτερο καλύτερο είναι το " ρίξε το στάνταρ σου " δηλαδή να τη πέφτω σε κοπέλες που δε με ικανοποιηούν εμφανισιακά. Δηλαδή να βάλω τον εαυτό μου σε θέση να μπει σε κοντή ,χοντρή , χαζή και άσχημη ;
Από τα δύο αυτά πολύ προτιμότερο " γεια σας πληρώνω , παίρνω αυτό που θέλω , άντε γεια τώρα ".
Έξοχα!!!
Νέος αστήρ ενεφανίσθει.
Δείτε... Επειδή οι προτάσεις συμμετοχών έχουν πλέον κλείσει και επειδή έχουμε ήδη μπει στη διαδικασία της ψηφοφορίας, η διοργανώτρια αρχή ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ, επιφυλάσσεται να σας εντάξει σε επόμενη διοργάνωση.